Nieuw

Ze hebben allemaal de mond vol over nepnieuws, maar hoe noem je nu het verzwijgen van nieuws ten gunste van de politiek?

Pixabay

Het was niet verbazend dat er zo weinig op de Main Stream Media te zien was van de PVV-demonstatie in Rotterdam van afgelopen zaterdag. En werd er al een berichtgeving gedaan dan werd het kort gebracht en op een negatieve manier belicht met halve waarheden en halve aantallen.

Door Elise Nijmegen

 
Gelukkig zijn er veel wakkere Nederlanders die met film en video de werkelijke aantallen demonstranten konden laten zien. Maar dat zal dan door het politieke kartel wel als nepnieuws bestempeld worden.

Wat is nepnieuws eigenlijk? Is een verslag gebaseerd op de ervaringen van de gewone normale Nederlander nepnieuws? Of is het nieuws dat u aangeboden wordt via de MSM en dat zo is gebleken vaak niet klopt, nepnieuws?

 
Is de waarheid nepnieuws volgens het politieke kartel of is nepnieuws politiek gezien de waarheid? Wordt nepnieuws door Den Haag voor politieke doeleinden geoorloofd om de bevolking in een bepaalde richting te sturen in opdracht van de EU? Die weer miljarden heeft uitgetrokken om uit te geven aan media ondersteuning ten bate van de islamisering van Europa.

Helaas is het zo dat wij als Nederlandse bevolking via de inkomstenbelastingen meebetalen aan het verspreiden van nepnieuws… Misschien zou dat een vrije keuze moeten worden, ik denk dat veel wakkere Nederlanders het linkse gezwam op televisie en radio wel zat zijn en graag ook de andere kant van het verhaal verteld zien worden. Het verhaal van de burger die elke dag opnieuw geconfronteerd wordt met de consequenties van het wanbeleid dat in Den Haag al jarenlang gevoerd wordt.

Zolang we nog niet overal gecensureerd worden blijven we hopelijk met zijn allen zoveel mogelijk de waarheid delen zodat ook andere Nederlanders wakker worden en de MSM zien voor wat het is…
Veelal gemanipuleerd nepnieuws!!!

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Ze hebben allemaal de mond vol over nepnieuws, maar hoe noem je nu het verzwijgen van nieuws ten gunste van de politiek?

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 22, 2018 om 16:56 //

  Nou dat moeten we dan maar aan Trump gaan vragen, hij kwam als eerste met die benaming en werd er toen wereldwijd om uitgelachen, ergens is er een omslag gekomen en nu geven ineens ook linksmensen aan dat er nepnieuws bestaat.
  Die erkenning is winst zou je denken maar nu lijkt men toch wel erg op de loop te gaan met het begrip.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // januari 22, 2018 om 17:54 //

  Zoals linx altijd een draai geeft aan hetgeen ze niet aan staat.
  De pest hiervan is Tijl dat de msm dan daarbij flink uit pakt en zo word nepnieuws geboren

  Like

 3. g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 // januari 22, 2018 om 20:35 //

  Een prima vraag, die haast zichzelf beantwoordt
  ’t gezwijg dat in geen vrij Land thuishoort,
  door Pers en Media als verleng-arm van de Politiek…
  zo.n Land is nog niet dood, maar absoluut doodziek !

  Like

 4. antiislamnu // januari 22, 2018 om 21:14 //

  Goed artikel ik roep al jarenlang dat de media de boel manipuleert door belangrijke gebeurtenissen bijna of helemaal te verzwijgen.
  En helaas zijn er nog te veel Nederlanders die totaal buiten de werkelijkheid staan zij denken echt dat n.o.s. en de kranten de waarheid verkondigen.
  Eigenlijk hebben we een nieuwe pim Fortuyn nodig .

  Like

 5. Republikein // januari 23, 2018 om 00:05 //

  Over lobbyen en klokkenluiders.
  Voor wie het gemist heeft.
  https://nos.nl/uitzending/nieuwsuur

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Een prima vraag… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s