Nieuw

Trump tegen de wereldelite in Davos: De media zijn weerzinwekkend en nep

Screenshot YouTube

De Amerikaanse president Donald Trump viel hard uit tegen de gevestigde journalisten toen hij vrijdag op het World Economic Forum in Davos sprak. Hij wees er onder meer op hoe “weerzinwekkend en nep” de media kunnen zijn.

Gisteren, vrijdag, was de laatste dag van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, dat ’s werelds krachtigste beleidsmakers in politiek en bedrijfsleven bij elkaar brengt.

Als bonus op deze dag gaf de Amerikaanse president Donald Trump een speech, maar niet tot ieders vreugde. Hij begon zijn toespraak door te wijzen op de eer om bij zoveel wereldleiders te zijn.

De Amerikaanse president huldigde toen de Verenigde Staten en noemde alle zaken op die volgens hem beter zijn geworden sinds hij president werd.

Hij benadrukte onder andere alle nieuwe banen die hij had gecreëerd, de beursrecords, de vele regels die zijn verdwenen en belastingverlagingen die hij heeft ingevoerd.

– Sinds ik president werd, hebben we 2,4 miljoen banen gecreëerd, en dat cijfer stijgt steeds meer. Werkloosheid onder Afro-Amerikanen is de laagste in onze geschiedenis, zei Donald Trump.

– Ik zal altijd Amerika op de eerste plaats zetten, maar dat betekent niet dat ik alleen maar oog heb voor de Verenigde Staten.

Het meest opmerkelijke was misschien wel toen hij sprak over de gevestigde media. Volgens Trump is het pas nadat hij een politicus is geworden, dat hij zich echt realiseerde hoe “weerzinwekkend” en “nep” de media kunnen zijn. Deze uitspraak werd op zijn beurt ontvangen met boegeroep in het lokaal. Sommigen applaudisseerden.

Op 35:45

Als zakenman werd ik altijd goed behandeld door de pers. Pas toen ik politici werd, besefte ik hoe weerzinwekkend, gemeen, wreed en nep de media kunnen zijn, zei hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

8 Comments on Trump tegen de wereldelite in Davos: De media zijn weerzinwekkend en nep

 1. De media zijn weerzinwekkend en nep, daar heeft-ie gelijk in.

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // januari 27, 2018 om 02:56 //

  Trump for president! 😉

  Like

 3. Esperanza // januari 27, 2018 om 03:00 //

  Met recht krijgt Trump hier op Fenixx het meervoud van een politicus als kwalificatie. 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Alphons Mantel // januari 27, 2018 om 08:18 //

  Rutte verhoogt de belastingen; Tromp verlaagt ze

  Liked by 1 persoon

 5. Alphons, je denkt toch niet dat je eigen roverheid kan rekenen? En natuurlijk hebben ze kompleet schijt aan de bevolking.Trump is dan een hele verfrissing.

  Like

 6. Eigen volk eerst // januari 27, 2018 om 18:48 //

  Wat heeft Trump een gelijk! Waarom hebben wij geen Trump?
  Wij hebben een stel slappelingen, EU marionetten.

  Liked by 1 persoon

 7. bp633livenl // januari 29, 2018 om 12:38 //

  Niet alleen hebben we een stel slappelingen maar het zijn ook nog eens land- en volksverraders, idioten, criminelen, graaiers en baantjesjagers.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s