Nieuw

Recep Tayyip Erdogan en zijn fascisten vermoorden kinderen in Afrin, de eindelijk ‘bevrijde’ Yahya gaat nooit meer tien worden

Foto’s van kinderen plaatsen tijdens een oorlog doet het altijd goed en wanneer we Turkije zouden wegstrepen en hiervan Israël zouden maken dan was de media ontploft in Nederland en meerdere andere landen met foto’s van kinderen als slachtoffer van bombardementen en andere aanvallen. De kinderen zouden van hot naar haar gesleurd worden als zijnde een goed geregisseerde Pallywood productie. Helaas voor de kinderen van Afrin is de agressor deze keer NAVO bondgenoot Turkije en daar moet natuurlijk niet al te veel aandacht aan geschonken worden.

Onderstaande artikel las ik een paar dagen geleden en ik heb het naast me neergelegd. Ik wist niet wat ik er mee aanmoest en nu bedoel ik niet of ik het wel of niet moest plaatsen hier, maar wat ik er in me hoofd mee aanmoest of hoe ik het een plaatsje moet geven. Ja het is ook een vorm van propaganda maar dan toch net een beetje anders.

Het is een open brief en wel eentje die kan wedijveren met de hierboven reeds aangekaarte Pallywood producties.

Het verschil is de keiharde waarheid en de aandacht die er deze keer veel minder is voor de slachtoffers enkel en alleen daar de oorlogsmisdadigers deze keer de Turken weer eens zijn. Een nieuwe genocide en nu op de Koerden en de mensen die door de Koerden eerst werden bevrijd en vervolgens weer moeten worden beschermd tegen een andere vijand maar wel in samenwerking met de eerdere vijand van deze mensen. Dit alles terwijl de wereld met bier, cola en chips op schoot vanaf de bank toekijkt.

Op het moment dat Adolf Hitler Polen aanviel maakte men zich ook nog niet zo druk en nu deze Turkse fascisten leider zijn buurlanden onder valse voorwendselen binnenvalt kijkt ook iedereen weer zo veel mogelijk de andere kant op. Klein verschil is dat de wereld nu wel kan meekijken wat er gebeurd en er later nooit of te nimmer in koor kan worden geroepen door mensen als Mark Rutte, Alexander Pechtold of Angela Merkel “Wir haben es nicht gewußt“, want hiervoor is met de hedendaagse media geen enkel excuus meer aan te dragen en dat in tegenstelling met de tijd van die Duitse massamoordenaar toen we middels de media niet zo ver van ons bed weg konden kijken. De leiders van nu hebben bloed aan de handen en dat is iets wat ik hen in elk geval nooit zou kunnen vergeven. Ik ben totaal ongelovig maar heb de hoop mocht er hierboven iets bestaan dat deze dan keihard zouden oordelen over ‘onze’ leiders met handen gedrenkt in onschuldig bloed en deze op gepaste wijze ter verantwoording zouden roepen.

Onderstaande brief gericht aan Yahya een kind dat nooit meer tien jaar oud gaat worden aangezien hij slachtoffer werd van de Turkse dictator en zijn fascistenkoor wil ik jullie in elk geval niet onthouden en heb ik om die reden uit het Duits vertaald, niet alleen voor de lezers van Fenixx maar ter nagedachtenis aan alle kinderen die reeds zijn vermoord of nog worden vermoord door de zoveelste Turkse genocide. En wederom gaat dit ontaarden in een Turkse genocide die ongestraft gaat blijven aangezien de wereld te laf is en enkel toekijkt hoe de Koerden, Yazidi en ook de Syriërs die onder de verdrukking van de islam proberen uit te komen stelselmatig worden uitgeroeid.

Groet met een traan Bolo

Lieve Yahya,
Je hebt nog niet veel van de wereld gezien. Tijdens je jonge leven heb je enkel en alleen de oorlog, het lijden en de vervolging bewust meegemaakt. Je vluchtte met je ouders voor de islamisten in Idlib. De terroristen van islamitische staat hebben je achtervolgd. Voor je liefhebbende ouders was jij het allerbelangrijkste op deze wereld. Terwijl oorlog en ellende hen van alles beroofden ben jij altijd bij hen gebleven. Jij had hen. Jij was voor hen het enige belangrijke.

De oorlog in Syrië verdween voor een kort moment en ze zagen je spelen in Afrin. Afrin betekende voor jou leven, bescherming en veiligheid. Na dagen van de ontbering rijke ontsnapping, geplaagd door honger en dorst, kwam je daar aan. De last van de oorlog was van de schouders van je ouders gevallen toen ze dappere jonge Koerdische vrouwen met AK47-geweren zagen. Dit beeld gaf je ouders vertrouwen en hoop.

De vrouwen hadden sjaals ingekleurd, dat zag je meteen; Ze droegen geen hoofddoek en straalden warmte en hartelijkheid uit voor jou. Op de schouders van deze vrouwen zat een donkergroene puntige driehoek met daarop de letters “YPJ” geborduurd. Je keek naar je moeder toen ze deze driehoek zag. Haar lippen trilden, haar ogen stralend van dankbaarheid en tranen van vreugde en geluk stroomden langs haar gezicht. Je vader nam je in de arm, streelde je zachtjes over je wang en fluisterde de woorden “We zijn veilig” in je oor, terwijl hij zijn ogen dichtdeed en diep opgelucht ademde. Voor het eerst sinds lange tijd was de drang en de wil om te leven teruggekeerd naar jullie harten.

In Afrin had je veel vrienden, meisjes en jongens zoals jij gevonden: gevlucht voor de IS, Al Nusra, Al Qaida en andere jihadisten. Je rende door de straten, speelde voetbal of verstopte je. Soms keken je ouders naar je. Ze dronken Çay met andere ouders en waren zo trots als een pauw omdat ze zo blij en gelukkig waren dat jij het overleefd had.

Maar nu heeft de oorlog jullie ingehaald, lieve kleine Yahya. Het was Recep Tayyip Erdogan, de president van Turkije, die dezelfde jihadisten stuurde die jou eerder ook al wilde vermoorden. Zijn soldaten hebben bommen op je ouders, je vrienden en op jou laten vallen vanuit vliegtuigen. Een Turkse bom sloeg in op je nieuwe huis in het midden van een woonwijk in Afrin. Je was zwaar gewond; maar je was ongelooflijk dapper. Je wilde niet dat je moeder huilde of dat je vader wanhoopte.

Ze hebben je naar het ziekenhuis gebracht. Er waren veel andere gewonden, allemaal net als jij  slachtoffers van de Turkse bombardementen. Overal om je heen waren mensen aan het huilen en schreeuwen. Maar je was dapper en je bent kalm gebleven. Op een gegeven moment werd je moe. Je ouders stonden naast je brancard. Er was overal bloed en het was nog steeds warm. Het was jouw bloed. Je vaders ogen stonden wijd open terwijl jou ogen werden gesloten, gesloten voor eeuwig en altijd.

Yahya Ahmad Hamada en zijn gezin behoren tot de naar schatting 300.000 Syrisch ontheemden die hun toevlucht hadden gezocht in het kanton van Afrin, dat tot nu toe grotendeels was ontzien door de burgeroorlog. Zijn leeftijd wordt gegeven in verschillende bronnen van 7 tot 9 jaar. Yahya werd het slachtoffer van de eerste golf van luchtaanvallen die door het Turkse leger op zaterdag op Afrin werden gelanceerd.

Nachruf auf den kleinen Yahya in Afrin geschreven door Tobias Huch

foto boven artikel via Pixabay

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Recep Tayyip Erdogan en zijn fascisten vermoorden kinderen in Afrin, de eindelijk ‘bevrijde’ Yahya gaat nooit meer tien worden

 1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De vriend van Rutte en de EU. De misdaad loont, uiteraard. Wat is “de mens” toch een verwerpelijk dier.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // januari 26, 2018 om 22:02 //

  Heel goed artikel en inderdaad wordt er weer flink weggekeken want deze dictator met het geloof van de pedofiel in de hand is een bondgenoot van de NAVO.
  Heel simpel voorbeeld Myanmar heel de wereld in paniek want moslims werden om een goede reden weggejaagd.
  En nu wat een schande voor onze neus worden onze bondgenoten in de strijd tegen i.s afgeslacht terwijl hond Erdogan hulde met i.s (goedkope olie inkoop)
  Hoop echt dat dit nog goed komt voor de Koerden want dit is echt schandalig wat nu gebeurt.

  Like

 3. poldferboy // januari 27, 2018 om 01:00 //

  En juist in dat kleine stukje land Afrin (1200km2) is de helft van de bevolking vluchteling; bijna een half miljoen mensen. Op elke inwoner is er een vluchteling ergens anders uit Syrië!!
  En voor het overgrote deel zijn die hartstikke blij met dat democratische Koerdische bestuur met een ouderwetse linkse signatuur.
  https://www.thenation.com/article/showdown-in-afrin-turkeys-attack-on-syrias-kurds-threatens-that-countrys-most-democratic-pluralist-force/

  Het moet toch echt tot nadenken stemmen dat de West Europese machthebbers Erdogan juist nu steunen, om juist daar de boel kapot te maken.

  Like

 4. En dit alles dankzij de links agressieve leiders in heel de smerige EU.
  Kotsmisselijk wordt ik van dat moordzuchtige tuig dat ons hele leven verziekt.
  Dit tuig hoort allemaal in het cachot geflikkerd te worden.
  Eens zullen ze voor de Allerhoogste staan en te horen krijgen wat voor walgelijke daders ze waren en de mens voor vreselijks hebben aangedaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Lucie, liever wat eerder.
  Dan kunnen ze ’t ook bewust meemaken wat ze andere aangedaan hebben.
  En dan kunnen wij er ook nog een beetje van mee genieten.
  Stel je toch voor, dat er helemaal geen “allerhoogste” bestaat.
  Dan komen ze daar toch weer mooi mee weg anders.

  Like

 6. Henk der Niederlànder // januari 27, 2018 om 11:12 //

  Sorry maar dit hele verhaal doet me toch weer denken aan het verdronken kind uit Turkye
  We pikken er even eentje uit maken een zielig verhaal en jullie krijgen er weer enkele tienduizenden gelukzoekers bij.
  Ik heb er niks op tegen dat die mensen vluchten voor een oorlog, maar ze moeten eens leren een andere richting te kiezen.
  Daarmee bedoel Ik eventueel wat veiligere delen in het land van herkomst of Saoedi Arabie voor mijn part waarnaar toe als het maar niet richting Europa is.
  Elke keer weer opnieuw deze zielige kinderen die verkocht worden om ze naar Europa te krijgen of om weer een of andere actie te starten om de goedgelovigen het geld uit hun zakken te kloppen.
  Hetzelfde geld voor mij ook deze Syrische en Iraakse ”vluchtelingen” van een jaar of 16 die niks beter weten te doen als Europa te destabiliseren.
  Oprotten naar je eigen land en in het leger gaan zodat geen buitenlanders nodig zijn om jou woestijn te vededigen en wil je niet in het leger’ ga werken bij een of ander bouwbedrijf in je eigen land want daar is werk zat nadat je eigen geloofsgenoten de zaak in de vernieling geholpen hebben
  Godverdomme nou zal Ik wel een racist zijn.
  Maar persoonlijk zie Ik mezelf meer als een realist.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s