Nieuw

Vroeger, toen we nog bereid waren om te vechten voor onze normen, waarden en principes

pixabay

Indertijd waren er hier in Nederland voornamelijk blanke jongens die elk voor hun eigen reden besloten om bij het Nederlandse leger te gaan.

Door Elise Nijmegen
Uit trotse vaderlandsliefde, voor het avontuur, omdat ze moedig waren of omdat ze door de toen nog verplichte diensttijd erin rolden. Bij het leger waar strijdbaarheid, loyaliteit en eenheid uitgebreid behandeld worden, wat je dan ook vaker terug zag komen in de maatschappij…
Deze “jongens”, diep respect, hebben in de strijd en voor volk en vaderland en tegen de elitaire macht van toen en voor onze nu dagelijkse vrijheid veel dierbaren verloren.

Deze nu respectvolle veteranen en de mensen die nu dienen en strijden voor ons en ons vaderland begrijpen, mijns inziens, precies wat de eurofiele, ondemocratische Bilderberg politici, onderdeel van de elitaire macht van nu, aan het doen zijn.

Het afbreken van Europa en ons land, het verlagen van onze Nederlandse normen en waarden en het verloochenen van onze cultuur en tradities.
Niet te vergeten het in gevaar brengen van de Nederlandse bevolking door middel van het open houden en het faciliteren van jihadstrijders en/of jihadpredikers, salafisten en illegale criminelen en het zonder enige medische controle toelaten van mensen die lang vergeten bacteriële en/of virusinfecties met mogelijk dodelijke afloop met zich meebrengen.

Ondertussen gaat de illegale mensensmokkel door Europese hulporganisaties in record tempo verder – Critici krijgen verbod van rechter om deze organisaties ‘mensensmokkelaars’ te noemen

Laten we als Nederlandse bevolking, uit respect voor het verleden en voor een veilige toekomst in vrijheid voor onze (klein) kinderen samenwerken. Zoek contact met andere terecht bezorgde Nederlanders! Dit is ons land!!!

pvv

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Vroeger, toen we nog bereid waren om te vechten voor onze normen, waarden en principes

 1. Flying_Dutchman74 // januari 25, 2018 om 09:57 //

  Goed artikel, maar zo lang de mainstream media het grootste gedeelte van de bevolking blijft indroctineren met leugens zal dit nog lang doorgaan.
  Maar ik zeg be prepared want er komen donkeren tijden aan.

  Liked by 1 persoon

 2. De bevrijding zal uit het Oosten komen.

  Liked by 1 persoon

 3. scherpschutter1943 // januari 25, 2018 om 15:38 //

  Als ex.dienstplichtige had ik het idee dat ik nederland verdedigde tegen het rode gevaar uit het oosten. Nu weet ik dat ik al die tijd (22maanden dienstplicht)voor jan met de korte achternaam voor de staat der nederlanden voor noppes heb gewerkt. Wanneer ik nu Buma hoor over de herinvoering van de dienstplicht roep ik maar 1 ding “Niet doen”, deze man heeft het slecht met u voor. Wordt ook nu geen soldaat of politieman want deze maatschappij is het niet waard daar enig risico voor te nemen. De staat en de maatschappij heeft minachting voor het eigen personeel.

  Liked by 1 persoon

 4. Je hoeft alleen maar naar de personeelsadvertenties van defensie te kijken @ Scherpschutter1943. , dan weet je genoeg. Allemaal gekleurd, terwijl ik dacht dat maar 10-15 % allochtoon was in NL. Dus dit is geen NL leger maar een 5e colonne. En ja, ook ik heb 24 maanden voor J.L. gewerkt, kon daardoor mijn studie niet afmaken (als je op een avondschool zat, studiefinanciering bestond niet, kreeg je geen uitstel, dat was alleen voor dagscholieren (toen elite).
  Vandaar ook dat politieke incest circuit, die allemaal uitstel kregen tot hun 30ste. Waar ook het gezegde “van uitstel komt afstel” uit is voortgekomen.

  Liked by 3 people

 5. Ik deed mijn dienstplicht bij het 42e ZVE (Zelfstandig Verkennings Escadron van de Huzaren) als geneeskundige verzorger.
  Heb mijn normen en waarden hierdoor alleen maar weten uit te bouwen voor wat ik nu ben en daar ben ik trots op, zo heb ik mijn kinderen ook weer opgevoed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s