Nieuw

Uitlevering ?

Nederland vraagt aan Turkije om uitlevering van een “Nederlandse Jihadbruid”. Het gaat om een Antilliaans-Nederlandse vrouw met de welluidende naam Xaviera Rose-Claire S.

Laten we eerst eens kijken wie zij is. Zelf schreef ze in 2013 op haar Facebookpagina dat ze een moeilijke jeugd had en vroeg zwanger werd (en ook een kind ter wereld bracht). Ze woont “overal en nergens”. “De vrouw rondt het vmbo af, maar de vervolgopleiding kan ze niet afmaken en ze belandt in 2012 met haar zoontje op straat.” zo weet Elsevier te melden om vervolgens verder te gaan met; “Dan gaat het verkeerd: S. begint overmatig te blowen, drinken en uit te gaan.

Nou moet u het mij niet kwalijk nemen maar volgens mij was het al lang daarvoorbless-you-3090723_640 misgegaan, daarbij kun je vraagtekens plaatsen bij een meisje dat overal en nergens woont met een zoontje en toch het VMBO afmaakt. Nederland stikt zo ongeveer in de maatschappelijk werkers en sociale hulpverlening, hele legers van agogen springen normaliter zo’n individu op de nek om vervolgens strijd te leveren wie haar het beste kan helpen (tegen een niet geringe subsidie natuurlijk want ook bij hun moet de schoorsteen blijven roken zoals een ieder begrijpt, maar dat terzijde).

Maar desondanks “voelde het leven voor haar niet als compleet“. Ach gossie toch…

Een jaar later lijkt het iets beter te gaan. Ze krijgt een huis waar ze ‘voor altijd wil blijven wonen’. Maar naar eigen zeggen is haar leven ‘niet compleet’.

‘Ik wou een doel hebben in mijn leven, mij gelukkig voelen,’ schrijft ze in het bericht.

Via haar zus was Xaviera in aanraking gekomen met de islam, je zou ook kunnen zeggen dat ze geïnfecteerd raakte maar goed dat is een kwestie van hoe je tegen de islam aankijkt. Ze bestudeert het geloof de ideologie “uitgebreid” volgens eigen zeggen. Nou ja dat uitgebreid moeten we dan maar met een flinke korrel zout nemen maar goed, een paar maanden nadat ze haar huis heeft betrokken, doet ze haar geloofsbelijdenis in de As Soenna-moskee in Apeldoorn. Feit is in elk geval dat ze kort daarna radicaliseerde omwedding-night-1116721_640 vervolgens in 2016 haar zoontje achter te laten en naar IS gebied af te reizen waar ze trouwde met de “Haagse Syriëganger” Anis Z. Of het illustere tweetal in die tussentijd nog kinderen hebben gekregen is niet bekend, sterker nog het is niet bekend of Anis nog in leven is.

Elsevier meld verder dat; ” Bij terugkomst in Nederland worden jihadisten opgepakt en berecht. Op deelname aan een terroristische organisatie staat een maximale celstraf van vijftien jaar. En van wie over een tweede nationaliteit beschikt, kan het Nederlandse paspoort worden afgenomen.” Nou hoef ik u niet te vertellen dat Tijl weinig of geen vertrouwen heeft in de Nederlandse rechtspraak en mij is dan ook geen geval bekend dat er eentje al eens de maximale straf  heeft gekregen. Zelfs het afnemen van het Nederlandse paspoort zou voorpaginanieuws zijn.

Leuk detail; Bij de As-Soenna-moskee waar ze haar geloofsbelijdenis uitsprak en daarmee officieel tot de islam toetrad, kennen ze haar niet. Wel vinden ze het erg dat een jonge vrouw radicaliseerde en naar IS-gebied afreisde, zegt een bestuurslid. Aldus het AD. Logisch natuurlijk er zijn tenslotte duizenden per week die zich bekeren toch ??

Geen idee hoe het u vergaat bij het lezen van zo’n bericht, Tijl gaat er letterlijk zowat van over zijn nek. Waarom vragen wij in godsnaam om de uitlevering van geradicaliseerde godsdienstwaanzinnige ? Ze heeft (het merendeel) van haar misdaden in Syrië begaan, laat haar daar dan ook maar haar straf ondergaan.

Youp van ’t Hek zei ooit in een van zijn conferences dat een leven niet kan lukken en dat daaruit volgt dat een leven ook niet kan mislukken. Heel filosofisch van Youp maar Tijl gelooft dat dit geval bewijst dat een leven wel degelijk kan mislukken, deze vrouw is daar het levende bewijs van. Dit menselijk wrakhout is voorgoed verloren, daar helpt geen agoog meer aan.

camera-1877712_640

Mijn conclusie is dus; lekker laten zitten en indien mogelijk haar Nederlanderschap ontnemen. Het schatje heeft een journaliste die langere tijd via Facebook contact met haar had al eens gedreigd dat ze haar weleens zou willen ontmoeten met haar AK 47 en daaruit valt op te maken dat ze in Syrië “wat meer” heeft gedaan dan haar kersverse echtgenoot ter wille zijn.

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

7 Comments on Uitlevering ?

 1. Nederland liet de onschuldige Poch 8 jaar barsten in een Argentijnse cel. Wat zeg ik, ‘ons’ land werkte zelf mee aan zijn gevangenneming. Maar voor een islamitische jihadiste loopt het ministerie van Zijlstra (ja ja, VVD) zich de benen uit het lijf. Wat een hypocrisie!

  Liked by 2 people

 2. In dienst geweest bij een vreemd leger dat strijdt tegen alles en iedereen die niet islamistisch is. In 1945 werden onverwacht veel Nederlanders strijders tegen de NSB verraders. Tijd voor grote schoonmaak, eerst en vooral m.b.t. de faciliteerders van dit alles: NL- en EU-politici (m.u.v. PVV en wellicht FVD) + collaborerende MSM. Tenminste dat is mijn mening.

  Liked by 2 people

 3. Natuurlijk vraagt Nederland [ schrijf EU ] haar uitlevering want we moeten zoveel mogelijk moslims naar binnen halen ook al zijn het terroristen.
  Wat een verschrikkelijk land is ons land toch geworden.
  We worden geregeerd door land- en volksverraders, idioten, halve zolen, graaiers en andere criminelen.

  Liked by 1 persoon

 4. En dan te bedenken Lisa dat ik met het “extreem rechts” etiket moet rond lopen.

  Like

 5. Je mag de islam niet tegen de schenen schoppen, dus worden ze vertroetelt.

  Like

 6. Henk der Niederlànder // januari 25, 2018 om 19:23 //

  Nou eerlijk gezegd ben Ik het er voor de volle 100% mee eens dat ze uitgelevert word, maar dan niet naar Europa maar aan Syrie of Irak
  Daar weten ze dit soort op juiste waarde te schatten.
  Het was toch ook daar waar ze de terroriste uit wilde hangen.
  Of gaat het er in Europa om om zo veel mogelijk van dit soort gespuis op hun grondgebied te krijgen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // januari 25, 2018 om 23:00 //

  Ja en na alle bombardementen zijn er stenen genoeg voorradig Henk…. 😀

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s