Nieuw

Beschermingzones bij Acute opname afdelingen moeten bestormingen voorkomen na schietpartijen

Foto: Karolinska Universiteitsziekenhuis in Solna in 2006. Bron: Wikimedia public domain

Het nieuwe spannende Zweden – Acute opname afdelingen die worden bestormd door verhitte en agressieve familieleden en vrienden van degene die net is gearriveerd voor medische zorg, voor bijvoorbeeld schotwonden, is een steeds vaker voorkomend fenomeen in Zweedse ziekenhuizen. Het personeel wordt hierbij onderworpen aan bedreigingen en geweld.

In Stockholm wordt nu een nieuwe methode getest met een zogeheten bufferzone.

Dit betekent dat er op 50 meter van de ingang een politieversperring wordt opgezet met controle van iedereen die wil passeren.

Deze methode wordt onder andere al gebruikt in het Karolinska ziekenhuis – op hetzelfde moment dat er een alarm binnenkomt over een schietpartij worden er ook politiepatrouilles naar de acute afdeling gestuurd, waar een bufferzone wordt ingesteld en alleen familieleden van het slachtoffer mogen passeren.

– Het is belangrijk dat de politie snel een beschermingszone opbouwt voordat de ambulance komt. Wij in het ziekenhuis slagen er niet in om deze extreme situaties te hanteren. Het is de taak van de politie om het ziekenhuis te beschermen, zegt Carl Magnus Rutherfalk, hoofd beveiliging op het Karolinska ziekenhuis.

Naast het gegeven dat de Acute opname afdeling 24 uur per dag wordt bewaakt door eigen bewakers, heeft het personeel ook een opleiding bij de politie gevolgd over hoe men om moet gaan met dergelijke situaties.

Bron:

https://samnytt.se/skyddszon-vid-akuten-ska-forhindra-anstormning-vid-skjutning/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Beschermingzones bij Acute opname afdelingen moeten bestormingen voorkomen na schietpartijen

 1. Misschien is ’t een nieuwe manier om in een klap zo’n hele stam aan #dobberkrijsers op te pakken en het land uit te zetten. Sneller krijg je ze niet op een plek bij elkaar of je moet beeldige blonde welkomstmeisjes inzetten.

  Liked by 1 persoon

 2. Beter is 2 Russische soldaten in te huren voor elke overheidsinstelling en die het vuur te laten openen bij welk agressief gedrag van een fake vluchteling/vluchtelingen dan ook.

  Liked by 2 people

 3. Esperanza // januari 25, 2018 om 12:27 //

  Het nieuwe spannende Nederland.

  Marokkaanse moeder mishandelt zoon langdurig. Advocaat: ‘Mag want ze wilde djinn uitdrijven’

  https://www.geenstijl.nl/5140431/ja-wie-pleit-hier-nou-voor-uitdrijving/

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // januari 25, 2018 om 13:37 //

  Like

 5. Wat voor de meeste Nederlanders geldt is dat er mooie blonde blauwogige dames wonen en auto’s met uitstekende rijeigenschappen van geperfectioneerd staal worden gemaakt, maar totaal geen achtergrond informatie over Zweden bezitten, enfin de tijd zal het ons leren dat ‘wij’ als Nederlanders in hetzelfde schuitje komen te zitten.

  Liked by 1 persoon

 6. bp633livenl // januari 25, 2018 om 17:14 //

  Dan mogen alleen familieleden van het slachtoffer passeren ???…hahaha, weet men nu nog niet hoe groot die families zijn en moet iedereen dan zijn paspoort laten zien die hij al een tijd geleden heeft weggegooid toen hij het land binnenkwam?
  Wat een waanzin.
  De enige goede oplossing is een mitrailleurs nest voor de hoofdingang plaatsen en als de moslim bestorming begint….FEUER FREI. en maaien maar zolang tot er niemand meer rechtop staat.
  Slechts EEN machinegeweer met twee soldaten is voldoende om de orde weer te herstellen.

  Liked by 1 persoon

 7. @bp633livenl januari 25, 2018 om 17:14

  Ho, ho,ho,ho, zo gaan wij hier niet met elkaar om! En dat is erg jammer.

  Like

 8. bp633livenl // januari 25, 2018 om 17:43 //

  Ik doe toch niks.

  Like

 9. @bp633livenl januari 25, 2018 om 17:43

  Ik maakte een geintje en vond ’t erg jammer dat we jouw optie hier niet deden.
  Maar nu is je hele prachtige reaguursel ook nog weg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s