Nieuw

Prins Bernhard niet naar hoorzitting in raad over vastgoedbezit Amsterdam – acht zichzelf niet deskundig genoeg

Prins Bernhard Jr. komt niet naar de gemeenteraad in Amsterdam voor een discussie over de woningmarkt. Bernhard, die veel vastgoed in de hoofdstad bezit, heeft dat in een e-mail aan de raad laten weten.

Bernhard legt in zijn e-mail niet uit waarom hij niet komt. Maar in een brief die Bernhard heeft laten opstellen door zijn woordvoerder staat dat hij zichzelf niet deskundig genoeg acht. De brief, die in handen is van De Telegraaf, is echter nooit op de bus gedaan door de prins.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2212077-prins-bernhard-niet-naar-hoorzitting-in-raad-over-vastgoedbezit-amsterdam.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Prins Bernhard niet naar hoorzitting in raad over vastgoedbezit Amsterdam – acht zichzelf niet deskundig genoeg

 1. Niets koninklijks aan, slechts een ordinaire zakkenvuller.
  De appel…

  Like

 2. Prins Bernhard is helemaal geen prins, hij is een lul. Lul Bernhard. Een oervervelende, nare, egomane en narcistische man die te stom is zijn 3D-bril achter te laten als hij voor de 349ste keer The Big Short in de bioscoop heeft gezien. Lul Bernhard is een lul die er met zijn 349 pandjes in Amsterdam voor zorgt dat de hele godsganse woningjanboel overspannen is en normale mensen met normale banen en normale inkomens niet meer in de hoofdstad kunnen wonen, omdat lullen als Lul Bernhard overal schijt aan hebben en een hele dikke middelvinger in het gezicht van Jan met de pet proppen.
  https://www.geenstijl.nl/5140427/lul-bernhard-is-een-lul/

  Like

 3. Je moet überhaupt geen euro’s in 020 steken. Ik heb ooit de begroting 2018 van Amsterdam geanalyseerd, maar uiteindelijk werd ik alleen maar stuitend depressief over alles wat daar gebeurde en veroorzaakt wordt door een stelletje absolute lichtgewichten en graaiers in de gemeenteraad. In wezen zou Nederland die hele stad moeten afstoten als een soort vrijstaat met een grote muur erom heen. Vroeger gebeurde dat ook in de Middeleeuwen met bepaalde puinsteden in met name Duitsland die dan gewoon de status kregen van ‘vrijsteden’ en waar alle bewoners/criminelen dan ook werden vrijgesteld van verdere vervolging. Zo’n ‘vrijstad’ is feitelijk ook Amsterdam. Geen geld of risico’s meer in steken. Er zijn zat andere mogelijkheden om je zakken flink te vullen. Gewoon een verkeerde keuze van onze Prins. “Beetje dom’ zou Maxima zeggen over haar zwager.Advies: Gewoon afstoten die 349 woningen/appartementen aan een andere pandjesbaas en niet door blijven prutsen, want dit is ook niks.

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // januari 25, 2018 om 21:31 //

  Heeft zicht afgemeld vanwege een “gebrek aan deskundigheid”

  Slap gelul van lul Bernard.

  Like

 5. Esperanza // januari 25, 2018 om 21:33 //

  Liked by 1 persoon

 6. Hij staat boven die Raad, dus hoeft ie niet te komen, vorm van arrogantie?

  Like

 7. Tja waar zouden die woningen toch vandaan gekomen zijn ik heb nog wel een paar notaris stukken van hoe dat ging vroeggah .
  Gooi de beerput maar open jongens het wordt tijd .

  Like

 8. Henk der Niederlànder // januari 25, 2018 om 23:07 //

  @hslot.
  Of dat zo is laten we liever aan jou over.
  Dat is namelijk nogal een beschuldiging die naar alle waarschijnlijkheid niet hard te maken is.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // januari 25, 2018 om 23:08 //

  Ach die Brilsmurf zal zich vast aan alle kanten hebben ingedekt, hij zal toch wel wat opgestoken hebben van zijn opa waar hij naar vernoemd is.

  Like

 10. Claudia M. // januari 26, 2018 om 18:35 //

  Het verwondert mij anders van geen kanten. Natuurlijk heeft hij hier geen deskundigheid, de enige “deskundigheid” die hier van toepassing is, is hoeveel poen het oplevert! Prinslief houdt zich hier verder helemaal niet mee bezig, het is een investering, niet meer en niet minder.

  Oh, en nu we het toch over investeringen hebben, deze dan: https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1717412/

  Like

 11. paulzwueste // januari 26, 2018 om 19:44 //

  Over ’n aantal honderden jaren zullen de gemuteerde nazaten van die hele criminele bende namaak-koninklijken in een of ander vochtig hol luisteren naar een ontzettende oude man die met bevende stem verhaalt over de rijkdommen en macht die de familie eeuwen geleden bezat toen ze nog echte koningen, koninginnen, prinsen en prinsesjes waren.
  Èn die gemuteerden maar schudden en ongelovig met hun piepende en kwijlende misvormde koppen draaien terwijl er op de achtergrond ’n Argentijnse schlager draaide.

  Net als in de Berlijnse bunker van Hitler in 1945

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s