Nieuw

Zijlstra is aanvallen over Palestijnen op zijn collega Kaag zat

screenshot YouTube

Minister Zijlstra van Buitenlandse Zaken ontkent dat zijn collega minister Kaag van Ontwikkelingssamenwerking uit privémotieven 13 miljoen euro heeft overgemaakt aan de Palestijnse vluchtelingenorganisatie UNRWA van de Verenigde Naties.

PVV-Kamerlid Van Weerdenburg zei in de Tweede Kamer dat Kaag het geld heeft overgemaakt vanwege haar “persoonlijke betrokkenheid bij de organisatie”. Kaag was van 1998 tot 2004 programmamanager en hoofd donorrelaties bij UNRWA.

Het kabinet maakt rechtstreeks geld over naar de jodenhaters van UNRWA.
– PVV-Kamerlid Van Weerdenburg

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2213423-zijlstra-is-aanvallen-over-palestijnen-op-zijn-collega-kaag-zat.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Zijlstra is aanvallen over Palestijnen op zijn collega Kaag zat

 1. Interesant om te weten of ze in haar vorige functie als Hoofdschooister voor de Zieligheidsindustrie, waar dat Palestinagedoe ook onder valt, invloed op haar huidige voorgangers en voorgangsters, in welke ministers- of staatssecretenfunctie dan ook, had. Dat ze wist hoe de poenuitdeelhazen liepen en dat ze nu uit een soort automatisme zichzelf de opdracht tot betalen gaf. Ja, ingewikkeld verhaal maar zo kan ik ’t begrijpen.

  Like

 2. likoednederland // januari 23, 2018 om 20:41 //

  De PVV heeft ons persbericht ter harte genomen!
  https://likud.nl/2018/01/averechts-effect-bij-extra-geld-aan-palestijnen/

  Like

 3. Ze houden elkaar toch wel de hand boven het hoofd of het nu wel of niet te bewijzen valt.

  Like

 4. Bob Fleumer // januari 24, 2018 om 10:01 //

  Dat zo’n mens dit op eigen houtje kan doen zegt veel over onze regering, het is een zooitje ongeregeld dat maling heeft aan het Nederlandse volk.En ze hebben met Kaag een paard van Troje binnengehaald.

  Liked by 2 people

 5. Halve Zoolstra is een koekenbakker en de VVD moet terug onder de 20 zetels.

  Like

 6. Esperanza // januari 24, 2018 om 22:56 //

  Like

 7. polderboy // januari 25, 2018 om 10:11 //

  Nou ja, Kaag heeft een netwerk opgebouwd met die Yezidi vrouwen verkrachters, en is daarom belangrijk voor het multinationale bedrijfsleven om zaken te kunnen blijven doen met die virulente Jodenhaters, waar die 13 miljoen alleen maar als een stuk PR voor dient, en toch is gejat van de burger en belastingbetaler.

  Liked by 1 persoon

 8. bp633livenl // januari 25, 2018 om 18:37 //

  De Vereniging Van Dieven is woest.
  Bilderberg lakeien zijn het niet meer en niet minder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s