Nieuw

VERRAAD! Trump wil staatsburgerschap geven aan 1,8 miljoen illegale immigranten

Foto: Trump spreekt op de Republikeinse Nationale Conventie in 2016. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Voice of America

De controversiële Amerikaanse president Donald Trump heeft besloten 1,8 miljoen illegale immigranten toegang te geven voor burgerschap en amnestie, meldt de Washington Times. Dit betekent dat hij het tegenovergestelde doet van wat hij zijn eigen kiezers vóór de verkiezingen heeft beloofd.

Donald Trump, die op een sterk immigratie-kritisch verkiezingsplatform is gekozen, kiest daarmee zijn kiezers te verraden om in plaats daarvan zichzelf te scharen bij de Democraten en de gematigde republikeinen in deze kwestie, schrijft de krant.

De Republikeinse partij wil namelijk meer investeren in grensbeveiliging en helemaal geen methode openen voor burgerschap voor illegale immigranten. Waar Donald Trump nu met behulp van de Democraten in het Congres overheen walst.

Het Witte Huis geeft in een reactie aan dat de president zich genoodzaakt voelde om zover te gaan om zijn eigen voorstellen er door te krijgen, betreffende veiligheidsvragen, zoals het beëindigen van de vrijlating van illegale gedetineerden aan de grens en snellere uitwijzingen van kinderen en gezinnen.

Donald Trump wil de immigratie van gezinshereniging beperken tot alleen echtgenotes en echtgenoten, en hun minderjarige kinderen. Andere familieleden, zoals broers en zussen, mogen echter vanuit de derde wereld immigreren als ze het reeds hebben aangevraagd, volgens het Witte Huis.

Bron:

http://www.friatider.se/f-rr-deriet-h-r-ger-trump-medborgarskap-till-18-miljoner-illegala-invandrare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

5 Comments on VERRAAD! Trump wil staatsburgerschap geven aan 1,8 miljoen illegale immigranten

 1. Vraag mij steeds keer op keer af waarom zoveel mensen vertrouwen hebben in politici.

  Like

 2. Dit kon wel eens fake news zijn en dus weiger ik voor de waarheid aan te nemen. Ik bedoel men doet er in de media ook van alles aan om Trump af te schilderen als de grootste duivel die ooit op deze planeet geleefd heeft, trap daar dus niet in

  Like

 3. paulzwueste // januari 26, 2018 om 14:26 //

  Wel eens gedacht aan “Fake-News”….
  Hoofd er bij houden.

  Like

 4. Ik geef Trump nog het voordeel van de twijfel.

  Like

 5. Het is mogelijk waar.
  Men dient echter te onthouden dat Trump een zakenman is en heel goed weet dat ook in Washington niets kan worden gedaan zonder een deal te maken. En laten wel wel zijn, als we het hebben over ‘verraad’ dan zou ik toch eerst maar eens naar de Europese politic gaan kijken. Trump mag dan wel de president zijn, dat wil niet zeggen dat hij almachtig is. En alhoewel de republikeinen in theorie de meerderheid hebben in zowel senaat als congres is er in werkelijkheid een behoorlijk aantal “RINO” s (Republican In Name Only) die meer democraat (links) lijken te zijn in hun stemgedrag dan republikein (rechts). En denk eraan dat hij door veel republikeinse senatoren ook wordt verafschuwd omdat hij geen politicus was voordat hij werd gekozen.
  De onaangename werkelijkheid is gewoon dat Trump steun van voldoende congresleden en senatoren nodig heeft om een aantal plannen door te voeren. Dat daardoor hier en daar zal moeten worden onderhandeld is een onderdeel van de realiteit. Dus ik zou het niet zozeer zijn keuze noemen, als wel een gedwongen afweging tussen onaangename keuzes. En welke hij gaat maken staat nog niet vast, maar hij kan niet alles winnen.

  Het lijkt erop dat de democraten dit als eis stellen om de middelen vrij te maken om de muur op de grens met Mexico te bouwen.
  Nou ben ik er zelf niet heel gelukkig mee (eerst zou het gaan om ongeveer 800.000 “dreamers” dus waar die millioen extra nu opeens weer vandaan komt is me nog niet duidelijk), maar als het daardoor werkelijk lukt om een muur te bouwen kan ik er nog een beetje inkomen, aangezien dat een enorm winstpunt zou zijn. Niet alleen als een gehouden verkiezingsbelofte, maar ook omdat dat de illegale immigratie in de toekomst een stuk moeilijker zou maken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s