Nieuw

Milieugekkies

Pixabay.

Vandaag las ik een artikel over “Milieudefensie” die hoger beroep aantekent tegen een uitspraak van een rechter. Klinkt wel lekker hè; Milieudefensie ?

Geen idee hoe het u vergaat maar bij die naam dacht ik aan een overheidsinstelling maar daar was ik niet zeker van, tijd dus om even op Google te kijken. Gemak dient de mens nietwaar ? Was dat even een verrassing !!

Het is gewoon een stelletje stijf Linkse actievoerders met een stevige subsidie ! Wikipedia weet te melden;

Milieudefensie werd op 6 januari 1971 opgericht als de Raad voor de Milieudefensie en nam in 1972 haar huidige naam aan. De organisatie begon als een raad van verontruste wetenschappers als reactie op het rapport van de Club van Rome, maar toen na 1 jaar bleek dat deze wetenschappers het minder met elkaar eens waren dan vooraf werd gedacht, werd de raad omgezet naar een vereniging en werd de focus al snel verlegd van het verenigen van wetenschappers naar het mobiliseren van het publiek op grassrootsniveau.(?!?)

Vanaf 1977 werd de organisatie radicaler en richtte zich op het omvormen van de kapitalistische samenleving. In de jaren 80, toen de overheid de ideeën van de milieubeweging steeds meer inkapselde in haar beleid, veranderde deze opstelling naar een meer pragmatische,  en waarbij economische groei geaccepteerd werd binnen het bestaande kapitalistische systeem werd gezocht naar oplossingen voor milieuproblemen. In de jaren 80, toen het kernenergievraagstuk (acties tegen de Kernenergiecentrale Dodewaard)) een grote rol speelde, professionaliseerde de organisatie zich, maar kreeg ook te kampen met geldtekorten, waarop werd besloten tot de aanvraag van subsidies. Sinds begin jaren 90 bedragen deze overheidssubsidies ongeveer 40% van de begroting. Daarnaast wordt de organisatie sinds 1996 ook met een jaarlijkse donatie van de Postcodeloterij gesteund. Beide geldstromen worden door CDA en VVD-politici zo nu en dan (tevergeefs) aan de kaak gesteld vanuit de gedachte dat een organisatie die de overheid bestrijdt met rechtszaken niet door dezelfde overheid zou moeten worden gesubsidieerd.

Eén van de kopstukken is Wijnand Duyvendak en eigenlijk zegt dat al meer dan genoeg, gas-mask-718727_640laat vooral de vetgedrukte zinsdelen even op u inwerken !! Voor mij was dat écht een What The Fuck momentje, of in wat nettere bewoordingen; Wat heb ik nou aan mijn vestje hangen… Wij betalen dus 40% subsidie aan mensen die de kapitalistische samenleving willen omvormen ! En in ruil willen ze dan wel economische groei accepteren ?!? Het moet verdomme niet gekker worden, wij betalen dus geld aan (al dan niet) voormalige milieucriminelen om rechtszaken tegen de overheid te voeren.

bron GeenStijl)

En oh ja voor ik het vergeet, het “Nieuws Artikel” ging over een rechtszaak over ‘gezonde lucht’, volgens Milieudefensie schendt de overheid de regels daarvoor die zijn opgesteld door de €U. Ze eisen Schone Lucht en wel nu graag ! En zo niet dan… Ja wat dan eigenlijk? Gaan ze dan staken of zo ? Trekken ze dan allemaal hun geitenwollen sokken uit ? (oh nee dat kan niet, dat komt de luchtkwaliteit zeker niet ten goede!).

Ach ik weet het, eigenlijk moet je je schouders ophalen voor zulke mafketels. Dat kost me echter steeds meer moeite sinds ik weet dat dit dus allemaal uit de koker komt van hetzelfde netwerk dat achter Volkert van der Graaf zit. Ze zijn lang niet zo onschuldig als je op het eerste gezicht zou denken. Dit zijn dezelfde mensen die meerdere misdaden op hun kerfstok hebben, van inbraak tot brandstichting en zelfs moord.

Het is goed je te realiseren dat wij dus ‘onze’ terroristen zelf financieren.

Weet u we zijn er inmiddels mee vertrouwd dat Linkse fanatici zogenaamd rechtse mensen en/of ‘populisten’ haten maar ik ben er onderhand achter dat het steeds meer wederkerig is. Om te kotsen !

nausea-1876470_640Tijl Uylenspiegel

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

13 Comments on Milieugekkies

 1. Henk der Niederlànder // januari 23, 2018 om 17:06 //

  Feitelijk zijn het niet echt gekkies want ze weten toch een hoop subsidie te genereren.

  Like

 2. antiislamnu // januari 23, 2018 om 17:06 //

  Het is tijd om dit soort clubjes te onthoofden

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 23, 2018 om 17:39 //

  Ja daar heb jij weer gelijk in Henk, misschien zijn wij wel de gekkies.

  Like

 4. templars2017 // januari 23, 2018 om 17:40 //

  Een typisch voorbeeld van de Orweliaanse theorie ,wat goed is word slecht ,en nog van die dingen .
  De wereld op zijn kop dus ,nu word rechts links en andersom ,dus zijn de facisten van nu de linksen en zijn de rechts gezinden de verdedigers van het gewone normaal.
  Als je ziet dat links alles doet om de samenleving om te vormen naar hun eer en glorie waardoor niemand nog een normaal denken kan hebben en alle normen en waarden omgekeerd worden voorgesteld dan moet er toch een belletje gaan rinkelen ,niet?
  Als je dan vaststelt dat deze beweging betaald wordt met belastinggeld dan weet je toch dat we (onwetend) meewerken aan onze ondergang.
  Het is de schuld van de politiek dat dergelijke toestanden mogelijk zijn ,maar daar heeft de gewone burger geen boodschap aan ……………

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // januari 23, 2018 om 18:04 //

  Nou ten dele templars, meestentijds blijven deze constructies verborgen, heel af en toe komt het aan de oppervlakte maar dan alleen voor degenen die verder willen kijken dan hun neus lang is.
  Zoals al eerder gezegd viel ik bij het boek “Het netwerk achter Volkert van der Graaf” van Peter Siebelt van de ene verbazing in de andere, ook ik had geen idee hoe dit soort organisaties tot in de haarvaten van de maatschappij zitten. De ellende is dat het zeer begaafden zijn die eraan meewerken. Ze zijn in staat om iedereen de blaren aan de oren te lullen en soms hebben ze een punt, de manier waarop ze hun gelijk willen halen klopt echter voor geen meter. Democratie is aan hun niet besteed. Sterker nog een aantal is ronduit anarchistisch, de vermenging van deze figuren samen met socialisten en communisten maakt een heel gevaarlijke mix.

  Liked by 1 persoon

 6. Opkomen voor het milieu, ik ben daar voor!
  Het heeft iets te maken met respect.
  Ik krijg het beeld voor me van een springhanenplaag, die een heel gebied kaalvreten.
  Te veel springhanen op een plek!
  Fuck the springhanen, ze worden massaal afgemaakt.
  Als vogelgriep uitbreekt, gebeurd hetzelfde omdat vogelgriep gevaarlijk is voor mensen.
  Mensen kunnen dood gaan als men besmet raakt met het vogelgriepvirus!

  Mensen sterven door het virus van de Islam, zie de aanslagen!
  Een verschil tussen mensen en dieren zou moeten zijn dat mensen een grotere verantwoording kunnen dragen.
  Er kan nu een discussie gestart worden in hoeverre moslims mensen zijn.
  Oke, ik wil niet racistisch zijn en dus zijn alle mensen instaat voor zichzelf te beslissen,
  ja ook de moslims!
  Dieren die een bedreiging vormen voor de samenleving worden afgemaakt,
  ondanks geen een dier bewust mensen afmaakt.
  Moslims die op de vlucht zijn omdat hen leiders er geen fatsoenlijke samenleving kunnen creëren met respect voor mekaar, weigeren zich aan te passen, weigeren afstand te doen van de gebruiken van de samenleving waarvoor ze zijn weggelopen!
  De moslim heeft zo’n minderwaardigheidscomplex, dat ze dieren moeten laten lijden om maar kans te maken om terecht te komen in hun sprookjesbos!
  Moslims kunnen zich niet handhaven in een maatschappij en zijn eropuit iedere maatschappij te vernietigen.
  Niet alleen de maatschappij maar zeker ook het milieu en dier.

  Dat Afd “rijp voor gesloten afdeling” zich uitgeeft voor milieu activist, doet mensen zoals ik pijn.
  Als je in een rolstoel namelijk naar een atletiekvereniging ga om je aan te melden voor hordelopen of polsstokspringen, wordt er gelijk gevraagd of je niet goed bij je hoofd bent.
  Draag je het etiket milieu-activist, dat word je niet serieus genomen.
  Volkert de Graaf en Anne Fleur Dekker noemen zichzelf milieu-activist,
  zijn voor overbevolking en zijn “te laf” om dierenleed wat een kenmerk is van religieuze feesten en religieus slachten te stoppen.
  Om het weinige milieu wat we nog hebben te bescherming ben ik tegen massamigratie!

  Like

 7. Of topic.

  Geënsceneerd
  Wim Kramer, hoofdredacteur van RTV Utrecht, stelt dat er door de politie Midden Nederland bij meer zoektochten naar de broertjes beelden zijn geënsceneerd: “Ook bij de zoekactie in Geulle is een deel in scène gezet. Er werd door de politie gezegd: We doen het even in scène, zodat jullie mooie plaatjes kunnen schieten.”
  http://media.tpo.nl/2018/01/23/mariniers-2013-fake-zoektocht-naar-broertjes-ruben-julian-scene-gezet/

  Like

 8. Het wordt ooit nog eens een knalfuif daar in de mongolepolder, letterlijk dan om al dat link(s)e gespuis op te ruimen

  Like

 9. @jroam // januari 23, 2018 om 18:05 /
  Laten we het beestje effe noemen zoals het is, Volkert is een moordenaar, niks meer of minder

  Liked by 1 persoon

 10. Karel Dokter // januari 24, 2018 om 10:06 //

  Sinds kort kent dit politiek correcte landje een klimaatminister. Hoe krijgen ze het verzonnen.
  Alsof die nitwit E.Wiebes het in zijn eentje minder kan laten waaien, stormen of regenen en
  als klap op de vuurpijl ook nog eens aardbevingen in Groningen tegenhouden.
  Wie dat gelooft spoort niet. (wie wel binnen de Haagse vierkante kilometer?)
  Klimaat is niet maakbaar, punt, einde oefening. Vond dat en meer op
  https://fubar.mobi/linkdump-klimaat/
  Ik geef ’t maar even door.

  Like

 11. Karel Dokter // januari 24, 2018 om 10:11 //

  En waar al die hotemetoten(niet alleen in Den Haag) ook al heel lang over zwijgen, over chemische, kankerverwekkende rotzooi wat door iedereen dagelijks wordt ingeademd, is dit…

  Like

 12. Henk der Niederlànder // januari 24, 2018 om 10:43 //

  @ Karel.
  Deze klimaatminister kan natuurlijk niet de wind uit een andere hoek laten waaien, maar kan wel zorg dragen dat de klimaathype en de discussie de juiste richting in gestuurd word, zodat ons belasting geld in de juiste bodemloze put gestort wordt.

  Like

 13. Karel Dokter // januari 25, 2018 om 10:28 //

  @Henk
  Types zoals Wiebes, Rutte e.d. hebben goed geluisterd naar wat J.Goebbels ergens tussen 40-45 zei: “als je een leugen maar vaak genoeg herhaalt gaat iedereen het vanzelf als de waarheid beschouwen.”
  De rest kun je zelf wel invullen lijkt me, als je webinfo goed hebt gelezen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s