Nieuw

Gezin van christelijke afkomst door moslims weggepest bij migratiecursus te Nunspeet, geen zorgen had volgens burgemeester Breunis van de Weerd niets met religie te maken

Ja dit is een Nederlandse burgemeester met het verstand van een stoeptegel en ik kan hier echt geen andere bewoording voor bedenken. Mensen vluchten voor de gruwelijke achterlijke en uitermate gewelddadige ideologie islam om in Nederland in vrede te kunnen leven om vervolgens te worden getreiterd door een kudde, waarschijnlijk ‘minderjarige’, moslims die je liever vandaag dan morgen nog je strot door snijden aangezien ze dat moeten van hun pedofiele nep profeet.

Wanneer ik dit soort berichten lees dan moet ik als van eigens weer aan Pim Fortuyn zijn wijze woorden denken die ik hier nu wegens de ‘foto en plaatjes maffia’ even middels een twitter bericht plaats.

Het is toch ook compleet van de zotte wanneer een burgemeester in het openbaar poep staat te praten. Hou dan gewoon je staatkundig gereformeerde kop dicht en ga lekker in de kerk zitten om je zo ver mogelijk weg te houden bij de dagelijkse gang van zaken in je zwarte kousen dorp en strooi je van poep voorziene bewoordingen lekker uit over de Bijbelgordel en val andere niet lastig met je politiek correcte bagger. Iets wat ik overigens in mindere mate van een SGP burgemeester verwacht aangezien ik dit toch echt meer vind van een VVD, PvdA of D’66 burgervader.

Burgemeester Breunis van de Weerd erkende donderdag tijdens de raadsvergadering dat er tijdens de integratiecursus spanningen ontstonden, maar stelt na uitvoerig onderzoek dat die spanningen niet van religieuze aard waren.

‘We kwamen tot de conclusie dat er daadwerkelijk spanningen waren, maar die waren vooral op individueel niveau, op het vlak van personen die elkaar niet liggen’, sprak Van de Weerd.

Heeft er iemand even een teiltje?

Een integratie cursus waarbij ‘mensen’ in het Arabisch andere cursisten pesten en intimideren. De partij van bovengenoemde burgemeester meldde dat het ging om religieuze spanningen in dat zandratten taaltje uitgesproken. Cursisten die leven volgens de regels, normen en waarden van een pedofiele nep profeet die middels een parasieten vignet toegang tot Nederland hebben gekregen en kennelijk nooit meer weg wensen te gaan kwamen verbaal in botsing met een christelijk gezin dat weggevlucht is voor de gruwelijkheden van de islam.

De mensen die de cursus gaven spraken geen Arabisch, altijd handig wanneer je elkaar niet kunt verstaan en begrijpen natuurlijk, dit was de reden dat de pesterijen niet gelijk werden opgemerkt door de spelleiders en leidsters.

Jan Polinder van de SGP was niet zo blij met de reactie en het opreden van zijn burgemeester.

De groep asielzoekers is uit elkaar gehaald, een deel zit nog in Nunspeet en een ander deel volgt die cursus nu in Zwolle. De SGP was niet tevreden met het handelen van de burgemeester. ‘Als mensen in Nederland komen wonen, lijkt het me zinvol dat ze tolerant met elkaar omgaan en dan lijkt het me niet de oplossing om mensen te spreiden’, stelde Harm Jan Polinder van de SGP. ‘Tolerantie is belangrijker dan hoe je een tompouce eet.’

Ook wil hij dat het spreken van Arabisch tijdens de cursussen wordt verboden.

Inderdaad de Nederlandse oplossing voor alle problemen met betrekking van moslims is eenvoudigweg de groepen uit elkaar halen en verplaatsen zodat we allemaal weer tevreden op twee oren kunnen slapen. Een probleem dat je niet meer ziet is opgelost en is er dan ook niet meer.

Wanneer dit zooitje moslims dat zich toch niet aan wenst te passen nou een lekker ons land wordt uitgezet dan kunnen wij mensen van bijvoorbeeld christelijke afkomst goed opvangen en niet onbelangrijk ook nog eens veilig opvangen zonder dat ze de hele dag achterom moeten kijken of er geen moslim klaar staat om ze een mes tussen de ribben te steken. Dan is er eindelijk weer plaats voor echte vluchtelingen, plaats en ruimte die nu ingepikt wordt door toekomstige jihadisten die enkel en alleen uit zijn op ons geld, onze goederen, onze vrijheid en onze vrouwen en kinderen.

Met groet Bolo

Bron Omroep Gelderland

Foto Pixabay

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Gezin van christelijke afkomst door moslims weggepest bij migratiecursus te Nunspeet, geen zorgen had volgens burgemeester Breunis van de Weerd niets met religie te maken

 1. antiislamnu // januari 27, 2018 om 00:34 //

  Elke dag wordt er meer gebogen voor de islam.
  Niets is te gek om de islam te verdedigen het maakt niet uit of je met feiten bewijsmateriaal of wat dan ook komt islam is heilig en onaantastbaar.
  Tot er een dag komt dat de vlam in de pan slaat

  Liked by 1 persoon

 2. En dan maken we ze af tot de laatste van de planeet is verdwenen.

  Liked by 2 people

 3. Karel Dokter // januari 27, 2018 om 10:07 //

  Zap Pim hierboven. Even terug in de tijd, voor degenen die het vergeten zijn.
  https://www.volkskrant.nl/binnenland/pim-fortuyn-op-herhaling-de-islam-is-een-achterlijke-cultuur~a611698/

  Liked by 1 persoon

 4. Karel Dokter // januari 27, 2018 om 10:09 //

  Aanvulling van 10:07

  Like

 5. Breunis is een schijthuis, zelfs zijn eigen broeder laat hij vallen, en kiest voor Islam barbaren

  Like

 6. polderboy // januari 27, 2018 om 13:52 //

  Die salafistische milities hebben aan die bijbelbelt nog een flinke klus.
  Al die christus aanbiddende lui zijn immers ernstig dwalende zondaars volgens Mohammed, is in de Hadid te lezen, want met hun aanbidden van christus naast Allah zijn het godslasteraars.
  Nou, en wat moslims doen met godslasteraars weten we inmiddels wel.

  Like

 7. Het zijn natuurlijk niet de “juiste” Christenen volgens deze knettergekke, verraderlijke burgemeester. Deze burgemeester heeft zeker de opdracht van degenen die hem daar hebben neergezet om dit te doen en anders is ie zijn mooie baantje kwijt.
  Deze burgemeester collaboreert.

  Like

 8. Jantje ,dat kan ook nog eens, waren het refo’s geweest dan lag de zaak anders.
  Nu zijn het maar gewoon christenen.
  Want zo werkt het ook nog eens een keer.
  Onderlinge discriminatie is een gelovige niet vreemd wat dat betreft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s