Nieuw

‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

Afbeelding: Michael Mannheimer.net. Wij vrezen dat sites die dit soort afbeeldingen plaatsen over niet al te lange tijd door een internetblokkade zullen worden getroffen.

Door: Xander

Voor de onthullers van de daden van het totalitaristische en duidelijk krankzinnig geworden Merkel & Co regime wordt het –zeker sinds de wederopstanding van de linkse Goebbels-, Freisler- & Co nabootsers- dagelijks steeds moeilijker,’ schreef Andreas Köhler enkele dagen geleden voor Journalistenwatch.

Behalve het censureren en blokkeren van Facebook en YouTube berichten en video’s, worden er nu ook complete kanalen en accounts opgeheven. ‘En nu worden de eerste regimecritici en verzetsstrijders gearresteerd. Vroeger dreigde voor hen het concentratiekamp, de bijl, de strop of de kogel. En nu?’

Angela’s Dagboek vol met ‘cultuurverrijkers’

In de context verwijst Köhler naar ‘Angela’s Dagboek’, dat al enige maanden wordt bijgehouden met een enorme waslijst aan migranten misdaden.

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/01/Het-Vierde-Reich-grijpt-in-Eerste-critici-van-regime-Merkel-gearresteerd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

 1. Opgevoed door haar communistische predikanten vader en daarna in de DDR heropgevoed door Staatssicherheit (Stasi) ambtenaren, kan je van Merkel niets anders verwachten.
  Zij heeft Kohl een rad voor de ogen gedraaid met het verzonnen zielige verhaal van haar predikanten vader die naar de DDR terug ging, om de bewoners daar te helpen.
  Ik snap nog steeds de leiding van het CDU/CSU niet, om deze oplichster te handhaven, dit zal het einde betekenen van deze partijen.
  Duitsland wordt geregeerd door een Stalinistische kanselier.
  Binnenkort heroprichting van de Konzentrationslager. Zum kotzen.
  En Juncker zag dat het goed was!!

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // januari 24, 2018 om 07:50 //

  Het is cutureel en genetisch vastgelegd dat blanken taalkundig flexibel en kritisch zijn, het is ons genetisch erfgoed, reeds beschreven in 55 voor Christus in de Bello Gallico van Julius Ceasar….

  Om die reden is iedere vervolging van blanke mensen omwille van hun geschreven woorden een aanval op hun cultuur en culturele achtergrond. Censuur is daarom een vorm van rascisme wanneer men een blanke het woord ontneemt en deze ervoor vervolgd.

  Censuur is een regelrechte aanval op een gericht op een specifieke ethnische groep. Als daar toevallig ook Arabische of Afrikaanse schrijvers de dupe van worden is dat voor de dictatuur “collateral damage”. Een beetje zo als de draad in de film: “the boy in the striped pyama’s” ….

  Like

 3. Laat daar eens een volksopstand beginnen dan volgt wel een kettingreactie

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s