Nieuw

Schrikrukker gaat in beroep tegen zijn vonnis – “Ik was het niet, het was mijn gemene tweelingbroer” 

Foto: Het TV4-profiel Joseph Junior Onema, 38, is veroordeeld wegens het aanranden van zes eenzame vrouwen in de wasruimtes bij verschillende studentenwoningen in de omgeving van Stockholm. © Polisen/Holger.Ellgaard

Zweden – Het TV4-profiel en ‘Gladiators’-winnaar Joseph Junior Onema, 38, gaat in hoger beroep tegen zijn vier jaar gevangenisstraf voor onder andere het angst zaaien onder jonge studentes door voor hen te masturberen in de wasruimtes van studentenhuizen in de omgeving van Stockholm.

In aanvulling op de aanrandingen werd de schrikrukker ook veroordeeld voor een grote hoeveelheid fraudezaken, terwijl hij zelf beweert dat hij onschuldig is en zijn “gemene tweelingbroer” de misdaden heeft begaan. Maar deze tweelingbroer is echter niet te vinden in de bevolkingsregisters van Zweden, en is ook nergens anders gevonden.

Desondanks gaat de schrikrukker in beroep tegen het vonnis van de rechtbank.

– De reden is dat hij nog steeds beweert dat het zijn tweelingbroer is die dit heeft gedaan. We bereiden een apart onderzoek voor om te bewijzen dat hij een tweelingbroer heeft. De rechtbank geloofde het niet. Tijdens de rechtszaak was hij in voorlopige hechtenis met beperkingen, maar nu heeft hij geen beperkingen meer, hij kan contact opnemen met de ambassade en zelf helpen met dit onderzoek, zegt de schrikrukker’s advocaat Jan Freij tegen Aftonbladet.

Bron:

http://www.friatider.se/skr-ckrunkaren-verklagar-f-ngelsedom

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/213gmB/skyllde-pa-pahittad-tvilling–tv-profilen-doms-till-fangelse

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

5 Comments on Schrikrukker gaat in beroep tegen zijn vonnis – “Ik was het niet, het was mijn gemene tweelingbroer” 

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 23, 2018 om 23:51 //

  Mede door mijn niet al te beste gehoor schrik ik vrij gemakkelijk en vaak nogal heftig, dat kan zijn als ik geconcentreerd met iets bezig ben of juist het tegenovergestelde; gedachteloos iets doen. Zo’n beetje het enige dat mij nog nimmer is overkomen is dat ik uit schrik begon te masturberen !! 😀 En nee, ik ga het niet proberen ook !!
  Een schrikrukker ! Wie heeft dat woord verzonnen ?

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // januari 24, 2018 om 00:26 //

  Een fietszadelrukker de dikkelulband

  Like

 3. Duchesne // januari 24, 2018 om 07:42 //

  “you can take the monkey out of the jungle, but you can’t take the jungle…

  Like

 4. Als je die Zweden wijs kan maken dat iemand van ruim 30 jaar door kan gaan voor een 14 jarige, dan kan je ze alles wijs maken.
  Dus ook dat je een tweelingbroer heb of dat je begint te rukken als je schrikt.

  Like

 5. jackvanderveen // januari 24, 2018 om 12:07 //

  Dus nu wil deze schrikrukker of verscheikkelijke rukker tezamen met zijn zeer loyale schrikadvocaat een verklaring kopen in het geboorteland waarin staat dat deze schrikrukker nog een tweelingbroer heeft. Dan vraag ik mij nog af hoe deze verschrikkelijk rukkende tweelingbroer ongezien Zweden is binnengekomen en ongestoord vanalles heeft kunnen doen. Zonder dat deze monkee zijn tweeling rukkende broer ooit daarop heeft aangesproken. Maar ja, ook de rechter is van de pot gerukt, dat hij in deze theorie meegaat. Maae ja, Zweden zou Zweden niet zijn indien dit allemaal mogelijk is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s