Nieuw

Het begint nu door te dringen

Ja het heeft lang geduurd, veel te lang voordat de situatie in Zweden ook door de media in Nederland werd opgepakt. Wij op Fenixx zijn dankzij rommel al langer op de hoogte van de vele misstanden in Zweden veroorzaakt door immigranten en vluchtelingen.

Vandaag pikte Elsevier de situatie in Zweden op en kopt;

“Zweden wil leger inzetten tegen geweldsexplosie probleemwijken”

Na 320 schietpartijen en tientallen ‘meldingen van explosies‘, 110 moorden, zevenduizend verkrachtingen alleen al in 2017 lijkt het er dus op dat de Zweedse overheid nu ook eindelijk moet toegeven dat er ‘een probleem’ is.

moose-3040995_640

Rijkelijk laat maar zelfs nu is men nog steeds niet in staat of bereid de vinger op de zere plek te leggen, de Zweedse premier komt bijvoorbeeld nog niet verder dan;

Volgens de Zweedse premier Stefan Löfven is het tijd om de criminaliteit definitief te stoppen. De sociaal-democraat opperde om het leger in te zetten, en zo de georganiseerde misdaad in het land een halt toe te roepen. Volgens de regering is de toename geen gevolg van het groeiend aantal immigranten in Zweden, maar te wijten aan bendegeweld.”

Vanuit die redenering zou je dus moeten concluderen dat de Zweden plots zondernature-3084557_640 aanleiding massaal crimineel geworden zijn neem ik aan, en is het louter toeval dat het plaatsvind in migrantenwijken. Je zou als buitenstaander toch denken dat dit voer is voor psychologen en psychiaters al valt te vrezen dat ook zij zich stukbijten op zoveel waanzin.

En vervolgens vraag ik me dan af hoe men die soldier-2389877_640inzet van het leger dan voor zich ziet. Wil men op elke straathoek van alle migrantenwijken een volledig bewapende soldaat neerzetten, moeten ze twee aan twee in volle bepakking door de straten patrouilleren ? Worden er pantserwagens op belangrijke knooppunten gepositioneerd ?

Geen idee in welke staat het Zweedse leger zich bevind maar ik heb zo mijn vraagtekens of ze wel over voldoende mankracht beschikt. Ook de moderne soldaat heeft zijn beperkingen en om twee man 24 uur per dag in te zetten hebmilitary-1355504_640 je er al gauw een stuk of acht nodig, uitgaande van een achturige werkdag, pauzes, vrije dagen, en de noodzaak van een of meer leidinggevenden is dat zelfs aan de krappe kant. Nou ik zou zeggen “prettige wedstrijd” maar volgens mij gaan ze dat niet redden.

Weet u wat mij nog het meest verontrust ? Dat onze overheid en media niet in willen zien dat wij hier in Nederland op termijn een soortgelijke situatie te wachten staat, één keer kijken naar een programma als “Opsporing Verzocht” zou toch de ogen moeten openen, gewoon dagelijks de krant lezen zou een mens toch wakker moeten laten schrikken !

Het zijn niet langer los van elkaar staande incidenten, het is structureel en laat zich al jaren herkennen in de statistieken. Hoe hard men ook probeert die statistieken te sturen en te vervuilen valt aan de conclusie niet te ontkomen. De criminaliteit is voor het leeuwendeel overgenomen door niet-westerse immigranten. Inderdaad; niet-westers. Polen hebben de naam slecht om te kunnen gaan met alcohol maar in de tussentijd werken ze wel. Zeker de Oost-Europeanen beginnen ook op te komen maar dat is nog maar in een begin stadium en ook daarbij gaat het vaak om groepen die in eigen land ook al een minderheid zijn.

Nou ja zolang wij hier nog Pechtoldjes hebben die alle verantwoordelijkheid afwijzen enno-1532840_640 zeggen dat Wilders en Baudet niets anders doen dan groepen aanwijzen als schuldigen hebben wij net als de Zweden nog een eind te gaan. Sterker nog we hebben ook nog steeds de simpele zielen verenigd onder GroenLinks die méér migranten willen binnenlaten.

Krijgt u ook al zo’n hopeloos gevoel ?

man-63015_640Tijl Uylenspiegel

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

30 Comments on Het begint nu door te dringen

 1. Exact. Daarnaast zal er bij een gestage toename van het aantal migranten – en dat is het geval voor de komende periode – uit verschillende landen en stammen onderlinge strijd gaat plaatsvinden. Dat is nu al vaak zo. Dit zal het land sociaal en economisch ontwrichten als er niet voor die tijd al een aderlating heeft plaatsgevonden op de economie omdat er steeds meer migranten gebruik moeten maken van sociale voorzieningen die door steeds minder autochtonen wordt opgebracht. Dus linksom of rechtsom, de zaak gaat klappen.

  Liked by 1 persoon

 2. De zin loopt niet helemaal maar de strekking is duidelijk:
  1. Toename van onderling geweld en geweld tegen de autochtone bevolking: economie klapt
  2. Toenemende druk op sociale voorzieningen: economie klapt

  Liked by 1 persoon

 3. De enige oplossing is – en die is keihard – het volledig vernietigen van allochtone bolwerken (bendes en no-go zones). Dat gaan ze nooit doen, dus blijft het pappen en nathouden en dat brengt de krijgsmacht in dezelfde positie als de politie.

  Liked by 1 persoon

 4. bp633livenl // januari 22, 2018 om 15:17 //

  Dat hulpeloos gevoel heb ik al langer en ik denk dat het te laat is.
  De overmacht van moslims, linkse guttmenschen, regeringen is zo groot dat het
  vechten tegen de bierkaai is.
  Zo lang 80% van het stemvee nog op het partijkartel blijft stemmen zal er niks veranderen.
  Het wordt allemaal nog erger.

  Liked by 2 people

 5. Bob Fleumer // januari 22, 2018 om 15:30 //

  Volgens Aboutaleb zijn alle moslims een beetje salafisten, als die allemaal hun grote keukenmes uit de la pakken, als de vlam in de pan slaat, kunnen we nog leuke tijden beleven.

  Liked by 1 persoon

 6. Vooropgezet plan EU en kom dan niet aan met dat Kalergi plan ( vermenging van rassen), dat heeft EU gewoon gebruikt als excuus voor hedendaagse islamisering…….waarom dan ook geen massale immigratie ( vluchteling zo u wilt) vanuit andere dictatoriale landen….

  Like

 7. Democratie was een briljante vondst van de vroegere volksmenners. Geef de sukkels minstens het gevoel dat ze iets te vertellen hebben en je hebt er geen kind meer aan, was het plan. Vertel dat de ouwe Grieken het uitgevonden hebben en dan is het goed. Anders willen ze toch een geschiedkundige die op een piano Latijnse spreuken ligt te prevelen of een blonde God die wil minderen. Een keer in de paar jaar bij het kruisje tekenen en ze laten kijken en luisteren naar onze stropoppen die we ruzie met elkaar laten maken moet wel voldoende zijn.

  Liked by 1 persoon

 8. En wie zitten er dan in die bendes. Zweden?

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // januari 22, 2018 om 16:28 //

  Grapje tussendoor moet kunnen, reactie op Dumpert;
  “Toen een aannemer aan het werk wilde in Rotterdam Zuid is hij met stokken en stenen de wijk uitgejaagd. “Werken doen wij hier niet!” gilden wijkbewoners. De bewoners kregen bijstand van de PvdA.”

  Like

 10. Nee man, heeft helemaal niets met de toename van migranten te maken.
  Heeft de Zweedse premier enig idee hoe erg hij hier af gaat?

  Like

 11. Claudia M. // januari 22, 2018 om 17:58 //

  Zweden krijgt zo langzamerhand (of heeft zelfs al) de status van “failed state” en de feiten maar blijven ontkennen. Hopelijk worden ze hier sneller wakker, want ook hier loopt het de spuigaten al geruime tijd uit.

  Like

 12. Esperanza // januari 22, 2018 om 18:07 //

  In de koppen van de Brusselse goedmens wil ’t maar niet doordringen..

  ‘Maximiliaanpark is leeg

  In dat park wilde de federale politie zondagavond een grootschalige actie houden. Veel zouden de agenten er echter niet vinden, aangezien vrijwilligers zondagmiddag naar het het park zijn getrokken om alle migranten te verzamelen en hen onder te brengen bij gastvrije burgers. In totaal hebben ze 150 tot 200 mensen weggebracht.

  Driehonderd andere migranten die zaterdagavond al opvang hadden gekregen, blijven ook zondagavond bij die gastgezinnen. Volgens het burgerplatform zijn er dus in totaal zo’n vijfhonderd mensen die onderdak gekregen hebben, een cijfer dat het platform zegt ongeveer elke avond te halen…’

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180121_03311744

  Like

 13. Horatius // januari 22, 2018 om 19:17 //

  Volgens de Zweedse regering heeft dus de onrustbarende toename van de criminaliteit totaal niets te maken met de toename van het aantal immigranten.
  Een beter voorbeeld van een politieke correctheid kan men niet verzinnen.

  We mogen toch aannemen dat er in een land als Zweden ook een oppositie is in het parlement die van deze uitspraak gehakt maakt en een aantal kritische vragen stelt aan de verantwoordelijke regeringsleider en zijn ministers?

  Zijn er in Zweden geen partijen die te vergelijken zijn met de PVV, Vlaams Belang en Front National?

  En we mogen ook aannemen dat er op TV een stevige discussie wordt gevoerd over deze problematiek die toch het gesprek van de dag moet zijn voor de gewone Zweedse burger.

  Like

 14. Waar is die mafkees, Brevik?
  Is het geen tijd voor een taakstraf?
  Het is een foute opmerking maar de islamitische Breviks worden niet opgesloten,
  maar welkom geheten.

  Asielzoeker, Welkom.
  Akela Brevik neem jullie eerst eventjes mee op kamp.

  Gegarandeerd dat de asiel verzoeken afneemt.

  Like

 15. jackvanderveen // januari 22, 2018 om 20:01 //

  Om zoetwater niet tot zoutwater te laten verworden kan men drie dingen doen:
  1. Zorgen dat het zoete water niet bij het zoute water kan geraken;
  2. Het zoute water weghouden van het zoete;
  3. Het water nadien weer scheiden d.m.v. filters en chemicaliën. Waarbij het zoute water geneutraliseerd wordt door chemicaliën.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // januari 22, 2018 om 22:02 //

  Esperanza 18.07
  Dan neem ik toch aan dat de politie zo stom is geweest van tevoren aan te kondigen dat ze deze actie zouden gaan uitvoeren. Ja dat is zowat een uitnodiging aan alle Linkse idioten en anarchistische mafklappers om daartegen te protesteren.
  Zulke acties kondig je niet aan die voer je gewoon uit punt.
  Zet ze voor een voldongen feit en laat ze daarna dan maar protesteren.

  Like

 17. Esperanza // januari 22, 2018 om 22:23 //

  @Tijl 22:08

  ‘Intern onderzoek bij politie na ‘lek’ over actie in Maximiliaanpark
  Bronnen binnen politie en overheidsdiensten’ zouden gelekt hebben dat er een actie op til was, luidde het, waardoor de mensenrechtenorganisaties actief in het park de migranten nog snel konden onderbrengen bij mensen thuis.’

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180122_03314452

  Like

 18. Esperanza // januari 22, 2018 om 22:24 //

  Burgers en politie boycotten razzia tegen migranten

  Like

 19. Esperanza // januari 22, 2018 om 22:34 //

  Heb je een teiltje klaar staan, Tijl?

  België, anno 20 januari 2018

  ‘Dia en Adil bij Marie Lesy en haar zoon Uras: ‘Soms denk ik: ik krijg meer hulp, steun en liefde van hen dan zij van mij.’
  En dit in het kader van:

  BURGERS MET EEN BED VOOR MIGRANTEN, EN WIFI
  Solidairbnb
  Elke avond engageren vrijwilligers zich om de honderden transitmigranten in het Maximiliaanpark een slaapplaats te bieden. Al vier maanden lang, overal in het land. Met dank aan #opkuisen. ‘Ik wilde gaan samenwonen met vrienden, maar heb een appartementje gehuurd om migranten in huis te kunnen nemen.’

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180118_03307097

  Like

 20. Esperanza // januari 22, 2018 om 23:20 //

  Ook maar ff Fub wakker schudden. 😉

  Like

 21. Republikein // januari 22, 2018 om 23:40 //

  Zoals het gezin Qais wachten nog zo’n 6.000 andere asielzoekers op een besluit over hun nareisverzoek. De wachttijd voor zo’n beslissing staat nu op 319 dagen. Nog steeds langer dan de termijn van 9 maanden die ervoor staat, maar het is al fors korter dan afgelopen zomer, toen de wachttijd op 383 dagen stond en er een voorraad van meer dan 10.000 verzoeken lag (vooral van Syriërs en Eritreeërs). De IND keurt verzoeken tot gezinshereniging van Syriërs, uiteindelijk, over het algemeen goed.
  https://www.ad.nl/binnenland/syrische-moeder-wacht-eenzaam-op-haar-kinderen~aca2c0b9/

  Like

 22. Esp, laat ze fijn TB of een andere dodelijke import ziekte krijgen

  Like

 23. Republikein // januari 23, 2018 om 00:24 //

  Wellicht dat e.e.a. al reeds hier werd belicht, sorry dan, was nog niet zo ver.

  Like

 24. Republikein // januari 23, 2018 om 00:29 //

  Nog 1tje dan.

  Like

 25. Het is geen zaak van doordringen…….maar een soort beroepsbesef om er iets over te schrijven.
  Het namelijk niets doen onder de elite…………en de normale Nederlander leest amper zulke berichten in zulke bladen…………of ze moeten uit verveling wachtend bij de kapper dit blad zien en er in gaan bladeren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s