Nieuw

Gemaskerde en gewapende mannen dringen jongerencentrum in Amsterdam binnen: één dode en twee gewonden

Door: rvl en Haytze Teerink

Bij een schietpartij in het centrum van Amsterdam zijn zeker één dode en twee gewonden gevallen. Dat bevestigt de politie van Amsterdam. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Over het motief van de schietpartij is voorlopig niets geweten. De politie zegt wel dat alles erop wijst dat het een “crimineel gerelateerd” incident is.

Het incident deed zich voor in de Grote Wittenburgstraat, op een van de Oostelijke Eilanden van Amsterdam. De politie is met groot materieel uitgerukt en heeft de straat ruim afgezet. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is ook de traumahelikopter uitgerukt, net als verschillende ambulances. Intussen bevestigt de Amsterdamse politie op Twitter dat er één iemand is overleden en twee personen gewond naar het ziekenhuis zijn afgevoerd. Over hun toestand is voorlopig niets geweten.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/gemaskerde-en-gewapende-mannen-dringen-jongerencentrum-in-amsterdam-binnen-een-dode-en-twee-gewonden~a9b69ed0

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Gemaskerde en gewapende mannen dringen jongerencentrum in Amsterdam binnen: één dode en twee gewonden

 1. jackvanderveen // januari 27, 2018 om 05:10 //

  Gratis drugs blijkt achteraf vaak niet zo gratis als men dacht. Beter betalen bij levering. Zo niet? Een hele kettingreactie komt opgang. Hier zijn namelijk de kleintjes bezig. Toch wel leuk dat mensen nog voor ze goed en wel aan hun criminele carrière zijn begonnen al worden afgestopt.

  Liked by 1 persoon

 2. De politie zegt wel dat alles erop wijst dat het een “crimineel gerelateerd” incident is.
  Neeeeeeeee echt waar joh ? dus het waren geen gewoon nette blanke burgers die na het werk thuis kwamen en blairend en schietend met Khalashnikovs door de straat liepen omdat het eten nog niet op tafel stond wat gek zeg .
  Ach dat komt straks wel bij opsporing verzocht dan zijn ze ineens wel allemaal blanke autochtone Nederlanders bij de reconstructie.
  Sylvana kom dr maar in met het toverwoord racisme toe maar schat .

  Liked by 3 people

 3. Een onschuldige stagiair van het jongerencentrum is doodgeschoten door criminelen.

  Like

 4. Deze toestanden hebben de meeste mensen toch ook gewild.
  De mensen in die buurt hebben voor het merendeel jarenlang pvda, groen links, vvd, cda gestemd en kijk wat het resultaat is.
  Hadden ze vanaf 2006 en naderhand op de PVV gestemd dan was er wellicht een andere wind gaan waaien.
  Ik kan niet meer zeggen dan….eigen schuld dikke bult en blijf maar braaf stemmen zoals je altijd gedaan hebt dan wordt op termijn niet alleen Islamsterdam maar ook de rest van het land onleefbaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s