Nieuw

7 out o 10 Belgians are convinced that Muslims will soon take over their country

According to a nationwide study, the population outre-Quiévrain feels “more and more invaded by Muslims” and considers Islam to be an intolerant religious cult and “not compatible with the values of European society.”

Valeurs Actuelles It’s a rejection without appeal for the myth of Belgian multiculturalism. A study, published last week and carried out at the initiative of RTBF and the newspaper Le Soir, concluded that seven out of ten Belgians have the impression of living through the Muslim conquest of their country.

This poll, carried out on a panel of 4734 people, indicates that 74% of the people questioned consider Islam to be an intolerant religion (compared to 38% for Judaism and 14% for Catholicism). 71% judge it to be incompatible “with the values of [their] society”.

Read more:

http://barenakedislam.com/2018/01/20/7-out-o-10-belgians-are-convinced-that-muslims-will-soon-take-over-their-country/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

3 Comments on 7 out o 10 Belgians are convinced that Muslims will soon take over their country

 1. Alleeh manneke wordt dus; allah manneke.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat zou er uit een onderzoek in NL blijken?? M.i. zouden zich zorgen maken of Gordon trouwt.

  Like

 3. Wat hadden ze verwacht ,niks hebben ze er aan gedaan ,ook niet toen er op gehamerd werd ,weggezet als racistische nonsens ,nu worden agenten aangevallen bij een routine controle, worden sedert een paar dagen doorgedreven controles gehouden met honden langs de kustlijn en op de kusttrams.
  In en rond de kusthavens loopt het zwart van het volk , maar ’s nacht zie je geen blauw op straat.
  De ongerustheid neemt toe , maar het zal te laat zijn ,ze zijn hier al en wegkrijgen op normale manier zal heel moeilijk worden.
  De laksheid van de overheid wordt weer betaald door de burger , wie had wat anders verwacht???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s