Nieuw

‘De folders werden uit mijn handen gerukt’

Forum voor Democratie (FvD) gaat aangifte doen van de belaging van een van de kandidaats-raadsleden van de partij, zaterdagmiddag in Amsterdam. Kandidaat Hemmie Kerklingh vertelt wat er gebeurde.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

4 Comments on ‘De folders werden uit mijn handen gerukt’

 1. Als je in dat extreem linkse fascistische Amsterdam veilig wil folderen moet je gewoon heel vroeg uit de veren zo zijn mijn ervaringen sinds 1983, dus reeds 35 jaar lang. Dat betekent dus ook dat je om 4.00 uur s’ochtends moet op staan, als heel Amsterdam nog licht te stinken in zijn of haar bed er op uit moet om veilig brievenbussen te vullen. Doe je dat niet dan loop je het risico dat je aangehouden of erger gemolesteerd door de bovengenoemde extreem linkse fascistische rioolratten uit Amsterdam. Daar is helemaal niks nieuws aan, maar dan spreek uit 35 jaar ervaring.

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // januari 28, 2018 om 19:16 //

  Nou kun je zeggen wat je wilt maar ze zijn niet voor een kleintje vervaart als je met 2 of 3 man een persoon van 71 jaar oud molesteerd.
  Wat een goor lafhartig tuig.

  Like

 3. Republikein // januari 29, 2018 om 04:54 //

  Neem Steve Brown mee.

  Like

 4. scherpschutter1943 // februari 10, 2018 om 15:21 //

  Beter je ” Browning” meenemen, gaan ze echt met een boog om je heen of ze duiken achter de bomen, zekerf als je ook nog een keer goed kunt richten. Niemand wil dood, ook het linkse getijsem niet. Lafaards

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s