Nieuw

Denk krijgt veeg uit de pan

Foto: DENK-Kamerlid Farid Azarkan maakt wilde handgebaren naar PVV-collega Harm Beertema. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

DEN HAAG – Denk-Kamerlid Selçuk Öztürk is in het parlement aangesproken op zijn ’respectloze’ gedrag. De politicus klaagde in het parlement over de Tweede Kamervoorzitter en haar vervangers omdat ze zijn partij slecht zouden behandelen en regelmatig zouden afkappen in debat. Andere partijen denken echter dat Denk het er zelf naar heeft gemaakt.

Het moest vanochtend een eenvoudig debat worden over een simpele wijziging van het reglement van orde, maar Denk-politicus Öztürk kaapte het debat volledig. Hij viel Kamervoorzitter Arib en haar vervangers aan. Volgens hem wordt zijn partij vaker dan andere partijen het woord ontnomen. Als reden voor die vermeende andere behandeling hintte Öztürk zelfs op discriminatie, onder meer door een vergelijking met etnisch profileren te maken.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1586124/denk-krijgt-veeg-uit-de-pan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Denk krijgt veeg uit de pan

 1. Henk der Niederlànder // januari 25, 2018 om 19:10 //

  Pffff Ik dacht al, hij zal toch niet vergeten de racismekaart te trekken, maar gelukkig hij werd niet gediscriminerrd maar etnisch geprofileerd.
  En alles is nou verder weer goed.
  Gelukkig zeg.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. polderboy // januari 26, 2018 om 01:48 //

  Dramzeikende islamieten, synoniem aan stinkende stront.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s