Nieuw

Wraakzuchtige haaibaai loog over verkrachting – belandt zelf in de gevangenis

Pixabay

Zweden – Een vrouw die loog dat ze was gevangen gehouden en verkracht door haar ex-vriend, is nu veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf. De vrouw heeft, onder andere, vervalste bewijzen aangeleverd om de man te grazen te nemen, meldt Dagens Juridik. De rechtbank is van oordeel dat haar misdrijf “uiterst ernstig” is.

Bij de rechtbank van Malmö werd de 30-jarige vrouw beschuldigd van valse beschuldigingen, valse getuigenissen en bewijsvervalsingen.

Volgens de aanklacht had de vrouw valselijk beweert dat een man met wie ze eerder een relatie had gehad, haar bij verschillende gelegenheden had verkracht, gevangen gehouden en mishandeld.

De rechtbank heeft de vrouw toen vrijgesproken met de motivatie dat het niet is bewezen dat de man werkelijk onschuldig was aan de beschuldigingen.

Maar het Hoge Gerechtshof heeft een andere beoordeling, en wijst erop dat er absoluut geen bewijs is van de beschuldigingen die zij tegen de man heeft gericht.

Tegelijkertijd constateert het Hoge Gerechtshof dat de vrouw een wraaklust op haar ex-partner botviert.

Ter ondersteuning hiervan worden de e-mails aangevoerd die door de vrouw naar de man zijn gestuurd nadat hij de relatie met haar had beëindigd. De vrouw ontkent dit en beweert dat iemand anders haar e-mail en mobiele telefoon heeft gehackt.

Het Hof gelooft deze versie van de vrouw echter niet, en voegt eraan toe dat zij weinig geloofwaardigheid bezit.

De vrouw ging zelfs zo ver dat ze een bloederig t-shirt inleverde en beweerde dat het bloed afkomstig was van een van de keren dat ze verkracht was. Een DNA-test toonde echter aan dat dit een pure leugen was.

Met betrekking tot de ontvoering hebben getuigen verteld dat de vrouw die dag zelf de man opgezocht en vervolgens ’s avonds de woning verliet. Op dat moment had ze ook via haar eigen telefoon een taxi besteld .

– De misdaad tegen de voormalige mA (man) moet worden beschouwd als zeer ernstig. Hij werd, ogenschijnlijk op grond van de wraakzucht van X (de verdachte), ten onrechte geïdentificeerd als verantwoordelijk voor zeer ernstige, maar verzonnen misdaden, die in twee gevallen tot zijn vrijheidsberoving leidde en overige beperkingen in zijn leven liet ervaren, schrijft het Hoge Gerechtshof.

De vrouw is veroordeeld voor bewijsvervalsing, valse verklaringen en valse beschuldigingen tegen diverse personen, die volgens haar de man zouden hebben geholpen.

Ze is tot anderhalf jaar gevangenisstraf veroordeeld en moet ook meer dan 8.000 euro schadevergoeding betalen aan de man.

Bron:

http://www.friatider.se/kvinna-bl-lj-g-om-v-ldt-kt-d-ms-till-f-ngelse

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Wraakzuchtige haaibaai loog over verkrachting – belandt zelf in de gevangenis

 1. De toorn van een versmade vrouw…..

  Like

 2. Goh, dat lees je toch niet zo vaak, een wraaklustige vrouw die haar ex nog even te grazen wil nemen, met allerlei verzonnen aanklachten.
  Normaal gaan ze er toch van uit dat ze altijd gelooft worden, want vrouw, en daarom altijd zielig.
  Mooi dat ze haar nou een keer aangepakt hebben.

  Like

 3. Van mij mag er een wet komen om iedere ex direct aan een leugendetector te hangen.
  Dat zou een hoop ellende schelen voor vele na afloop.
  Liegen doen ze allemaal na afloop van een relatie.
  Het zou de 1ste keer zijn dat ik iets anders hoor van iemand.

  Like

 4. Leg ik de vinger op de zure plek als ik beweer dat alle linxe jankroojen van vrouwen afstammen?

  Like

 5. Go MGTOW!
  Oftewel “Men are Going Their Own Way”.

  Like

 6. Overal waar het feminisme op z’n ergst is, wordt het steeds duidelijker hoe vijandig veel vrouwen tegenover (vooral “witte”) mannen zijn, en ze gaan geniepig te werk om het leven van mannen zuur te maken. De Zweedse vrouw is hier een voorbeeld van.
  Daarom dus, go MGTOW!

  Like

 7. En voor wie wil weten wat MGTOW echt inhoudt. Youtube is daarvoor je beste vriend.
  In het kort gezegd is MGTOW een tegenreactie op het krankzinnige feminisme van nu.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s