Nieuw

L’Oreal Hijab Model Amena Khan Steps Down over Tweets Calling Israel ‘Child Murderers’

L’Oréal Paris

L’Oréal Paris UK’s Muslim model has stepped down from the company’s campaign after her anti-Israel Twitter posts surfaced last week.

Amena Khan announced her decision to step down from the campaign in a Twitter post on Monday, where she also claimed to have deleted the controversial posts about Israel. Breitbart Tech reported on Khan’s anti-Israel tweets on Friday, including her comments that Israel is a nation of “child murderers” and an “illegal state.” L’Oréal Paris UK did not reply to a request for comment from Breitbart Tech on that story.

Read more:

http://www.breitbart.com/tech/2018/01/22/loreal-muslim-model-steps-anti-israel-twitter-posts-surface/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6976 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on L’Oreal Hijab Model Amena Khan Steps Down over Tweets Calling Israel ‘Child Murderers’

  1. Smerige franse loreal, ik wens ze failliet!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s