Nieuw

Massademonstratie Koerden escaleert: hevige gevechten

Door: Fleur Verbeek

In Amsterdam zijn zaterdag gevechten uitgebroken bij een demonstratie van ongeveer vijfhonderd mensen tegen de Turkse aanval in Syrië. Dat gebeurde volgens de politie op verschillende plekken in de stad.

De gemoederen onder de demonstranten raakten verhit toen in de Vijzelstraat een man met een Turkse vlag op de groep afliep. Politie en organisatoren van het protest probeerden de gemoederen tot bedaren te brengen, maar desondanks braken gevechten uit. Ook bij het Museumplein zouden mensen met elkaar op de vuist zijn gegaan.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/01/gespannen-sfeer-bij-massademonstratie-koerden-580198/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Massademonstratie Koerden escaleert: hevige gevechten

 1. jackvanderveen // januari 27, 2018 om 22:42 //

  Vandaar ook: weer ALLE turken en ALLE koerden uit ons land. Hun lontjes zijn over het algemeen koet, agressief en regelmatig dodelijk.

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // januari 28, 2018 om 18:04 //

  Burgeroorlogen worden tegenwoordig ook uitgevochten op andermans grondgebied.
  Weg met dat volk, die horen hier niet.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // januari 29, 2018 om 10:12 //

  Ik wil alleen maar lekker goedkoop op vakantie naar Turkije, en vindt het fijn dat Turken hier het nare werk in fabrieken doen, en dat ze daar heel goedkoop mijn Renault Laguna in elkaar zetten, en ze mogen hier best de boel volbouwen met salafistische moskeeën, en ook alle Koerden tot terrorist bestempelen, uitroeien en etnisch zuiveren, maar verder wil ik er geen last van hebben. Daarom ben ik links en dus politiek correct.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: