Nieuw

70-jarige vrouw smeekte overvalsters niet haar “laatste pesioengeld” te stelen – kreeg toen een stomp in haar gezicht

Archieffoto. © Flickr/Fria Tyder

Zweden – Een 70-jarige vrouw is afgelopen donderdag in Norrköping op klaarlichte beroofd en op de grond geslagen toen ze uit de tram wilde stappen. De oude vrouw had de daders gesmeekt om “niet haar laatste pensioengeld te stelen”, maar daar hadden de overvallers schijt aan. Nu worden voor de brute overval twee vrouwen met “onbekende etniciteit” gezocht.

Het was donderdag omstreeks 15.34 uur toen de politie en ambulances werden gealarmeerd naar Ljuragatan in Norrköping voor wat aanvankelijk een ongeval met een oudere vrouw werd genoemd.

Het bleek echter dat de 70-jarige vrouw op de grond was geslagen toen ze probeerde twee vrouwelijke zakkenrollers te overtuigen niet de portefeuille uit haar handtas te stelen.

Dit gebeurde toen de oudere dame de tram wilde verlaten.

De 70-jarige voelde dat iemand haar vastgreep en duwde. Toen ze zich omdraaide merkte ze dat haar tas was geopend en dat een van de twee onbekende vrouwen haar portemonnee vast had.

De oudere vrouw sprak een van de dievegges aan en vroeg haar en haar mededaadster om “niet haar laatste pensioengeld te stelen”.

Maar het hielp niet.

– De andere vrouw gaf het slachtoffer vervolgens een klap in haar gezicht, waardoor ze op de grond viel en zichzelf verwondde, schrijft de politie in haar politierapport.

Daarna verdwenen ze allebei van het toneel. Bij hen hadden ze de portemonnee van de dame, die contant geld bevatte.

Eén dader wordt beschreven als een 30-35-jarige vrouw, “zware lichaamsbouw, dik rood jasje, kort gestileerd haar en van “onbekende etniciteit”. De tweede misdadigster is om en nabij 18 jaar met zwart haar tot schouderhoogte. Ook van haar wordt verklaard dat ze van “onbekende etniciteit” is.”

De politie wil graag in contact komen met getuigen die mogelijk iets hebben gezien in verband met de overval.

Op dit moment is nog niemand gearresteerd.

Bron:

http://www.friatider.se/70-rig-dam-bad-r-nare-att-inte-ta-hennes-sista-pengar-d-fick-hon-ett-slag-rakt-i-ansiktet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on 70-jarige vrouw smeekte overvalsters niet haar “laatste pesioengeld” te stelen – kreeg toen een stomp in haar gezicht

 1. “onbekende etniciteit” lees dus; zwart of getint, in ieder geval niet wit en niet zweeds of europees, hoogst waarschijnlijk van zandbak parasiet makelij en op afstand herkenbaar aan de overwhelmende flatulence die de zenuwen in je nostrilus cavitatus een nieuwe belevenis aan prikkelen alvorens je optiek ook nog maar enig iets is opgevallen. Of in het kort “smerige import stink kutten”

  Like

 2. stoer hoor, moet je zien als zij die leeftijd bereikt hebben en van hun geld worden beroofd
  trouwens in de toekomst zal er vrees ik niet eens geld meer bestaan,ze willen je de hele dag volgen wat je uitgeeft, en meneer of mevrouw skeeter, niet zo charmant smerige import stink k..
  er zijn ook vrouwen op deze site, dus kan het iets minder? dank u

  Like

 3. Yvonne, hoe zou jij zelf dit soort smerige import wijven dan willen benoemen?
  Of staat het woord kutten tegenwoordig ergens op de zwarte lijst als aanduiding van tyfus wijven die ouderen beroven van hun laatste geld.
  Als je je zo gedraagt, dan ben je er ook 1.

  Like

 4. antiislamnu // januari 26, 2018 om 12:44 //

  Dood aan de berovers van deze vrouw

  Like

 5. Yvonne, stink dozen mag ook, mijn vrouw en ik storen ons aan de stank die ze vaak dragen, moet bijkant met gasmasker naar winkel deze dagen. dus jammer dan, dan krijgen ze gewoon het etiket waar ze om vragen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s