Nieuw

Nieuwe grenswacht divisie gaat verhinderen dat Oostenrijk door een nieuwe migrantencrises getroffen wordt

Foto: Oostenrijk's parlement in Wenen. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Peter Wuttke

– Een herhaling van 2015 zal niet worden toegestaan​, zegt de minister van Binnenlandse Zaken.

De nieuwe minister van Binnenlandse Zaken van Oostenrijk, Herbert Kickl, behorend tot de nationaal conservatieve Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ, zei donderdag dat hij opdracht heeft gegeven voor de oprichting van een grens beschermingsmacht die moet worden ingezet in het geval zich scènes zoals die in 2015 herhalen.

Het doel is volgens de minister om binnen enkele uren een goed en functionerend grensbeheer te verzekeren.

De politie-eenheden beveiligen grensovergangen en voeren identiteitscontroles uit.

– Alleen maar zwaaien naar mensen zal niet weer gebeuren, zei Kickl.

Tijdens de migrantencrisis in 2015 passeerden honderdduizenden migranten door Oostenrijk met het doel om Duitsland en andere landen te bereiken.

Velen bleven echter in Oostenrijk en een record aantal koos ervoor om daar asiel aan te vragen.

De crisis heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het feit dat Kickls partij derde werd bij de verkiezingen van oktober, en daarna met de christen-democratische Österreichische Volkspartei, ÖVP, in een coalitieregering is gestapt.

Bron:

https://www.thelocal.at/20180119/austrian-far-right-orders-border-protection-unit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nieuwe grenswacht divisie gaat verhinderen dat Oostenrijk door een nieuwe migrantencrises getroffen wordt

 1. Ze hadden toen gelijk streng moeten zijn in 2015
  Zie ze allemaal maar eens het land uit te krijgen, eerst borden wilkommen of hoe je dat schrijft

  Like

 2. Gewoon in het geniep oppakken en om daarna nooit weer gevonden te worden.

  Like

 3. bp633livenl // januari 22, 2018 om 01:39 //

  wat eenmaal binnen is zit als maden in het spek en krijg je er niet meer uit

  Like

 4. Horatius // januari 22, 2018 om 12:12 //

  Een goed en functionerend grensbeheer?

  Daar hebben ze in Brussel nog nooit van gehoord en het zou zelfs in strijd zijn met de vluchtelingenverdragen en de mensenrechten.

  Dus binnenkort weer forse kritiek op dit beleid door Juncker en Timmermans: ‘Oostenrijk bevindt zich in de macht van onverbeterlijke populisten die zich niet willen houden aan EU-afspraken die er op zijn gericht de bevolking van geheel Europa te behoeden voor een vergrijzing en dit zou kunnen leiden tot harde sancties.’

  Hoe meer landen zich verzetten tegen de omvolkingspolitiek van die zelfbenoemde machthebbers, hoe meer harde dreigementen richting die landen. Dreigementen die in de praktijk echter nooit worden uitgevoerd, want dat zou het definitieve einde betekenen van de EU in zijn huidige vorm.

  Maar die honderdduizenden migranten leveren toch een nuttige bijdrage aan onze samenleving? zal de Linkse Goedmens tegenwerpen.
  De statistieken op de gebieden van de werkeloosheid, criminaliteit en uitkeringsafhankelijkheid laten echter een geheel ander beeld zien, maar daar mag niet over gesproken worden in het kader van de anti-discriminatiewetgeving, stigmatisering en andere Linkse dogma’s.

  De migrantencrisis is niets meer of minder dan een bewust op gang gebrachte invasie van militante moslims die slim gebruik maken van sterk gedateerde vluchtelingenverdragen opgesteld vlak na de Tweede Wereldoorlog toen miljoenen z.g. ontheemden door Europa trokken.

  Daar het in Syrië voorlopig nog een oorlogsgebied zal blijven (daar zorgt Erdogan wel voor met zijn strijd tegen de Koerden) zullen de vluchtelingenstromen blijven aanhouden met het niet geringe risico van de komst van miljoenen Koerden naar Duitsland, Zweden en Nederland.
  Die bloedige twisten zullen dan hier worden voortgezet met alle gevolgen van dien voor de autochtone bevolking.

  Maar geen nood of paniek: met een gulle lach en een spontane uitnodiging van Merkel & Rutte wordt ook dit ‘probleempje’ wel weer opgelost.
  Open grenzen zijn de oplossing voor onze economie, vergrijzing en de klimaatsverandering volgens deze politici die geen enkel besef schijnen te hebben van de toestanden in de probleemwijken en de moslimenclaves die steeds talrijker worden.

  Kortom: alle ingrediënten voor een burgeroorlog zijn al in grote mate aanwezig.
  De dagelijkse schietpartijen zijn een overduidelijke indicatie dat de bezettingstroepen van moslimsignatuur al druk aan het oefenen zijn voor dit scenario.

  In Mekka grijnzen de religieuze baardmannen: de Islamisering van Europa ligt op ramkoers!

  Like

 5. Gekloot // oktober 2, 2018 om 11:59 //

  @Horatius Ja en voor Europa op rampkoers! Sowieso voor Nederland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s