Nieuw

Bende mishandelde meisje – sneden het haar af en dreigden tong af te knippen

Foto ter illustratie

Het nieuwe spannende Zweden – Vier toenmalige vijftienjarige jongens hebben een meisje mishandeld en vervolgens haar haar afgesneden en gedreigd haar tong met een tang af te knippen.

Vier jongens worden vervolgd en verdacht van mishandeling en poging tot afpersing van een meisje jonger dan 18 jaar (red: zo wordt het beschreven). De misdaad vond begin 2017 plaats in een garage in Märsta, op dat moment waren alle verdachten 15 jaar oud. Een van hen is woonachtig in Upplands Väsby, twee in Märsta en de vierde in het zuiden van Stockholm. Ze waren allemaal eerder bekend met het meisje.

De aangeklaagden hebben het meisje in haar gezicht geslagen, aan haar haar getrokken en op de grond gegooid, geschopt en op haar gestampt, en een mes tegen haar schouder gegooid. De mishandeling heeft een hersenletsel veroorzaakt, bloedproppen onder de hoofdschedel, en blauwe plekken en verwondingen op haar huid.

– Dit zijn zeer ernstige mishandelingen die niet gebruikelijk zijn bij jonge daders, zei officier van justitie Sanna Nesser.

De aangeklaagden hebben ook geprobeerd het meisje met geweld en dreiging van geweld voor duizenden kronen af te persen. Met een mes hebben ze delen van haar haar afgesneden. Ze probeerden ook haar mond te openen en staken een tang uit waarmee ze dreigden haar tong af te knippen. Daarna hebben ze het meisje gedwongen haar broek en jas uit te trekken.

Tijdens de mishandeling hebben ze het meisjes bedreigd dat ze in het geval van een politieaanmelding haar en haar familie zouden schaden.

De vier verdachten bekennen allemaal dat ze op de plaats aanwezig waren, maar daarna gaan de verklaringen uit elkaar.

– Twee van de personen hebben bekend dat ze geweld tegen het slachtoffer hebben gebruikt.

Bron:

https://mitti.se/nyheter/femtonaringar-haret-flicka/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Bende mishandelde meisje – sneden het haar af en dreigden tong af te knippen

 1. “Dit zijn zeer ernstige mishandelingen die niet gebruikelijk zijn bij jonge daders, zei officier van justitie Sanna Nesser.”

  Welke mishandelingen zijn dan wel gebruikelijk bij jonge daders.
  Wordt dat ingecalculeerd, wat er wel of niet bij hoort.
  Volgens mij is elke vorm van mishandeling ongebruikelijk, ongeacht je leeftijd.

  Liked by 1 persoon

 2. Geweldig toch al die zogenaamde vluchtelingen, dankjewel merkel.

  Like

 3. Shadow1100 // januari 22, 2018 om 10:40 //

  godallahmachtig…..

  Like

 4. Met dank aan linkse “goedmensen”.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // januari 22, 2018 om 12:13 //

  Hoewel het misschien voor de hand ligt staat er niks over de etnische afkomst van de daders.
  “Dit zijn zeer ernstige mishandelingen die niet gebruikelijk zijn bij jonge daders, zei officier van justitie Sanna Nesser.”
  Misschien levert dat een handvat om ze verplicht op te nemen in een psychiatrische instelling voor onbepaalde (maar lange) tijd, dat is altijd beter dan ze via het jeugdrecht te veroordelen want dat zijn helemaal fopstraffen.
  Jeugdrecht is natuurlijk in principe een nobel streven maar men is in Europa doorgeschoten, nu houd jeugdrecht voornamelijk in dat ze gewoon nauwelijks gestraft worden en dat kan en mag niet de intentie zijn.
  En laten we eerlijk zijn, er gaat toch iets niet goed in het hoofd van 15 jarigen als ze dit soort misdaden plegen, volgens mijn bescheiden mening is het ook maar zeer de vraag of dit soort kinderen ooit in staat zijn volwaardig mee te draaien in een maatschappij.

  Like

 6. Onverdoofd castreren!

  Like

 7. antiislamnu // januari 22, 2018 om 13:07 //

  Gewoon helemaal kappen met die nep vluchtelingen maar ja dit is Zweden dus dat meisje zal op de een of andere manier wel de schuld krijgen.
  Wat een walgelijk land hebben ze er van gemaakt.

  Like

 8. Als het moslimtuig om de een of andere reden niet uitgezet kan worden dan in werkkampen opsluiten zodat de maarschappij er geen last meer van heeft

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s