Nieuw

Selçuk Öztürk van de ‘denk’ sekte doet huilie huilie en wil cameratoezicht op de kamer voorzitter

Pixabay

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Selçuk Öztürk van de ‘denk’ sekte doet huilie huilie en wil cameratoezicht op de kamer voorzitter

 1. Zou het niet beter zijn voor “Het Volk/De Burger van NL” om een beter begrip te krijgen van en voor deze islamitisch ideologische sekte DENK, dat deze woordvoerders eerst eens leren fatsoenlijk Nederlands te spreken in een Nederlands parlement.
  Vooral langzaam en duidelijk articuleren van de door dit kamerlid uitgesproken woorden zou veel bijdragen tot misschien meer begrip.
  Ikzelf ben zeer slechthorend en moet deze video dus volgen met mijn speciale Sennheiser
  hoofdtelefoon waardoor ook ik en vele slechthorenden met mij ook dit debat kunnen volgen (is althans de bedoeling in deze democratie).
  Echter het gebrabbel van deze meneer is ook met behulp van deze speciale slechthorenden hoofdtelefoon voor mij en daardoor ook vele anderen onverstaanbaar en daardoor niet democratisch, omdat parlementsleden goed gevolgd moeten kunnen worden.
  Het wordt er helaas niet duidelijker op in onze “democratie” met deze allochtone niet fatsoenlijk Nederlands kunnen sprekende clowns, met hun overduidelijke haat en disrespect tegenover een vrouwelijke kamervoorzitter.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s