Nieuw

‘Muslim Newsweek’ redecteur, Fasih Ahmed, zegt dat seksueel misbruik van kinderen “altijd zal bestaan” en het leidt tot “geweldige kunst”

Pixabay

Het is duidelijk dat deze redacteur van Newsweek een volgeling is van Mohammad, het ‘perfecte voorbeeld’ (wiens favoriete vrouw zes was toen hij met haar trouwde).

Kinderverkrachting heerst in islamitische landen, dus de hoofdredacteur van Newsweek Pakistan raadt ons aan er overheen te zetten en op zoek te gaan naar de gouden rand die deze gruwelijkheden kennelijk omhuld. In dit geval “grote kunst.” Zo’n idee is afstotelijk en wekt braakneigingen op. Ik ken geen dergelijke kunst, het moet een van die moslim-dingen zijn die we verplicht worden te ‘respecteren’ door hun meelopende honden van af de linkerkant (in dit geval, Newsweek).

“Islam heeft geen leeftijdsbarrière in het huwelijk en moslims hebben geen enkel excuus nodig voor degenen die weigeren dit te accepteren” – Ishaq Akintola, hoogleraar Islamitische Eschatologie en directeur van Muslim Rights Concern, Nigeria

“Er is geen minimale huwelijksleeftijd voor zowel mannen als vrouwen in de islamitische wet. De wet in veel landen staat toe dat meisjes pas vanaf de leeftijd van 18 jaar trouwen. Dit is willekeurige wetgeving, geen islamitische wetgeving. “- Dr. Abd Al-Hamid Al-‘Ubeidi , Iraakse expert in islamitisch recht

Er is geen minimale leeftijd voor het huwelijk en het is zo dat meisjes ‘kunnen’ trouwen “zelfs als ze in de wieg liggen.” – Dr. Salih bin Fawzan , prominente geestelijke en lid van de hoogste religieuze raad van Saudi-Arabië.

“De islam heeft geen moeite met het huwelijken van jonge kinderen en verbied dit dus ook niet.” — Pakistan’s Council of Islamic Ideology

(Quotes van Jihad Watch)

NEWSSWEEK PAKISTAN-REDACTEUR: MOLESTATIE VAN KINDEREN ‘LEIDT SOMS TOT GROTE KUNST’

Door Amber Randall, Civil Rights Reporter, Daily Caller, 23 januari 2018:

De redacteur van Newsweek Pakistan maakte de stoutmoedige bewering dat kindermishandeling soms tot geweldige kunst leidt. Dit vermelde hij dinsdag in en tweet bericht.

Fasih Ahmed, redacteur en uitgever van Newsweek Pakistan, beweerde dat kindermishandeling altijd bestaat en altijd zal worden voortgezet, ongeacht woede of campagnes hiertegen.

“Het seksueel misbruik van kinderen zal altijd bestaan. Je kunt het nooit elimineren. Soms leidt het tot geweldige kunst. Dus dat is hierbij ook het geval, “zei Ahmed, voordat hij refereerde aan een # MtToo-beweging in Pakistan, gelanceerd wegens de verkrachting en moord op een 7-jarig meisje.

Nadat er verontwaardigd was gereageerd op Twitter over zijn opmerkingen, benadrukte Ahmed dat dit zijn eigen opmerkingen waren en dat hij niet was gehackt.

In een rapport van Associated Press wordt opgemerkt dat islamitische scholen in Pakistan vol zitten met seksueel misbruikte jonge jongens, waarbij volgens de Associated Press naar verluidt honderden gevallen zijn aangetroffen waarin geestelijken kinderen ten onrechte de afgelopen tien jaar hebben aangeraakt.

screenshot

screenshot

Artikel van Pamela Geller voor Pamelageller.com

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on ‘Muslim Newsweek’ redecteur, Fasih Ahmed, zegt dat seksueel misbruik van kinderen “altijd zal bestaan” en het leidt tot “geweldige kunst”

 1. Vancouver – Buren en dorpsgenoten van de Canadese seriemoordenaar Robert ’Willy’ Pickton blijken jarenlang varkensgehakt van de man te hebben gegeten waarin resten van zijn slachtoffers waren vermalen.
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/1580099/geslachte-meisjes-verkocht-als-gehakt

  Like

 2. Henk der Niederlànder // januari 24, 2018 om 10:15 //

  Kan meneer Ahmed dan ook een definitie geven tot wat voor soort kunst deze kinderverkrachting leidt.
  Bij mijn weten komt er namelijk niet echt veel kunst uit de islamitische wereld.

  Like

 3. Wat voor soort kunst.
  De talloze manieren waarop je mensen kan vermoorden b.v. zo als bom aanslagen, onthoofdingen, verbranden, pletten met een tank, levend verzuipen in een kooi, je vrouw met zuur overgieten, enz…….

  Je moet er anders toch maar op zien te komen om zo iets te bedenken.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // januari 24, 2018 om 11:02 //

  Jah dat klopt inderdaad Bert.
  Niet aan gedacht en in het rijtje hoort natuurlijk ook de kunst van het hals afsnijden.

  Like

 5. Als je kleine kinderen uit mekaar kan rukken met alle noodkreten, gehuil en smeekbedes erbij, dan doen al die andere pijn kreten je helemaal niets meer.
  Vandaar alle inspiratie die dat smerige laffe ventje ermee opdoet.

  Like

 6. Republikein // januari 24, 2018 om 12:05 //

  Zijn er hier ook nog grote sterrenkinderen?
  Van stof tot stof.

  Like

 7. antiislamnu // januari 24, 2018 om 13:10 //

  Islam is islam een smerige ideologie maar verbieden nee daar zijn onze nep leiders te laf voor liever verraden ze hun eigen volk.
  Net zoals nu de Koerden verraden worden voor hun doen we niets maar voor agressieve moordende en verkrachtende moslims in Myanmar staat heel de wereld op zijn kop.
  Maar ja ik doe wat ik kan tegen de islamisering net weer 8 pakken speklapjes in het halal vak gegooid.

  Like

 8. Ben ik nou de enige die niet geil wordt van een kind? Zou er godverdomme bij kunnen zetten maar ach dan ben ik ook maar een frusti. Maar de vraag blijft, wie wordt er nou geil van een kind?

  Like

 9. paulzwueste // januari 24, 2018 om 16:31 //

  Ik ben benieuwd naar de definitie van datgene wat die Fashi Ahmed “kunst” noemt.
  Zal wel niet bestaan denk ik.
  Is verder ook niet belangrijk, want als je Fashi Ahmed heet hoeft er ook niemand benieuwd te zijn naar je eventuele definitie van wat dan ook..

  Like

 10. zo een beetje elke moslim begin ik zo langzaam aan te horen en wellicht een aantal Nederlandse pro islam politici daar ze anders wel zouden optreden tegen openlijk oproepen tot kindermisbruik lijkt mij

  Like

 11. Claudia M. // januari 24, 2018 om 17:37 //

  Gedegenereerd volk!

  Like

 12. Dan kunnen ze hun hoge vriendjes vrij spreken die als pedo gesnapt worden. Begrijp het toch een keer en misschien zijn ze er zelf ook niet vies van.

  Like

 13. @antiislamnu // januari 24, 2018 om 13:10 //
  8? ben al blij als ik er 1 pak ongezien in flikker met al die camera’s en niet engels sprekende imports om me heen.

  Like

 14. antiislamnu // januari 24, 2018 om 21:19 //

  Ja skeeter 8 wat moeten ze doen dan als ze weten dat ik dat doe ? Politie bellen? Wat gaat die doen dan niets ik pleeg geen misdrijf of overtreding.
  Het is ook wel lachen hoor dat spek herverdelen in de super ha ha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s