Nieuw

Op deze manieren keren IS-strijders ‘druppelsgewijs’ terug naar Nederland

Door: Cyril Rosman en Carla van der Wal

Steeds meer jihadisten ontsnappen uit het ingestorte kalifaat in Syrië en Irak. Druppelsgewijs, precies zoals de geheime dienst voorspelde. Maar hoe doen ze dat en waar gaan ze naartoe? Wegwijzer uit het ingestorte kalifaat.

Van wat ooit het kalifaat was, zo groot als de Amerikaanse staat Texas, is slechts een strookje grond aan de Syrisch-Iraakse grens over. Bommenwerpers en drones jagen er dagelijks de overgebleven jihadisten op. Toch verkiezen sommige IS’ers nog steeds het leven (of de dood) onder de zwarte vlaggen van de terreurbeweging.

Neem Syriëganger Thijs Belmonte, de roodharige Nederlander die ooit tussen het publiek te zien was, op het moment dat een IS-beul een slachtoffer onthoofdde. Hij waart nog ergens rond in de restanten van het kalifaat.

Lees verder:

https://www.destentor.nl/binnenland/op-deze-manieren-keren-is-strijders-druppelsgewijs-terug-naar-nederland~a6542b27/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Op deze manieren keren IS-strijders ‘druppelsgewijs’ terug naar Nederland

 1. Claudia M. // januari 27, 2018 om 07:42 //

  Het is terecht dat Nederland hen niet wil ophalen. Er moet maar eens geleerd worden dat keuzes maken, consequenties hebben. Verkeerde keuzes maken, heeft nare consequenties en dat geldt voor iedereen. Als ik verkeerde keuzes maak, moet ik daar ook de narigheid van dragen en er is ook niemand die mij helpt! Wij mogen dit wel allemaal bekostigen, al die verkeerde keuzes en het kost wat!

  Daarnaast wat moeten wij hier met compleet gehersenspoelde kinderen, dat komt nooit meer goed. In het interview met die Belgische reporter in zo’n kamp, wist een bewaker dat al haarfijn uit te leggen; deze kinderen zijn een verloren generatie, er valt geen land mee te bezeilen.

  Liked by 3 people

 2. Henk der Niederlànder // januari 27, 2018 om 08:23 //

  En zoals gewoonlijk ligt het niet aan de moslim die het nodig vond om de terrorist uit te gaan hangen, maar aan de Nederlandse staat.
  Hij vind het nogal erg dat zijn gebroed en zijn hoer niet alle medewerking krijgen.
  Het zal nmm. niet erg lang meer duren voordat de een of andere advokaat gesponsort door Soros een claim gaat indienen tegen de Nederlandse staat (lees belastingbetaler) wegens schuldig verzuim of iets dergelijks, want komen gaat dat.
  Daar kun je de klok op gelijk zetten.

  Liked by 2 people

 3. Grenzen sluiten want de Nederlander is het zat……overal begint commentaar los te komen.

  Liked by 1 persoon

 4. Als Rutte en zijn leugenaarskliek loopt te roepen dat we ze niet gaan ophalen, dan zijn ze waarschijnlijk al hier.

  Liked by 3 people

 5. Wat mij betreft staat het iedereen vrij te kiezen voor de manier waarop hij wil leven.
  Alleen horen daar wel consequenties aan verbonden te zijn. Iedereen die er de voorkeur aan geeft af te reizen naar het ‘kalifaat’ heeft mijn zegen om dat te doen. Maar de consequentie moet dan wel zijn dat je het Nederlandse staatsburgerschap verliest en als ongewenste vreemdeling wordt aangemerkt.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s