Nieuw

Situatie in Duitse stad escaleert: neonazi’s vallen buitenlanders aan, vluchtelingen keren zich tegen burgers

Archieffoto.

Door: Karen Van Eyken

Het geweld neemt zodanige schrikbarende proporties aan in Cottbus in de Duitse deelstaat Brandenburg dat de autoriteiten hebben beslist om voorlopig geen nieuwe asielzoekers meer op te nemen. Neonazi’s vallen buitenlanders aan, terwijl vluchtelingen het gemunt hebben op doodnormale burgers.

Cottbus telt ruim 100.000 inwoners en is de tweede grootste stad van deelstaat Brandenburg. De stad telt zo’n 8.000 buitenlanders waaronder zo’n 3.400 (voornamelijk) Syrische vluchtelingen. Er wonen ook naar schatting 150 neonazi’s.

De sfeer in de stad is gespannen en de inwoners zijn verbolgen over de incidenten die zich in Cottbus hebben afgespeeld. Een terugblik:

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/situatie-in-duitse-stad-escaleert-neonazi-s-vallen-buitenlanders-aan-vluchtelingen-keren-zich-tegen-burgers~a6d37cb2

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Situatie in Duitse stad escaleert: neonazi’s vallen buitenlanders aan, vluchtelingen keren zich tegen burgers

  1. bp633livenl // januari 23, 2018 om 01:39 //

    Het wordt tijd dat het moslim gespuis naar hun eigen land terug gaat want ze horen niet in Europa en zijn enkel door onze zogenaamde elite naar binnen gehaald.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s