Nieuw

Groepstherapie voor Trumphaters

Foto: Pussyhat. Bron: Unsplash. Auteur: Roya Ann Miller

Een jaar geleden stroomden de hoofdstad van de VS en andere steden in Amerika vol met linkse vrouwen om een protestmars te houden tegen de inauguratie van president Trump. Gisteren waren de vrouwen en enkelijke mannelijke supporters weer verzameld in Washington en honderden andere steden om te protesteren tegen de president en hun steun te betuigen voor illegale immigranten en andere socialistische eisen.

Terwijl de protesten gaande waren, probeerde het Congres het eens te worden over hoe de uitgaven van het land moesten worden afgehandeld om een ​​regeringstop te voorkomen.

Gekleed met roze mutsen, die lijken op lichaamsdelen die vrouwen meestal proberen te verbergen, ventileerden de demonstranten verleden jaar hun woede tegen een blanke, republikeinse man, die nog nooit eerder een baan bij de overheid had bekleed, op een of andere manier was hun feministencheffin Hillary Clinton verslagen. Waar haalde hij het lef vandaan om Hillary te stoppen door het glazen plafond te breken.

Het ‘glazen plafond’ wat de demonstranten zich bedacht hadden viel verpletterend naar beneden en de scherven drongen in hun huid – diep onder de huid.

Na veel maatschappelijke dialoog tijdens het afgelopen jaar moeten we nu de vraag stellen: Wat hebben de vrouwen met hun marcheren bereikt en kunnen deze  demonstranten hun angst omzetten in daden? Zullen de protesten van zaterdag weer niets anders opleveren dan dienstdoening als een zelfbevestigend ‘medezuster-goed-gevoel’ als tegenstander van president Trump?

Terwijl de vrouwenmars van vorig jaar maart diende als een uitlaatklep voor culturele marxisten om zich te verzamelen en hun ‘verkiezingsdepressie’ te delen, waren er verder geen plannen voor een aantal werkelijke acties.

Er was geen plan bij de deelnemers om bij terugkomst in hun respectievelijke woonplaatsen zich kandidaat te stellen voor een openbaar ambt, of iets anders te doen dan ze voor de verkiezingen van 2016 hadden gedaan.

Heel eerlijk gezegd, lijkt de vrouwenmars niets meer te zijn dan een jaarlijkse groepstherapie.

Bron:

http://www.foxnews.com/opinion/2018/01/20/women-s-march-are-watching-movement-or-just-group-therapy-for-trump-haters.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Groepstherapie voor Trumphaters

  1. Henk der Niederlànder // januari 22, 2018 om 14:27 //

    Sarc mode on: Ik heb me laten vertellen dat Trump zo heschrokken is van al die gebreide kutten dat hij nu in overleg is om nog deze week af te treden.
    Sarc mode off.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s