Nieuw

Amsterdam voorbode ?

Gemeenteraadsverkiezingen, ze staan weer voor de deur en op de één of andere manier staan die van Amsterdam nagenoeg continu in het nieuws, is het niet om het feit dat de PVV daar niet meedoet of dat Annebel juist wel meedoet.

Nou ja Amsterdam is een vooraanstaande stad daar heeft u gelijk in maar overdrijven is ook een kunst natuurlijk. Maar er kleeft ook zoals gebruikelijk een nadeel aan, Amsterdam is namelijk ook zeg maar het thuishonk van Antifa en ja dan weet je het wel.

Antifa_Ha__Ha__Ha_by_conemrad1984-750x410

En zo werden dus vandaag drie campagnevoerders van FvD aangevallen terwijl ze stonden te flyeren… ! Vrijheid van Meningsuiting… maar nu even niet !

Het 71-jarige kandidaat-raadslid Hemmie Kamerlingh (nummer 6 op de lijst) stond met partijgenoten flyers uit te delen toen volgens ooggetuigen drie mensen de FvD’ers van het plein wilden werken. Anti-fascistische leuzen als ‘toen niet, nu niet, nooit meer fascisme’ werden geroepen. De schermutseling duurde ongeveer vijf minuten.”

Antifa en alle aan haar gelieerde linkse partijen vinden namelijk dat je wel een mening mag hebben mits die overeenkomt met die van hun. Ja veel leuker kan ik het ook niet maken.

angry-32268_640

En natuurlijk net als hun voorgangers van de SA destijds wisten ze weer precies wanneer ze moesten maken dat ze wegkwamen, ja die gewapende tak van GroenLinks, PvdA, PvdD weten precies wat ze wel of niet kunnen flikken en hoe ze dat het beste kunnen uitvoeren. De politie schijnt naar men zegt naar ze op zoek te zijn maar we weten allemaal dat het zinloos is. Gesteld dat ze gepakt worden, iets wat op zich al zeer onwaarschijnlijk is dan nog worden ze gratis en voor niks rechtskundige bijstand verleent door Bureau Jansen & Jansen (ja hoor eens die naam hen ik ook niet bedacht, zo heet dat gewoon).

Nee wees gerust, GroenLinks is voor tolerantie (zeggen ze) en voor een open debat (zeggen ze), luister maar even wat deze vriendelijke heer daarover zegt;

http://www.at5.nl/artikelen/177828/groenlinks-leider-over-anti-fvd-demonstratie-dat-is-mijn-taak-als-volksvertegenwoordiger

Tijl is wel benieuwd of dit een voorbode is van nog meer intolerantie ook in andere gemeenten waar PVV of FvD meedoen. Ja hoe halen ze het ook in hun hersens om zomaar mee te doen aan verkiezingen ! Daar hadden ze om te beginnen eerst toestemming voor moeten vragen aan Antifa. Heeft iemand even een Tijltje teiltje voor me ?

man-2615914_640

Waarom komt er toch niemand op het idee om een paar stevige jongens ergens verdekt op te stellen als er geflyerd wordt ? Het is te verwachten dat dat gajes komt, waarom dan niet voorbereiden ? Zo sterk ziet dat werkschuw tuig er nou ook weer niet uit. Of ben ik nou erg simpel… ?

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

29 Comments on Amsterdam voorbode ?

 1. Diana Steijn // januari 27, 2018 om 17:57 //

  Je kon er op wachten In plaats van het debat aangaan…..trekken, duwen, klappen, knuppelen en erger schieten. De taal van de ultra linkse dommerds

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl, ik had nog een klein vraagje open staan.
  Waar is Zeepertje gebleven.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 27, 2018 om 18:03 //

  Geen idee volgens mij is hij gewoon alive and kicking.

  Like

 4. Ik vroeg dit omdat ik geen enkel artikel van hem meer tegen kom hier de laatste tijd.

  Like

 5. Dat van Fubar begrijp ik, internet problemen. Heel vervelend.
  Ik had ‘m nog een mail gestuurd, maar Fubar is nou niet direct snel met reageren daarop.
  Maar als je internet er uit ligt is dat dan ook wel logisch.

  Like

 6. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ja natuurlijk moet er een back-up “ploegje” klaarstaan als die mutanten weer dreigen. Harde klappen doen wonderen, zo niet, dan zijn er nog andere methoden. Ik heb zo vreselijk genoeg van die uitkeringstrekkers; ze schijnen altijd tijd te hebben om rotzooi te schoppen.

  Liked by 2 people

 7. Ach ja, het is Islamsterdam hè

  Like

 8. Waarom ben ik nu niet verbaasd?
  Links heeft altijd de neiging gehad om iedereen met een andere mening hardhandig aan te pakken. Of het nu is door ze te bedreigen, te vermoorden of naar een strafkamp in Siberie te verbannen.

  Liked by 1 persoon

 9. Duchesne // januari 27, 2018 om 19:12 //

  In een democratie horen ALLE andere partijen te waken voor het behoud van die democratie en de basis daarvan, daarbij zou ook het recht van iedere burger deel te nemen aan het politieke proces moeten worden gerespecteerd en beschermd.

  Het verbaasd me niets dat er toch aanvallen worden/werden gepleegd op leden van de CP, CD, LPF, PVV en nu dus ook de FVD.
  De daders die op straat aanvallen behoren vaak tot Groen links en de PVDA, en men faciliteert allochtone knok ploegen met informatie en andere zaken om aanvallen uit te voeren. Nodeloos te zeggen dat aangifte per definitie geen enkel nut heeft, soms komt de informatie om geweld te plegen juist van hen die veiligheid zeggen te waarborgen.
  De thuis en werkplek aanvallen zijn ook gesteund door CDA, VVD en D66 politici, vaak door middel van het ambtenaren systeem. De staatsveiligheid heeft een eigen agenda en stuurt groepen zoals Antifa al decennia lang aan via betaalde kaderleden.
  een goed voorbeeld is Paul Kraaier, Antifa kopstuk en met anderhalf miljoen euro in de pocket van het rijk der Nederlanden geemigreerd maar er zijn nog vele anderen.

  Op de vraag waarom de PVV geen leden heeft en ook maar heel beperkt meedoet is het antwoord veiligheid, of beter, het gebrek eraan. De “rechten” in de grondwet zijn slechts op hen van toepassing waarvan anderen toelaten dat ze hun mening uiten. In mijn optiek had deenige straf voor het plegen van geweld tegen andere politici en mensen op de kieslijst een zware straf moeten zijn voor de daders en het ontnemen van hun burgerrechten. Helaas en in absurditeit ongeevenaard worden zulke terroristen zelfs kamerlid of miljoenair op kosten van het rijk……

  Persoonlijk heb ik uit eerste hand mogen ervaren wat de effecten zijn van politiek geweld, en vrijwel iedere dag speelt dit in mijn leven nog een drukkende en slopende rol. Een vorm van onrecht waar niet mee te leven valt en het vast zitten in de illusie dat er ergens gerechtigheid is. Het is wachten op die druppel….

  De noodzaak van het beschermen van posterplakkers en flyer uitdelers tegen geweld is een zaak van justitie, maar deze justitie faalt reeds sinds begin 1980….of beter, wil geen resultaat boeken in geweld tegen de oppositie. En daarmee zijn wij feitelijk een dictatuur.

  De oplossing….wat blijft er nog over in een alnd waar politie en rechtbank politiek bedrijven?

  Misdaad en terreur loont in dit land, en dat kan ik je op een bonnetje geven.

  “In de wetboeken is er niet een enkel artikel geschreven over gerechtigheid voor de burger, maar de wetboeken zijn wel geheel gevuld met bestraffingen ten behoeve van het voortbestaan van de macht van de staat”. (Duchesne)

  ….en U denkt gerechtigheid en democratie te krijgen? De terreur van de staat kan voortbestaan bij de gratie van hun ordediensten, die per definitie altijd een politieke benoemde of geselecteerde top hebben. Het is een grote leugen, die zogenaamde democratie.

  Liked by 2 people

 10. Duchesne , een vraagje.
  Ik geloof je zonder meer in wat voor maatschappij wij leven, op gebouwd uit leugens en bedrog.
  Maar heb je daar nu nog steeds last van privé.
  Of is dat ook afgelopen nadat jij er mee gestopt bent, of blijven ze aan de gang.

  Like

 11. Ik zet wel een like onder jouw bericht, maar leuk vind ik het helemaal niet.
  Meer een vorm van waardering, zo moet je dat maar zien dan.

  Like

 12. Het geweld komt altijd van links. En de linkse magistratuur in Amsterdam (niet alleen D66, GroenLinks, SP en PvdA, maar ook VVD) is doodsbang voor het Forum voor Democratie. Veel meer dan voor de PVV, dat is immers maar een one-person movement dat vanzelf verdwijnt als Wilders er mee ophoudt. Democratie wordt door links Amsterdam met de mond beleden (D66!), maar zodra het werkelijkheid dreigt te worden (referendum!) gaat links het bestrijden. Met alle middelen, desnoods ook geweld.

  Like

 13. Duchesne // januari 28, 2018 om 10:47 //

  Bert@: na mijn vertrek uit de politiek heb ik nog ongeveer een jaar tastbaar last gehad. Je kon je achternaam bijna nergens zeggen omdat je niet wist wat je kon verwachten. Mijn directe famillie is belaagd geweest, werden uitgesloten en bij tijd en wijle beschimpt en uitgemaakt voor nazi’s etc…..
  Het hele bedreigen en intimideren gaat verder dan jou als persoon. Ook ambtenaren namen deel aan dit gedoe, ziekenhuis personeel of de overheid tipte knokploegen, er word gewoon geweigerd je te helpen. er is nooit iemand aangehouden of veroordeeld voor deze terreur, en het bewijs van het aansturen van geweld door andere politici ligt gewoon op film. Who cares? De hele grondwet en het hebben van rechten is een leugen. Alles komt samen op een enkel punt, wie heeft de meeste macht op straat. wie kan jou verhinderen ergens te komen of te zijn…..dat is macht, de rest is zelfbedrog. Wetten zijn er om te straffen en de macht van de staat te bevestigen, niet om jou en mijn leven beter te maken en de wereld een stukje fijner te houden.

  De gevolgen zijn een kapot veiligheids gevoel, met dito slaapproblemen. Het eerste jaar sliep ik met een geweer naast het bed, kogels vlak in de buurt. Sliep is een verkeerd woord, ik lag in bed, wachtend. Mijn hond lag op een ochtend dood op het pad, post was altijd geopend, banden constant lek, er waren in het begin vele dingen. De politie wilde niets doen, zelfs geen aangifte opnemen. Misschien was het wel de politie…
  Nu, ruim 20 jaar later heb ik nog steeds zware slaapproblemen, een woede vanwege de leugens die men verteeld over de mooie democratie en de schijnheidligheid van politici die ineens schande spreken van bedreigingen van burgermeesters etc terwijl hun eigen partijen de macht met geweld hebben behouden. Van je eigen kiezers komt niets, geen hulp, geen massaal protest, je staat echt alleen. Ierderene wil verandering en een normale wetten en regels, gerechtigheid maar steek je daarvoor je kop uit dan doe je dat, maar je bent alleen. Totaal alleen.

  In de zin of men mij nog steeds lastig valt, in mijn hoofd is nooit meer rust, mensenmassa ontwijk is zoveel mogelijk, een stad ingaan is een no-go, de snelweg een zware opgave, een file die iets langer duurt dan vijf minuten goed voor het verliezen van bewustzijn. Het is zeg maar een permanente aanwezigheid. Een zichtbare vijand kun je bestrijden, maar een niet zichtbare bedreiging is verrekte lastig.
  Rust zal pas komen als ik enkele van die lieden van het verleden in een plas bloed zie liggen, of als ik hier weg kan, ergens ver weg van de leugens en de vieze achterbakse arrogantie. Ook dat is Nederland.

  Ik heb gemerkt dat met de jaren de woede groeit, het vloog enorm omhoofg toen ik het verhaal van Paul kraaier hoorde, toen viel alles echt op zijn plaats. Onze eigen staatsveiligheid heeft hand gehad in het vernietigen van de Centrum democraten. Als ooit uitkomt dat Pim Fortuyn toch met een omweg door onze “beschermers” is vermoord heb ik alle redenen om het te geloven.

  Ik maak mij klaar voor emigratie mocht het lukken, want hier heb ik niets meer verloren, en het “nederlandse volk’ is voor het overgrote deel te laf en te bereoerd om op te staan. Zelfs om hun eigen kinderen te beschermen haken ze af, land van lafaards.

  Misschien was het wel altijd zo, maar ergens moet toch een land zijn waar mensen met recht trots zijn en recht door zee zonder dat het in arrogantie ontaard en achterbaksheid?

  Duchesne, een wulv in blik.

  Liked by 2 people

 14. Henk der Niederlànder // januari 28, 2018 om 11:13 //

  Ik herken dit Duchesne.
  Ook Ik ben jarenlang tegengewerkt door de gemeente Tilburg hier.
  Niet in de mate zoals jij, mag Ik gelukkig bekennen.
  Maar Ik ben wakker geworden toen Ik de NLse politiek ging ontleden.
  Het probleem zit hem namelijk in het volgende: Er word een verkiezing gehouden en in Den Haag krijgen we dan een politieke leiding naar ”voorkeur” van het aantal uitgebrachte stemmen, wat uiteraard niet veel verbetering brengt, want word je door een hond gebeten of door een kat, het is en blijft pijnlijk.
  Maar het grote probleem is dat we onze politieke voorkeur kenbaar mogen maken maar wel blijven zitten met hetzelfde ambtenarenspparaat.
  Dus laat Ik het zo stellen: Tilburg is een socialistisch bolwerk maar ten gevolge van politieke manipulatie xouden we een bergemeester krijgen van rechtse signatuur, dan nog blijven we zitten met een links bestuur bestaande uit linksdragende klootzakken die zichzelf ambtenaar noemen.
  Dus hoe je het ook wendt of keert een links bolwerk blijft generaties lang een links bolwerk ook al word generaties lang rechts gestemt.
  De Nederlandse politiek in vogelvlucht zal Ik maar zeggen

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // januari 29, 2018 om 05:21 //

  De jongen was als stagiair aan het werk. Het jongerencentrum Wittenburg staat in het centrum van de stad. Er waren kinderen bezig met kookles en kickboksles.

  Burgemeester Van Aartsen van Amsterdam zegt dat hij de onrust en de angst begrijpt die zijn ontstaan door de “meedogenloze schietpartij”, zeker omdat er zo veel kinderen aanwezig waren in het jongerencentrum. Hij zegt dat hij snel met de politie gaat overleggen over maatregelen om de situatie in de buurt te verbeteren.

  Like

 16. Henk der Niederlànder // januari 29, 2018 om 10:07 //

  @Republikein.
  En wat krijgen we dan weer te horen vanuit linkse hoek.
  De lul gaat met politie overleggen blablablabla.
  Met andere woorden, als het kalf verdronken is dempt men de put.
  Maar let op, op de socialistische manier van een put dempen gaat dat als volgt, twee scheppen zand erin en ermee stoppen, dus maar weer een zak geld tegenaan smijten en dat zal dan de oplossing moeten geven.
  Maar de oorzaak aanpakken zul je de lul van Aartsen niet over horen.

  Like

 17. Rep, Henk, je kan het van tevoren al raden wat die oplossingen zullen zijn.
  Meer salafistische buurtvaders op de loonlijst zetten en in gesprek blijven met een iman, die beloofd om de boel in de gaten te houden en met de jongens zal gaan praten.
  Tot de volgende 2 mossels door de straat rijd op ze scooter om een magazijn leeg te schieten van zijn AK47 op willekeurige mensen die toevallig in de buurt zijn.
  En daarna herhaald alles zich weer.
  Want gelukkig zijn ze niet allemaal zo, dus heeft hij alle vertrouwen in de toekomst dat het helemaal goed gaat komen.

  Like

 18. Republikein // januari 29, 2018 om 11:53 //

  Wij kopen geld.nl.

  Like

 19. Republikein // januari 29, 2018 om 12:07 //

  De nazaten van oliebaron Rockefeller hebben denktanks opgericht bv Nyenrode, krijgen ze mediales in hersenspoeling, denk daarbij vooral aan
  o.a. homoseksueel Rutte, had laatst een keppeltje op, zegt niets want is onderdeel van.
  Thorbecke ging in 1848 het kaf van het koren scheiden met passer en driehoek want vrijmetselaar en leven we sindsdien onder die gezel.
  Ome Joop idem dito.

  Like

 20. Republikein // januari 29, 2018 om 12:58 //

  Het verhaal van Duchesne is herkenbaar, vluchten helpt niet want je neemt je problemen mee.
  Go with the flo zegt ook mijn vrouw, maar ben eigenwijs.
  Only dead fish.

  Like

 21. Republikein // januari 29, 2018 om 13:57 //

  Duchesne:
  Waarom vluchten geen oplossing is.
  Een oud artikel, hier m.i. ook eerder geplaatst , is “nieuw leven” ingeblazen.
  Het zijn visioenen.

  “Mensen uit arme landen zullen naar Europa stromen. Er zullen er zoveel komen, dat de mensen hier het vervelend beginnen te vinden en ze zullen hen hard behandelen. Ze zullen net zo behandeld worden als de Joden voor de oorlog. Dan is de maat van de zonde vol.”

  De Nederlandse vertaling van het visioen.

  Ik heb de tijd gezien, net voor de terugkomst van Jezus op aarde. Er breekt een Derde Wereldoorlog uit. Ik zag de gebeurtenissen met mijn natuurlijke ogen. Ik zag de wereld als een soort globe. Ik zag Europa, land voor land. Ik zag Scandinavië. Ik zag bepaalde scènes die gaan gebeuren, vlak voor de terugkomst van Jezus en net voor de laatste ramp plaatsvindt, een ramp zoals wij die nog nooit hebben meegemaakt.

  Ze zet hier de volgende aspecten uiteen. Hieronder in chronologische volgorde:

  1. Ik zag bepaalde scènes die gaan gebeuren

  2. een ramp zoals wij die nog nooit hebben meegemaakt.

  3. vlak voor de terugkomst van Jezus

  4. Er breekt een Derde Wereldoorlog uit.

  5. net voor de laatste ramp plaatsvindt

  6. de terugkomst van Jezus op aarde.

  Bij 3 en 6 kan je zo je vraagtekens plaatsen maar enfin.

  https://mensensamenleving.me/2018/01/29/visioen-van-noorse-vrouw-over-de-eindtijd/

  Like

 22. Republikein // januari 29, 2018 om 14:07 //

  Even totaal niet iets anders zegt Oldenkamp dat we onzen muil moeten houden anders sanctie.

  Gerrit Willem Lensink, met als roepnaam Erwin, werd op 3 februari 1981 geboren te Meddo in de Achterhoekse gemeente Winterswijk als zoon van vrachtwagenchauffeur Gerrit Willem Lensink (geboren 29 oktober 1946; Willie) en Willemina Gesiena Wassink (geboren 26 maart 1956). Na Erwin werden nog twee zonen geboren in dit gezin: Marcel in 1983, en Patrick in 1985. Na de HAVO voltooide Erwin een HBO-opleiding. Op 28 april 2008 in de nabijgeleden Duitse plaats Lünten komt een einde aan het leven van Erwins moeder. Haar auto, een Ford Ka, met daarin haar lichaam, wordt volledig uitgebrand gevonden op een afgelegen plaats. De Duitse politie concludeerde dat het om een zelfmoord zou handelen. Een rechercheur vond bovendien dat Erwin medeschuldig was aan diens moeders dood, en liet hem dit blijken. Erwin betwijfelde echter deze doodsoorzaak vond dat de dood van zijn moeder onvoldoende was onderzocht. Vervolgens werd Erwin enige tijd opgenomen in een psychiatrische kliniek in Varsseveld.

  Om aandacht te vragen voor de vele leugens door de neporanjes gooide op 21 september 2010 de toen 29-jarige Erwin Lensink een glazen waxinelichthouder naar de Gouden Koets, met daarin Trix, Willy en Máxi. Voor dit met een flauwe boog gooien van een voorwerp van zes ons tegen een kogelvrij voertuig werden hem poging tot zware mishandeling van de “koningin” en de “kroonprins” ten laste gelegd, evenals belediging van het “koningshuis”. Vervolgens werd hij volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard, en voor enkele maanden opgesloten in het Pieter Baan Centrum te Utrecht. Daarna werd hij gevangen gezet in de Penitentiaire Inrichting Vught. Eind november 2012 kwam hij, na ruim twee jaar gijzeling voor een tamelijk onschuldige actie, weer op vrije voeten.

  Via de Piratenpartij probeerde Erwin op 19 maart 2014 vergeefs een plek te veroveren in de Nijmeegse gemeenteraad. En op 18 maart 2015 lukte het hem evenmin om in de Provinciale Staten te worden verkozen. Ruim een half jaar later, op woensdag 25 november 2015, gooide Erwin ruiten in bij een museum, namelijk Villa Mondriaan in Winterswijk, waarvoor hij op 21 mei 2013 ook al een gebiedsverbod kreeg opgelegd, vanwege de opening van dat museum op die dag door “prinses” Trix. En een week later, op maandag 30 november 2015, gooide Erwin verf tegen de gevel van het politiebureau in Dinxperlo. Beide acties deed Erwin uit frustratie vanwege de tot op heden onopgeloste moord uit 1993 op de 12-jarige Manuel Schadwald, die werd gepleegd door homoseksuele pedofielen tijdens een sekstrip op een zeilboot, even buiten Amsterdam. Erwin Lensink werd hiervoor veroordeeld tot een gedwongen opname in de Van der Hoeven Kliniek in Utrecht, waar hij tot op heden 23 van de 24 uur in eenzame opsluiting verblijft.

  Like

 23. Ik wist het.

  Mensen die religieus zijn, zijn over het algemeen minder intelligent dan atheïsten. Dat is de uitkomst van een onderzoek onder 63.000 mensen dat de Londense universiteit Imperial College heeft gedaan.
  http://cult.tpo.nl/2018/01/29/onderzoek-bewijst-atheisten-intelligenter-dan-gelovigen/

  Liked by 1 persoon

 24. Republikein // januari 29, 2018 om 14:31 //

  Spambox lichten svp.

  Like

 25. Republikein // januari 29, 2018 om 14:33 //

  Goed, ga een klusje doen, als ik terug ben heb ik geen broek meer aan.
  Laters.

  Like

 26. Ik wist het gewoon, iets anders kunnen ze niet bedenken.

  De komende tijd is er extra toezicht in de Amsterdamse wijk waar vrijdagavond een schietpartij plaatshad in een buurthuis. Zo komt er een mobiele politiepost in de buurt en zijn er meer agenten op straat. Ook worden meer straatcoaches en handhavers ingezet en komt er op een aantal plekken extra cameratoezicht.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/01/29/meer-toezicht-schietpartij-buurthuis/

  Like

 27. Republikein // januari 30, 2018 om 03:50 //

  Hij geeft en neemt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s