Nieuw

Koerden zijn blij dat ze Duitse wapens hebben om zich te verdedigen tegen de Duitse tanks van de Turken

Pixabay

Afrin (dpo) – Goed dat er Duitse wapenfabrikanten zijn! Koerdische strijders in het noorden van Syrië zijn op dit moment zeer dankbaar dat zij Duitse antitankwapens bezitten om zichzelf te verdedigen tegen de Duitse tanks van het Turkse leger.

“Niets vernietigt een Leopard 2 van goede Duits kwaliteit beter dan een MILAN anti-tank raket of een bazooka 3 van goede Duitse kwa;iteit,” zei een generaal van de Koerdische YPG militie, die op dit moment strijdt in de buurt van de Syrische stad Afrin tegen het Turkse leger. “We  hebben echt geluk gehad dat de Duitsers ijverig wapens lijken te leveren aan alle partijen in de regio.”

.
De MILAN anti-raketsystemen en bazooka’s zijn afkomstig uit de uitgebreide wapenleveranties van de Bundeswehr aan de eveneens Koerdische Peshmerga in Noord-Irak. De Leopard 2-tanks van het Turkse leger maken op hun beurt deel uit van vele jaren Duitse wapenexport naar Turkije.

.
“Bedankt, Duitsland!” Zegt de YPG-generaal en luistert naar zijn radio. “Oh, ik hoor alleen dat de Turken oprukken met verschillende luipaardtanks,  terwijl hij zijn HK-G36 aanvalsgeweer op zijn schouders mee neemt en brullend in zijn Dingo 1 gepantserde voertuig naar voren rijdt.

Artikel van Der Postillon 

Sarcastisch? Zeker maar dit korte stukje geeft wel de achterlijkheid van de gebeurtenissen daar in die grote zandbak zeer goed weer.

Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

17 Comments on Koerden zijn blij dat ze Duitse wapens hebben om zich te verdedigen tegen de Duitse tanks van de Turken

 1. antiislamnu // januari 24, 2018 om 19:33 //

  Ja jo die merkel zit er tot over haar oren in aan alle kanten loopt het op rolletjes voor haar geld verdienen met wapens en de asielparasieten industrie en als bonus de omvolking van Europa

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De ironie ten top!

  Like

 3. Die turken zitten toch nog in de NATO?……Hoe zit dat als natoleden vrienden van andere natoleden aanvallen?Dacht dat de Koerden onze vrienden waren.of is dat ook een wasse neus?

  Like

 4. Wat een zooitje in Europa….Hier weten we tenminste nog wie vriend of vijand is,en houden die in de gaten.

  Like

 5. Mahoog, ik kan het fout hebben maar ik denk dat NATO alleen staat voor een gezamelijke verdediging.

  Like

 6. Mahoog hoe zit het met de import daar van de pedo club? hoor dat ze stiekem ook zuid amerika binnen komen.

  Like

 7. Like

 8. Duchesne // januari 24, 2018 om 21:46 //

  Ik kwam ook iets tegen over een budget tot overleven van een overheid die vervolgend tegen de doelgroep worden gebruikt, alles in een alinea….het is de Kafkaanse realiteit van de VVD waanzin. Nog even en de zorgpremie word gebruikt om gaskamers te bouwen.

  lees en huiver, de waanzin van een dictatuur…..

  Re-integratie WIA/WAO/WAZ/ZW beleidsnota 2018

  Voor de re-integratie van uitkeringsgerechtigden in de WIA, WAO, WAZ en ZW zet het UWV middelen in om hen zo nodig te begeleiden op weg naar werk en te ondersteunen zodra zij werk hebben. Het UWV zet deze middelen in voor de inkoop van trajecten en diensten gericht op het vinden van werk en voorzieningen na werkaanvaarding (waaronder vervoersvoorzieningen, werkplekaanpassing en jobcoaching). Het UWV beschikt vanaf 2015 over een geïntegreerd taakstellend re-integratiebudget voor de inzet van trajecten en van voorzieningen voor de re-integratieondersteuning van gedeeltelijk arbeidsgeschikten (inclusief Wajongers). Dit budget wordt jaarlijks aan het UWV beschikbaar gesteld en door het UWV verantwoord via de reguliere rapportages.

  Budgettaire ontwikkelingen

  Voor het jaar 2017 is voor het premiegefinancierde gedeelte van het re-integratiebudget € 80 miljoen beschikbaar. In het kader van de achterstanden bij de herbeoordelingen in de WIA worden in 2017 en 2018 extra middelen ingezet voor extra verzekeringsartsen. Dekking voor deze extra inzet van verzekeringsartsen komt uit het re-integratiebudget WIA/WAO/WAZ/ZW. Het begrotingsgefinancierde gedeelte van het re-integratiebudget heeft betrekking op de Wajong en wordt verantwoord in beleidsartikel 4 (tabel 4.1).

  P.s. Fijn dat de Koerden nu eens goede spullen krijgen, ben benieuwd wanneer ze weer verraden worden door hun “bondgenoten”…

  Like

 9. polderboy // januari 24, 2018 om 21:55 //

  Ook met die paar Duitse wapens hebben de Koerden in Afrin geen kans.
  De Turken Hebben het Noorden, het Oosten, Zuiden en Westen volledig militair omsingeld, en kunnen het kleine gebied makkelijk helemaal met houwitsers bestrijken, naast dat ze dat vanuit de lucht dat doen, en zware mobiele artillerie inzetten.
  Voor het smerige werk hebben ze een los zootje schorem ingezet, 15.000 tot 30.000 man zogenaamde “rebellen”, die dan zonder zorgen voor commentaar, omdat het geen regulier leger is, de boel kunnen uitmoorden.

  De VVDer Halbe Zijlstra maakt duidelijk dat ook EU politici met hun hoogdravende praatjes uiteindelijk niet meer dan goedkope opportunisten zijn, want dat kleine stukje land Afrin heeft economisch geen belang, maar de gigantische investeringen in de Turken economie van Erdogan door het West Europese bedrijfsleven wel.

  Liked by 1 persoon

 10. De Koerden vechten tegen de turkse fascisten en Europa laat deze dapperen in de steek.
  De Duitse Stazi Snol Angela treedt in de voetsporen van haar opa en copuleert met de fascist Recep E..
  Rutte blijft likken en droomt van Brussel.

  Liked by 1 persoon

 11. polderboy // januari 24, 2018 om 22:30 //

  Trump zei tijdens zijn gesprek vandaag met Erdogan dat de Ottomaan uit Ankara “has to de-escalate” en dat hij eens moet stoppen met zijn “destructive and false anti-American rhetoric:”:
  http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-5309073/Trump-urges-Erdogan-escalate-Syria-fighting.html

  Duidelijk verschil met Erdogan en islam groupie Zijlstra, van de aards opportunisten van de VVD.

  Like

 12. Het allemaal moslims in Dar es Salam( het huis van de vrede). Zodra ze met elkaar klaar zijn gaan ze weer vrolijk tegen het westen tekeer.

  Like

 13. War is profit. Dat blijkt maar weer. Een Rothschild ziekte.

  Like

 14. polderboy // januari 25, 2018 om 14:08 //

  Aanvulling op de reactie van 22.30
  Volgens de Turken lult het Witte Huis leugens, en heeft Trump dat nooit zoiets durven zeggen tegen Erdogan.
  Integendeel,men kon tijdens de video call bij Trump meer angst uit zijn ogen aflezen, dan bij een Yezidi slavinnetje die voor de voeten van de verschrikkelijke Kalief Erdogan werd geworpen:
  http://www.newsweek.com/white-house-lied-about-trump-call-erdogan-turkey-says-790331?piano_t=1

  Zal die held op sokken Zijlstra ook wel weer met een broek vol staan declareren dat hij de Kalief uit Ankara het voordeel van de twijfel gunt, ook al zijn er geen bewijzen van wat die Turken beweren.

  Like

 15. polderboy // januari 25, 2018 om 14:29 //

  Beruchte door de VN gezochte Al Qaeda terroristen vechten ook weer mee in het vrijheidsrebellen leger die samen met het Turkse NATO leger van Erdogan optrekken.
  https://anfenglish.com/news/chechen-commander-on-terror-list-participates-in-afrin-operation-24445
  Minister Kaag, die in privé nogal verkikkerd is op dit soort lui, zal deze terroristen toch ook wel van miljoenen subsidies hebben voorzien, zoals ze met die vredes duifjes van Hamas heeft gedaan?
  Laat je als islam terrorist eens lekker verwennen met wat miljoenen door onze Haagse gastvrouwen is het motto hier immers…

  Like

 16. polderboy // januari 25, 2018 om 16:39 //

  Volgens bij de VN aangesloten advocaten zijn onbewezen bewijzen absoluut niet voldoende om Erdogan het voordeel van de twijfel te gunnen, zoals Zijlstra van de Vereniging Van Directeuren betoogt, welke vereniging in Turkije voor vele miljarden investeringen heeft staan.
  Erger nog, Zijlstra steunt een internationaal voor het Haagse gerechtshof te veroordelen criminele daad door Erdogan, volgens de juridische vak specialisten, die er werk van willen gaan maken:
  https://anfenglish.com/news/iadl-afrin-operation-is-a-violation-of-international-law-24454

  V

  Like

 17. VS beloven Turkije de Koerden in Syrië geen wapens meer te geven.
  YPG waren juist belangrijke bondgenoot tegen ISIS.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/01/27/turkije-koerden-syrie-geen-wapens/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s