Nieuw

PVV-demonstratie Rotterdam en het gevoel van verbondenheid tussen de oprechte Nederlanders

Pixabay

Gisteren in Rotterdam bij de PVV-demonstratie was de verbondenheid, de solidariteit onder de gelijkgestemde bezorgde Nederlanders voelbaar. Er is een saamhorigheid, een terechte bezorgdheid voor de islamisering van ons land, een terechte bezorgdheid voor de toekomst van onze (klein) kinderen. Respect voor de duizenden mensen die er waren ondanks de tegenwerking die er is vanaf de andere kant dat zich uit in bedreigingen, moord, manipulatie, baanverlies en familiaire moeilijkheden.

Door Elise Nijmegen

Ook Vlaams Belang was gekomen en ik heb verschillende rechts georiënteerde, niet extreem maar realistische “verzetsgroepen” gespot die stickers of flyers uitdeelden maar er waren ook mensen van een toch over het algemeen genomen verwarde bevolkingsgroep aanwezig die op zo’n soort demonstratie ongepast zijn. Er waren er zelfs die zeiden dat dit soort demonstraties zinloos waren omdat “hun” ons land en heel Europa gingen overnemen waarop een moedige maar toch wijze Nederlander zich heeft omgedraaid en de zaak niet heeft laten escaleren.

Maar daaruit blijkt wel dat het nodig is dat er nog meer mensen in de benen moeten komen om te laten zien dat we Rutte meer dan zat zijn met zijn discriminerende anti-nationalistische pro-islam beleid. Deze krankzinnige asielinvasie met langdurige negatieve consequenties moet gestopt worden, de grenzen van ons land moeten dicht om de veiligheid van de Nederlandse bevolking te waarborgen.

“Als elke moslim, volgens de Rotterdamse burgemeester een salafist is, en het bij het salafisme (de “zuivere islam”) normaal is om met een meisje van 9 te trouwen en ook daadwerkelijk seks met haar te hebben, is elke moslim dan een pedofiel?”

En loopt de toekomst van onze kinderen dan geen gevaar?

Zoek contact met andere gelijkgestemde Nederlanders, dit is ons land!!! Sluit u aan bij het front van bezorgde Nederlanders en vecht mee voor een vrije en veilige toekomst voor toekomstige Nederlandse generaties.

Mocht u interesse hebben in mijn boek: Nederland, ons land dan kunt u dat o.a. via onderstaande link bestellen maar u kunt ook gewoon naar de boekwinkel natuurlijk.
https://www.boekenbestellen.nl/boek/nederland-ons-lan..

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

18 Comments on PVV-demonstratie Rotterdam en het gevoel van verbondenheid tussen de oprechte Nederlanders

 1. En toch denk ik dat rutte er geen uurtje slecht geslapen van heb.
  Al waren er een half miljoen mensen verschenen.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // januari 21, 2018 om 11:29 //

  Tot mijn niet geringe verbazing schitterde Antifa dit keer van afwezigheid. Dat is zover ik weet voor het eerst, bij de manifestatie op de Koekamp waren ze nog overduidelijk uit op confrontatie, Pegida heeft nooit een stap kunnen zetten zonder felle tegenstand. Vreemd ook dat de media dat niet “door hadden” terwijl ze toch zo hun best doen om alles en iedereen die wat tegen de PVV of tegen Wilders persoonlijk heeft in beeld en aan het woord te laten. Tot en met een broer van Wilders wordt er keer op keer aan de haren bij gesleept. De duizenden op de Koekamp werden ‘verkleind’ tot 2500 en gisteren werden duizend man verkleind tot enige honderden. Alles met maar één doel; doen alsof de aanhang van de PVV slechts marginaal is.

  Liked by 1 persoon

 3. Het zal Rutte een zorg zijn zo’n demo want hij negeert zelfs referendums die door honderdduizenden ondertekend zijn.
  Het is te laat, veel te laat om het islam onheil nog te keren.
  Over een jaar of dertig bestaat Nederland eigenlijk niet meer en is het in feite een kalifaat
  geworden alleen al door de demografische ramp

  Liked by 2 people

 4. Zou Ahmed Aboutaleb een correcte moslim zijn, dan was hij iets van betekenis geweest in Marokko.
  Maar net zoals De Endogang Nederige Knapen, zijn ze niks zonder het westen!
  Zoals het islaMIETJE rund-turk op het filmpje weten ze zich niet staandend te houden in hun land van herkomst.
  Waarschijnlijk was de hoop van deze rund Os-turk dat hij op zijn muil geslagen werd.
  Dan hadden ze weer iets om te janken.
  Had het bij zijn meester Erdo troost kunnen halen.

  Like

 5. Republikein // januari 21, 2018 om 13:04 //

  Contact zoeken met lotgenoten is leuk en gezellig, zoals veilig je gram ventileren op dit blog etc, zet geen zoden aan de dijk.
  Meer uitleg wens ik niet.
  Contact met buitenaardsen zou kunnen verlichten, ik zie het dan ook heel anders, want het is voorbestemd, het gaat zoals het gaat.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 21, 2018 om 14:11 //

  “Nederland is van ons, Nederland is van iedereen” Hoe kóm je op het idee !
  Nederland is van de Nederlanders en op zijn best gedogen we hier anderen en zoals mr. Pegida terecht zegt als je het er niet mee eens bent staat het je vrij te vertrekken, graag zelfs !
  Ga dat eens op het Rode Plein roepen; Rusland is van ons, Rusland is van iedereen. Benieuwd hoelang je dat volhoud. En roep er dan liefst even achteraan; Poetin zaait haat. De meest zekere manier om een blauwe boon tussen je knieën te krijgen (of erger)

  Like

 7. Contact zoeken met lotgenoten.
  Is dat niet iets meer voor een dating club/site.

  Like

 8. Esperanza // januari 21, 2018 om 14:41 //

  ff spambak lichten?

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // januari 21, 2018 om 15:57 //

  U vraagt wij draaien Esperanza, er waren er nog een paar in de spamfilter blijven steken. Gek ding maar je kunt niet zonder.

  Like

 10. Esperanza // januari 21, 2018 om 16:51 //

  .
  Moet je dit horen;
  ‘Weg met ons’ betekent geen verwijdering maar een verbetering!

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // januari 21, 2018 om 17:07 //

  Grappig Esperanza, toevallig had ik nog een oude Elsevier waar ik nog niet aan toe was gekomen, ik meen van november, en het blijkt dat nagenoeg alle musea onder druk van actiegroepen dingen uit onze vaderlandse geschiedenis bezig zijn weg te halen of te “nuanceren” en ga zo maar door.
  Niet één blijkt in staat of bereid daden uit het verleden in het perspectief van toen te plaatsen. Iedereen en z’n moeder heeft het plots over het slavernijverleden terwijl blijkt dat aan trans-Atlantische transitie er in drie eeuwen 600.000 slaven zijn overgebracht. Het was ook niet bepaald een erg winstgevende handel want verschillende zijn failliet gegaan. Er wordt ook geen letter gewijd aan waar die slaven vandaan kwamen, Nederlanders waren handelaren, ze gingen niet zelf actief op zoek om mensen gevangen te nemen dat lieten ze aan anderen over, veelal Arabieren.

  Like

 12. Nederland dient men inderdaad terug te veroveren.
  Te beginnen uit de klauwen van de hedendaagse zg “politiek” (den haag, brussel/eu) welke dit eens zo mooie land incluis zijn autochtone burgers willens en wetens aan het vernietigen is.
  Kortom; problemen aanpakken bij de wortel !

  Liked by 1 persoon

 13. Republikein // januari 21, 2018 om 23:05 //

  Like

 14. Republikein // januari 21, 2018 om 23:14 //

  Like

 15. PVV toer is start van vele demo-tjes; inluiden van de gemeenteraadsverkiezingen alwaar PVV aan meedoet…verzet; PVV heeft o.a. via website en fb de mensen voorgesteld in bepaalde gemeenten die meedoen met de PVV verkiezingen, met emailadres en telefoonnummer zodat men zich kan aanmelden voor hulp/vrijwilligerswerk tijdens en voorafgaand aan die verkiezingen, evenzo kan men doneren om die akties te ondersteunen…..

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s