Nieuw

Transitmigranten op snelwegparkings vastberaden: “Boze truckers, gesloten parkings, politie: niets houdt ons tegen”

Foto ter illustratie. Pixabay

Door: Kurt Wertelaers

Met een broodmes binnen handbereik controleert een trucker op een snelwegparking zijn lading. Bang voor de transitmigranten die wat verderop schuilen in een bosje. Als alle truckers slapen, wagen zij hun kans. In groepjes sluipen ze tussen de vrachtwagens, op zoek naar een plekje richting Verenigd Koninkrijk. Af en toe jagen boze truckers of blauwe zwaailichten de gelukszoekers terug de bossen in. “Vandaag geen geluk, maar morgen proberen we weer.”

Het is bijna middernacht als de Tsjechische truckchauffeur David (43) zijn tientonner parkeert in Groot-Bijgaarden, op de snelwegparking richting kust. Al tien jaar lang rijdt hij langs Brussel en Calais heen en weer tussen zijn thuisland en het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder:

https://www.hln.be/de-krant/transitmigranten-op-snelwegparkings-vastberaden-boze-truckers-gesloten-parkings-politie-niets-houdt-ons-tegen~aefdb8cf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Transitmigranten op snelwegparkings vastberaden: “Boze truckers, gesloten parkings, politie: niets houdt ons tegen”

  1. Sta verbaasd dat er nog geen trucker met een sproeier een breivikje heeft gedaan. Zou er zelf niet tegen kunnen en absoluut minimaal met een blaffer rond rijden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s