Nieuw

Elke achtste Zweedse vrouw wordt verkracht – maar het kan binnenkort nog erger worden

De sterke toename van het aantal verkrachtingen is beangstigend. Als deze trend zo doorgaat, kunnen we een nabije toekomst tegemoet zien waarin meer dan elke vijfde vrouw in Zweden tijdens haar leven zal worden verkracht. Dit schrijft Peter Imanuelsen, beter bekend als “Peter Sweden”.

Door: Peter Imanuelsen

De Criminaliteitspreventie Raad Brå, heeft onlangs zijn voorlopige statistieken gepubliceerd over gemelde seksuele misdrijven in 2017. En het zijn op zijn minst gezegd sombere cijfers.

Hun onderzoek toont aan dat de gerapporteerde verkrachtingen in Zweden tussen 2016 en 2017 met 10% is toegenomen. In 2016 werden 6.720 verkrachting gemeld, maar het jaar erna was het aantal gestegen tot 7.230.

Dit is een catastrofale ontwikkeling in slechts één jaar. Als men teruggaat in de tijd ziet men dat van 2007 tot 2017 – over een periode van tien jaar – het aantal gemelde verkrachtingen met maar liefst 34 procent is toegenomen.

Veel mensen realiseren zich nog steeds niet hoe ernstig deze cijfers eigenlijk zijn.

Er wonen ongeveer vijf miljoen vrouwen in Zweden. Volgens de Staatsbureau Statistieken is de gemiddelde levensverwachting voor vrouwen in Zweden 84 jaar. Dit betekent dat tijdens de levenstijd van een vrouw, met de cijfers van vorig jaar geïmplementeerd, meer dan 607.000 verkrachtingen worden aangemeld. Als je dit cijfer deelt met het aantal vrouwen wat in Zweden woont, wordt 12,1 procent van alle vrouwen in Zweden gedurende hun levensduur verkracht.

Of, kort gezegd: 1 op de 8 Zweedse vrouwen zal tijdens haar leven worden verkracht.

Om het nog erger te maken, geldt dit alleen als de verkrachtingen op hetzelfde niveau als vandaag blijven. Het aantal verkrachtingen is in Zweden echter de afgelopen jaren sterk toegenomen, dus is het waarschijnlijker dat het er alleen maar meer zullen zijn.

Zoals vermeld, is het aantal gemelde verkrachtingen in Zweden van 2007 tot 2017 met 34 procent gestegen, volgens Brå. Dit betekent dat als deze trend aanhoudt, we over 10 jaar 9.688 verkrachtingen zullen hebben in Zweden, en over 20 jaar zal dit aantal gestegen zijn tot 12.982 verkrachting per jaar.

In dit scenario zou 21,8 procent van alle vrouwen in Zweden tijdens hun leven worden verkracht. Dat is meer dan 1 op de 5 vrouwen.

Dit zijn echt schokkende cijfers die alle vrouwen (en mannen) in Zweden moeten laten nadenken over wat er eigenlijk met onze samenleving gebeurt. Zweden staat al lang bekend als een veilig land. Dit is nu snel aan het veranderen.

Zweden beroemt zich erop een ‘feministisch’ en ‘gelijkwaardig’ land te zijn. Maar wat we hier hebben is een crisis van enorme proporties, waar er gemiddeld 20 verkrachtingen per dag zijn. En het lijkt erop dat de media en de machthebbers wanhopig proberen te verduisteren wat er gebeurt, om het “Zweden-beeld” te behouden.

Het is niet politiek correct om te praten over wat er gaande is met betrekking tot de verkrachtingen in Zweden – nog minder over wat er achter deze ontwikkeling kan schuil gaan. De politieke correctheid houdt zich momenteel bezig met het vernietigen van het leven van duizenden vrouwen.

Als men niet mag praten over de problemen in onze samenleving, zullen er ook geen oplossingen worden gevonden om deze problemen te overwinnen.

Peter Imanuelsen is een Zweedse fotograaf en journalist woonachtig in Groot-Brittannië. Onder de naam Peter Sweden staat hij bekend bij een ​​groot internationaal publiek, niet het minst vanwege zijn rapportages over ontwikkelingen in Zweden op Twitter en YouTube.

Bron:

http://www.friatider.se/var-ttonde-svensk-kvinna-kommer-v-ldtas-men-det-kan-snart-bli-mycket-v-rre

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Elke achtste Zweedse vrouw wordt verkracht – maar het kan binnenkort nog erger worden

 1. 9688 verkrachtingen over 10 jaar? Dat kan je met al die loslopende mannen die binnen zijn gehaald al veel eerder verwachten jong of oud maakt ze niet uit ook al sta je als oudere dame aan het graf van je man verkrachten ze je ook, walgelijk volk

  Like

 2. antiislamnu // januari 23, 2018 om 01:22 //

  Waar zijn nou die feministen?? Zweden is het gekkenhuis van de multicultie waanzin.
  De meeste Zweedse vrouwen zijn niet om aan te gluren misschien vinden ze de situatie wel lekker relaxed.het zou zomaar kunnen.
  Die milfs daar neuken ook die nep kind vluchtelingen dus ja ik weet het nog zo net niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s