Nieuw

Welkom in Zwolle, groepsverkrachting, dader al weer vrij, huilende linkSSe maftoeter en nu weer een schietincident

Pixabay

Er zijn van die linkSSe gekkies die niet verder lijken te kunnen kijken dan de neus van hun geïmporteerde knuffel asieleiser lang is. Waag het niet om iets negatiefs over deze parasietensoort te zeggen aangezien je dan nooit of te nimmer de waarheid spreekt en ten aller tijden enkel en alleen maar bezig bent met het zwart maken en negatief benaderen van het veelal getinte islamitische knuffeltuig.

Het zijn dan ook vaak nog eens vrouwen die schijnen te denken dat ze het op moeten nemen voor een soort volk dat een vrouw als lustobject aanschouwt vanaf het moment dat ze hun paal overeind kunnen laten staan. Ik heb wel eens de stille hoop dat zo’n dame zelf eens aan één of meerdere islamitische spiesen geregen wordt om dan zelf eens mee te maken wat helaas al veel te veel vrouwen wereldwijd hebben moeten meemaken wanneer ze te pakken werden genomen door een kudde laffe moslims. Ik weet ook dat mijn stille hoop zinloos is aangezien er al meerdere islam knuffelaars te pakken zijn genomen door asieleisers zonder dat iemand hier ook maar iets van schijnt te willen leren. Iets met een ezel en een steen…

Ik kreeg een pamflet toegezonden vanuit Zwolle en aldaar maakt men het wel helemaal gek. Het had te maken met een gebeurtenis aldaar waarbij vier al dan niet minderjarige klootzakken van Eritrese afkomst een brute groepsverkrachting verzorgde. Wat mijn mening is over het slachtoffer in deze laat ik hier even helemaal buiten maar wat ik hier wel over kwijt wil is de opmerking dat het misschien niet zo handig is om als vrouw ten eerste om te gaan met een Eritreeër, oké dit mag je nog als vooroordeel zien, maar je laten neuken door je vriendje van Eritrese afkomst terwijl zijn drie vrienden in de kamer ernaast aan hun kleine of iets minder kleine Eritreeërtje liggen te sjorren is toch wel een beetje de kat op het spek binden lijkt mij. Volledig verslag middels onderstaande artikel van De Stentor. Lekker actueel aangezien de rechter vandaag één van de daders vrij liet!

Celstraffen voor groepsverkrachting in Zwolle

Drie jonge verdachten van een brute groepsverkrachting in Zwolle zijn tot celstraffen veroordeeld, variërend van negen maanden jeugddetentie tot twee jaar cel. Een vierde verdachte werd vandaag door de Zwolse rechtbank vrijgesproken.

De aangeefster ging op 23 augustus vorig jaar ’s avonds langs bij haar toenmalige vriend. In datzelfde huis in Dieze-Oost waren drie vrienden van hem aanwezig. Alle vier zijn van Eritrese afkomst. Die drie vrienden vroegen haar in de woonkamer of ze seks met hen wilde. Ze gaf uitdrukkelijk aan dat niet te willen. Vervolgens ging ze met haar vriend naar diens slaapkamer. Ze lag naakt op bed naast haar vriend toen de drie de slaapkamer binnendrongen. De verdachten hielden de vrouw beurtelings vast bij polsen en benen om te voorkomen dat ze van het bed kon komen. Ze gaf naar eigen zeggen duidelijk aan dit niet te willen, maar de jongens probeerden toch bij haar binnen te dringen.

Verder lezen

De ‘vriend’ van het slachtoffer had zijn vrienden een heerlijke neukpartij beloofd dus we hebben hier nu vier daders die wat mij betreft alle vier eerst gecastreerd dienen te worden en dan boven Eritrese grond uit een vliegtuig geworpen. Wat zou de wereld mooi zijn wanneer ik rechter was.

Nu heeft men in Zwolle ook nog de stichting Timon die er alles voor over heeft om arme zielige minderjarige vluchtelingen, oké asieleisers die zeggen minderjarig te zijn,  een warm welkom te bieden in ons mooie Nederland dus ook in het ooit zo rustige Zwolle. En ze pikken het niet wanneer er hier negatief over gesproken wordt! Om dit alles in goede banen te brengen hebben ze gutmensch boegbeeld Hannie Olij in de strijd geworpen en deze magneet die moeiteloos de ene naar de andere kansloze parasiet aantrekt om deze aan onderdak, geld en een leuke buurt te helpen kreeg te horen dat de Zwolse opvang Fonteinkruid werd genoemd in deze groepsverkrachtingszaak.

Dit was aangezien er onrust in de buurt was ontstaan en heeft of had er uiteraard niets mee te maken dat deze buurt ongevraagd Eritrese jongeren door de strot geduwd heeft gekregen. Namens stichting Timon heeft Hannie Olij onderstaande brief verstuurd in de buurt om voor eens en altijd duidelijk te maken dat de bewoners van haar opvang nog geen vlieg kwaad doen en nu onterecht met de nek worden aangekeken. Mevrouw Olij doet zo een beetje haar halve leven niets anders dan andere helpen, vooral die andere in het buitenland en/of met een kleurtje overigens, en wanneer deze mevrouw aan iedereen per brief laat weten dat haar asielkindjes onschuldig zijn dan is dat ook zo en moeten we haar maar gewoon geloven. Ja het belang van haar troeteldieren is vele malen belangrijker dan het woongenot en de veiligheid van de rest van de buurt.

zwolle1

Deze brief ontving ik van een bewoner uit deze buurt, die ik overigens op zijn verzoek hier niet met naam ga benoemen, en hij heeft hier nog wel wat meer over te melden. Zijn antwoord kwam op mijn vraag over de daders en of hij mij hier meer over kon vertellen. Mijn conclusie was dat ik zijn angst en verontwaardiging zeer zeker kan begrijpen maar aan de andere kant ook niet kan aantonen dat de daders uit de opvang van Timon afkomstig zijn.

Hoi Bolo,

Ik weet niet of dit de daders zijn ? Ik weet wel hoe die jongens er uit zien die daar wonen en dat ik het bloed in mijn ogen heb staan als ik ze zie lopen alsof ze sterren zijn.
Omdat alles met de mantel der liefde bedekt wordt voor die lui en als Hannie Olij dan een brief stuurt naar de buurtbewoners heb ik wel argwaan. Die gelukszoekers zijn daar zonder overleg geplaatst en nu gaat dat wijf ook nog eens een brief naar de buurt sturen waarin ze in de laatste alinea aangeeft dat ze vertrouwt op wederzijds respect etc.

Nee ik weet ook niet waar de daders vanaf komen en aangezien ik nogal nieuwsgierig ben aangelegd wil ik dit best graag weten. Ik bedoel maar zo dat ik er niet verantwoordelijk voor wil zijn dat al die andere bewoners al dan niet met een grote bek aangekeken worden voor een verkrachting waar ze zelf niet eens lol aan hebben beleefd.

Dus ik roep bij deze de hulp van de lezers maar weer eens in, wie kan mijn vrijwel onuitputtelijke nieuwsgierigheid van meer informatie voorzien?

En vertel nu niet dat er in Zwolle niets gebeurd aangezien men er nu ook al weer een heus schietincident heeft mogen beleven en wel in de wijk Stadshagen. En in dezelfde straat was vorige weel ook al een straatroof dus we kunnen Zwolle inmiddels wel gaan betitelen als ‘Het wilde westen van de lage landen’.

Je zou der maar wonen, maar is dat niet meer in zo een beetje elke vroegere arbeidersbuurt in Nederland het geval?

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Welkom in Zwolle, groepsverkrachting, dader al weer vrij, huilende linkSSe maftoeter en nu weer een schietincident

 1. polderboy // januari 25, 2018 om 23:17 //

  Die lieve mevrouw Hannie Olij runt wel een bedrijf met een omzet van 30 miljoen, als je de uiterst summiere financiële gegevens leest op pagina 59 t/m 61 van het jaarverslag 2016.
  Door personeelskosten zijn de bedrijfskosten met 4.8 miljoen gestegen tot 27.3 miljoen,
  maar daartegenover staat dat de omzet wel heel mooi met 6.2 miljoen is gestegen. Dat komt voornamelijk door
  “omzetstijging opvang en begeleiding jonge statushouders met 5.299.000 Euro.”
  https://www.timon.nl/files/309/Jaarverslag%20incl.%20verkort%20financieel%20verslag%202016.pdf

  Die Afrikaanse verkrachters blijken dus als jonge statushouders wel de kip met de gouden eieren te zijn voor die lieve hulpverleners.
  Dus die omwonenden moeten niet zeiken als ze volgepompt worden, want er wordt hartstikke goed verdiend aan dat triefel.

  Reken maar dat die mevrouw Olij een heel flink salaris zal hebben als bestuurder, de naar ik schat zeker boven de ton ligt. Wat deze vrijwilligster mevrouw Olij exact verdient kun je zien bij de gedeponeerde jaarrekening die tegenwoordig zo op de website van de KvK is op te vragen voor een paar Euro.

  Gewoon PVV stemmen, en die vrijwilligers gaan maar lekker weer als echte vrijwilliger in Afrika zelf werken, zoals vroeger, i.p.v. hun zakken vullen zoals nu.

  Like

 2. Locatie Fontuinkruid? Laat die F, t,u,i,n maar weg uit die naam!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s