Nieuw

Abbas koopt een $50 miljoen luxe privéjet terwijl hij klaagt dat Palestijnse ‘vluchtelingen’ uitgehongerd zijn door de Amerikaanse geldhulp beperking

Screenshot

De Palestijnse overheid heeft een privévliegtuig van $50 miljoen gekocht voor het vervoer van zijn president Mahmoud Abbas, terwijl zijn financiën voor een enorme bezuiniging staan ​​door de terugtrekking van Amerikaanse fondsen.

Hadashot nieuws meldde woensdag de aankoop, maar leverde geen bron voor zijn bewering. Het betoogt dat het vliegtuig de komende weken aan Jordanië zal worden afgeleverd, en daar voor persoonlijk gebruik door de 83-jarige leider zal worden gestationeerd. De financiering zou via het PA-budget ($ 20 miljoen) en van het Palestinian National Fund ($ 30 miljoen) voldaan zijn.

Het nieuws komt slechts enkele weken nadat de Amerikaanse president Donald Trump Abbas waarschuwde dat hij bereid was om de hulp aan de Palestijnse overheid in te krimpen. Hij bekritiseerde de Palestijnse leiders omdat ze “geen waardering of respect” toonen aan de VS en “niet langer bereid waren om vredesbesprekingen te voeren”.

Zoals Breitbart Jeruzalem al heeft vermeld, was de context voor Trump’s opmerking de aankondiging van de regering dat het $ 255 miljoen aan hulp aan Pakistan opschort vanwege het vermeende ‘dubbelspel’ van zijn regering met betrekking tot terrorisme.

VN-ambassadeur Nikki Haley voegde eraan toe dat de Trump-regering het geld zou achterhouden voor het VN-hulp- en werkagentschap (UNRWA), een speciaal vluchtelingenprogramma dat alleen met Palestijnen werkt, totdat de Palestijnse leiders weer aan de onderhandelingstafel komen.

– President Trump wil geen extra financiering geven voordat de Palestijnen zijn overeengekomen om terug te keren naar de onderhandelingstafel, en wat we zagen met de resolutie [over Jeruzalem] was niet nuttig voor de situatie, vertelde ze aan verslaggevers.

Bron:

http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/01/25/report-despite-funding-fears-abbas-gets-50-million-luxury-jet/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Abbas koopt een $50 miljoen luxe privéjet terwijl hij klaagt dat Palestijnse ‘vluchtelingen’ uitgehongerd zijn door de Amerikaanse geldhulp beperking

 1. Henk der Niederlànder // januari 26, 2018 om 09:15 //

  En dan hebben we hier een zeepert in de regering die deze terrorist wil sponsoren met miljoenen aan belastinggeld.
  Trouwens al gesponsort heeft.

  Liked by 1 persoon

 2. Dewevoga // januari 26, 2018 om 15:10 //

  En dan zal er nog voor 13 miljoen luxe Kaag verTimmermansingen aan verricht worden om die ongekozen terroristenleider hoog te houden.

  Like

 3. Dan heeft Nederland dit toestel mede betaald.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // januari 26, 2018 om 21:28 //

  Voorlopig voor een kwart Guardia.
  Daarbij komt dat Belgie ervoor zorg draagt dat de twee bijna kleinste landen van Europa het vliegtuig voor de helft betalen.

  Like

 5. Esperanza // januari 26, 2018 om 21:48 //

  Like

 6. Henk der Niederlànder // januari 26, 2018 om 22:44 //

  Ik ben bang Danai dat er weer zoals gewoonlijk een hele hoop nietszeggende antwoorden geformuleerd gaan worden.
  Ook hier kijken we regelmatig naar de inbreng van de PVV.
  En uiteraard zien we hier dan ook de gevolgen van het cordon sanitaire.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s