Nieuw

L’Oréal-model met hoofddoek trekt zich terug uit campagne omwille van anti-Israël-tweets

L’Oréal Paris

Amena Khan haalde vorige week nog de krantenkoppen omdat ze het eerste model met hoofddoek was in een reclamecampagne voor shampoomerk L’Oréal. Maar die carrière werd al gefnuikt voor ze goed en wel begonnen was. Khan neemt na enkele dagen al ontslag na ophef over enkele tweets uit 2014 waarin ze de Israëlische behandeling van de Palestijnen aanklaagt.

Amena Khan, een bekende modeblogster, maakte zelf bekend dat ze zich terugtrekt uit de campagne “omdat de huidige conversaties erover de aandacht afleiden van het positieve en inclusieve gevoel waartoe [de campagne] de aanleiding moest vormen”.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/israel-palestina/l-oreal-model-met-hoofddoek-trekt-zich-terug-uit-campagne-omwille-van-anti-israel-tweets~a0cef9da

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s