Nieuw

Lezers Meppeler Courant krijgen middelvinger van PvdA

Bron: Meppeler Courant

MEPPEL – Lezers van de Meppeler Courant hebben in een advertentie van de lokale PvdA-fractie een opmerkelijke boodschap onder ogen gekregen. In het partijlogo van de partij, de rode roos, prijkt een middelvinger.

Met de advertentie in de Meppeler Courant kondigden de PvdA-afdelingen Westerveld, De Wolden en Meppel de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen aan. Meest opvallende aan de advertentie is echter het bekende PvdA-logo: daar is in de bekende partijroos duidelijk een middelvinger te zien.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1581457/lezers-meppeler-courant-krijgen-middelvinger-van-pvd-a

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8643 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Lezers Meppeler Courant krijgen middelvinger van PvdA

 1. dus, gewoon SCHIJT aan ut volluk………..jaren dus al…………….maar ja , dat roept de PVdAllah over zich zelf af, nog even en ze hebben nog 1 zeteltje over……………

  Like

 2. copywriter // januari 24, 2018 om 15:20 //

  Het zijn heus niet alleen de lezers van de Meppeler Courant die een dikke middelvinger krijgen van de PvdA. Iedereen krijgt zo’n rooie vinger in z’n aars.

  Like

 3. Claudia M. // januari 24, 2018 om 17:50 //

  Het logo klopt natuurlijk wel, het geeft exact weer hoe er de laatste jaren met ons (de bevolking) is omgesprongen.

  Altijd fijn, als je je reeds eerdere reactie kunt copy-pasten…

  Like

 4. De rooie rotzakken vermoeden niet dat zij de middelvinger langer als vandaag hebben gekregen, alleen hun stem telt voor de verkiezingen, daarna is het over en sluiten, eigenlijk geldt hetzelfde voor leden van de andere traditionele partijen. Is dit nu zó moeilijk te begrijpen voor die crypto-communisten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s