Nieuw

Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

Linkse ouders die in het migranten gedomineerde 18e arrondissement van Parijs wonen, zijn met zichzelf in conflict, omdat ze “diversiteit” willen maar toch klagen dat de scholen in hun “diverse” district falen.

Al jarenlang verhuizen linkse stelletjes van het dure centrum van Parijs naar het door migranten zwaar bevolkte 18e district, en nu ze kinderen hebben, ervaren ze dat de “gemengde” scholen in deze gebieden ondermaats zijn.

De scholen in het gebied staan bekend als “getto-scholen” en veel Fransen proberen nu hun kinderen naar elders te verplaatsen, meldt het Franse dagblad Liberation.

De krant, die een onderzoek naar de kwestie heeft uitgevoerd, beweert dat linkse ouders hun kind niet willen “opofferen” aan hun overtuigingen en dat veel ouders het succes van hun kinderen boven hun multiculturele idealen plaatsen.

– Je kunt hen niet kwalijk nemen dat ze nee zeggen. Wat schokkend is, is dat sommige ouders, zeer intellectueel gewapend, blind zijn voor de segregatie en deze met valse argumenten ontkennen, zegt Julien Grenet, een leraar aan de Parijse School voor Economie.

De toenemende werkloosheid heeft ertoe geleid dat ouders steeds meer geobsedeerd raken om hun kinderen naar de gewenste scholen te krijgen.

Grenet zegt dat de segregatie van scholen langs culturele en etnische lijnen waarschijnlijk niet zal veranderen.

– We hebben zo’n grote kloof tussen sommige scholen bereikt, het is bijna onmogelijk om terug te gaan en het mengsel opnieuw te introduceren, zegt hij.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/01/20/french-leftists-complain-children-diverse-paris-district/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

 1. antiislamnu // januari 20, 2018 om 23:29 //

  Vuile linkse kut honden de kinderen van de gewone man moeten deze onleefbare situatie ten koste van hun opleiding wel ondergaan.
  Maar voor hun eigen kinderen zien ze hun eigen multicultie shit niet zitten.
  Je zal ze toch het liefst helemáál tot moes slaan dit soort tuig.

  Liked by 2 people

 2. Henk der Niederlànder // januari 20, 2018 om 23:42 //

  Tja antiislamnu.
  Dat is nou het Femke Halsema effect.
  Die grafhoer is ook zo voor multicul maar wil haar gebroed ook alleenmaar op een witte school hebben.
  En het kutvolk wil het maar niet zien.

  Liked by 3 people

 3. Het is schrijnend en amusant op hetzelfde moment ,de kinderen van de gewone mensen worden geconfronteerd met het multikulti gedrocht en kunnen niet ontsnappen naar een duurdere wijk ,voor hen is het schrijnend en ei zo na onleefbaar.
  Maar dat de makers van het multikulti gedrocht ,of toch de supporters ervan uitwijken omdat ze gebeten worden door hun eigen creatie is amusant.
  De harde werkelijkheid is dat het de gewone man zal zijn die de inspanningen gaat moeten leveren als het gedrocht dat de linkse ratten hebben gemaakt uit zijn kooi dreigt te breken……

  Liked by 2 people

 4. Wij, de nuttige idioten, zagen jaren geleden al in de multikul glazen bol dat dit zou gaan gebeuren. Een ding blinken de socialistische mongolen in uit, het graven van hun eigen graf.

  Liked by 1 persoon

 5. In de zesde klas van de lagere school kregen wij ook exoten op school. Twee kinderen van de lokale Chinees, erg verlegen en hoffelijk. Die werden voor de volle 100 % geaccepteerd. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand gedacht heeft om zijn kinderen niet bij ons in de klas / school te doen.

  Like

 6. Hier hetzelfde, 6de klas lagere school, ’75 in Amsterdam.
  1 jongetje uit Portugal, 1 uit Suriname en 1 uit Indonesië.
  Werden dan ook nooit als buitenlanders beschouwt door de rest.

  Like

 7. Eenmaal een pestkop, altijd een pestkop. Eenmaal een psychopaat, altijd een psychopaat. Zie ook de reactie van antiislamnu (bovenaan in dit commentdraadje) waarin duidelijk staat uitgelegd hoe die pestkoppen/psychopaten dan te werk gaan.

  Like

 8. Maar zelfs al zouden de linkse ouders hun kinderen niet naar een zwarte school willen sturen, ook die kinderen zullen veel te lijden hebben, want die kinderen leven wel in een zwaar verziekte maatschappij en dat is dan wel met dank aan hun linkse ouders wiens hersenen ernstig beschadigd zijn.

  Like

 9. polderboy // januari 21, 2018 om 14:56 //

  Maar goed, in Frankrijk lopen ze niet meer met een plank voor hun kop, maar krijgen ze er inmiddels dagelijks mee om hun oren, gelijk de D66 homo’s en in A’dam.
  Hier lees ik wat berichten uit Frankrijk van gisteren en vandaag over moslims die een kerk vol schijten, bom materiaal in huis hebben, en gevangenis bewaarders kapot steken:
  https://www.jihadwatch.org/2018/01/france-muslim-screaming-allahu-akbar-defaces-church-facade-given-psychiatric-examination
  https://www.jihadwatch.org/2018/01/france-muslim-who-pledged-allegiance-with-islamic-state-had-bomb-making-materials-in-his-house
  https://www.jihadwatch.org/2018/01/france-muslim-prisoner-screaming-allahu-akbar-stabs-two-guards

  Like

 10. Dit geldt voor alle vnl. linksen, maar er zijn ook zat rechtsen (VVD-ers bijvoorbeeld):
  Wee u, schriftgeleerden en Farizeeën! Gij huichelaars!…Gij blinde wegwijzers, die de mug uitzift, maar de kameel doorzwelgt. (Matth. 23:23-24)

  Like

 11. De krant, die een onderzoek naar de kwestie heeft uitgevoerd, beweert dat linkse ouders hun kind niet willen “opofferen” aan hun overtuigingen

  NEE, hun kinderen niet, maar de rest van de bevolking? Dat is geen probleem!
  Maar ach, je hebt een pschologische stoornis of je hebt die niet.
  Dus misschien moeten we het ze maar niet eens kwalijk nemen.

  Like

 12. En die linkse rakkers maar opscheppen dat ze zo sociaal zijn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s