Nieuw

Kind mishandeld vanwege djinn: uitzonderlijk maar niet uniek

Pixabay

Door: Ivo Landman

‘Salamu alaikum broeders & zusters. Op zoek naar een goede betrouwbare en goede imam die bekend is met shir, boze oog, bezetenheid.’

‘Wat moet je doen als iemand door voodoo getroffen is? Ik weet me geen raad, kan iemand mij informatie geven… Het is heel belangrijk!’

Zo maar twee oproepjes op Marokkaanse forums. Mensen die op zoek zijn naar hulp bij het uitdrijven van een geest, een ‘djinn’. Dat zo’n geestuitdrijving uit de hand kan lopen blijkt uit de zaak van de 39-jarige Amina, die vandaag voor de rechtbank in Roermond moest verschijnen. Ze staat terecht voor de mishandeling van haar inmiddels 9-jarige zoon.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2213750-kind-mishandeld-vanwege-djinn-uitzonderlijk-maar-niet-uniek.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Kind mishandeld vanwege djinn: uitzonderlijk maar niet uniek

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 26, 2018 om 17:46 //

  Duiveluitdrijving, te absurd voor woorden maar het schijnt ook in de katholieke kerk nog zo nu en dan te gebeuren. Gelukkig niet meer zo veel en zo vaak als in de middeleeuwen maar toch. En misschien is dat ook wel een van de redenen dat het in de islam nog wel vaker voorkomt, zij leven nog voor de middeleeuwen en zijn vastberaden die niet achter zich te laten.

  Like

 2. Esperanza // januari 26, 2018 om 18:01 //

  In Somalia there’s a belief that a mentally ill person can be cured by shutting them in a room with a hyena.

  https://www.frontpagemag.com/point/206871/world-health-organization-1-3-somalis-are-insane-daniel-greenfield

  Like

 3. Esperanza // januari 26, 2018 om 18:14 //

  En wat zegt de advocaat Anis Boumanjal (ha!) van de mishandelende moeder dan? “In het recht is het toebrengen van pijn en/of letsel pas een mishandeling als er geen rechtvaardigingsgrond voor is, dus als er geen goede reden is voor het toebrengen van pijn en letsel.” En u raadt het al, Anis gaat een expert in de rechtszaal laten uitleggen dat djinn-uitdrijving een goede reden is voor kindermishandeling.

  https://www.geenstijl.nl/5140431/ja-wie-pleit-hier-nou-voor-uitdrijving/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s