Nieuw

Syriër schiet jonge moeder (25) dood en daarna zichzelf’

Door: Sebastiaan Quekel

De twee overleden personen die gisteravond in een woning in Velserbroek (Noord-Holland) zijn gevonden, zijn een 25-jarige vrouw uit Velserbroek en een 41-jarige man uit Tilburg. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat de man eerst de vrouw heeft doodgeschoten en daarna zelfmoord pleegde.

Het zou gaan om een drama in de relationele sfeer. Wat die relatie precies is, kon de politie niet zeggen.

De politie kreeg gisteravond een melding dat er mogelijk ruzie was in het huis aan de A. Le Notrelaan. Agenten hebben aangebeld en aangeklopt, maar in het huis was het stil en donker en er werd niet opengedaan.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/tilburger-schiet-jonge-moeder-25-dood-en-daarna-zichzelf~ab82e208/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Syriër schiet jonge moeder (25) dood en daarna zichzelf’

 1. Tja, dan ben je gevlucht voor geweld (of voor het geld?). Je wordt gastvrij opgevangen in een beschaafd land, dat jou van alle gemakken voorziet. Gratis, voor nop: Huis, geld, onderwijs, gezondheidzorg, het kan niet op. Maar dan blijkt dat je het geweld niet achter hebt gelaten, het zit gewoon in je genen. Wat een ondankbaarheid naar het gastland! Dat gastland moet zich voortaan maar goed bedenken voor ze opnieuw tienduizenden ‘vluchtelingen’ opneemt.

  Like

 2. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat de man eerst de vrouw heeft doodgeschoten en daarna zelfmoord pleegde.

  Like

 3. trebor2110 // januari 25, 2018 om 13:49 //

  Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat de man eerst de vrouw heeft doodgeschoten en daarna zelfmoord pleegde.

  Nee joh de man heeft eerst zichzelf gedood en daarna zijn vrouw om het leven gebracht .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s