Nieuw

Bekende Zweedse nieuwspresentator rukt open en bloot

Foto: Sreenshot/Archieffoto. Bron: Samhälssnytt

Het nieuwe geile Zweden – Sinds de onthulling dat hij bij verschillende gelegenheden op openbare plekken heeft gemasturbeerd, is een van de bekendste nieuwspresentators van SVT, Zweedse staatstelevisie, op non-actief gesteld.

Door: Mattias Albinsson – Vertaling: ‘Rommel’

De openbaring werd gisteren op Flashback gedaan door een gebruiker die een sociale media-account had gevonden van een 52-jarige man die als nieuwslezer bij SVT werkt. Op zijn account heeft de 52-jarige meerdere foto’s en films van zichzelf geplaatst waar men onder andere kan zien hoe hij masturbeert in douches en op fitnessapparatuur in een sportschool. Een andere videoclip die over het internet is verspreid laat zien hoe de man seks heeft met andere mannen.

Op een van de foto’s kun je zien hoe de man in een sportschool masturbeert terwijl een andere man op de achtergrond traint, schijnbaar niet op de hoogte van wat de 52-jarige doet.

Het nieuwsanker zal voorlopig niet op het tv-scherm verschijnen. SVT’s persvoorlichtster, Camilla Hagert, is van mening dat zijn acties de reputatie van het tv-bedrijf kunnen schaden.

– Dit is voor SVT een vertrouwensvraag , dus het mag duidelijk zijn dat we op basis van zijn publieke rol hier zeer serieus naar kijken, zegt ze tegen Aftonbladet.

Het is op dit moment onduidelijk of de 52-jarige mag blijven werken bij  SVT. Hagert legt uit dat men eerst gaat praten met de 52-jarige.

Bron:

https://samnytt.se/har-fotar-svt-ankare-sig-sjalv-medan-han-onanerar-pa-gymmet/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Bekende Zweedse nieuwspresentator rukt open en bloot

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 24, 2018 om 23:55 //

  Voorlopig niet ? Dat lijkt me het understatement van het jaar !

  Like

 2. antiislamnu // januari 25, 2018 om 01:21 //

  Fucking hell ik dacht dat het de laatste tijd niet meer gekker kon maar dat Zweden is echt het gekkenhuis van het noorden godsamme wat een bende.

  Like

 3. trebor2110 // januari 25, 2018 om 08:30 //

  hij rukt tenminste aan zijn eigen pik .
  doen we toch allemaal wel eens .

  Liked by 1 persoon

 4. Dus…., Camilla Hagert gaat eens serieus naar de video’s kijken???!

  Like

 5. En dat in een tijd dat alles seksuele afwijkingen heilig verklaard zijn…?

  Like

 6. paulzwueste // januari 25, 2018 om 19:37 //

  Wat ’n waanzin.
  Allemaal ’n minderwaardigheidscomplex natuurlijk.
  Maar hij wordt echt niet langer hoor, hoe lang je ook rukt.
  Gewoon trekken kan ook.

  Like

 7. Moet kunnen! Enige tijd geleden was het swaffelen in NL ook erg populair. Ik meen mij te herinneren dat er ook zoiets bestaat als bukake met standbeelden. Dat wil zeggen dat de man zich “aan zijn gerief” helpt ten overstaande van een standbeeld van bijvoorbeeld Koningin Wilhelmina, of in de Jordaan met het standbeeld van “Tante Leen!” Als er dus plakkerige witte klodders bij standbeelden van leden van het koningshuis liggen dan wil dat dus niet altijd zeggen dat het duivenpoep is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s