Nieuw

Die van mij is echt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Die van mij is echt

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. copywriter // januari 21, 2018 om 11:37 //

  Am I shot?
  Fuck yeah.
  Oh right.

  Like

 3. Held van de week. Voor een klein salaris toch eerlijk je werk doen.
  En op 2 gewapende idioten af gaan.
  _0_

  Like

 4. Claudia M. // januari 22, 2018 om 20:12 //

  Kijk, dat is nog eens optreden! Dit mogen ze wat mij betreft hier ook invoeren. Kunnen ze daarna alsnog praten en gelijk eens haarfijn uitleggen dat criminele activiteiten deze gevolgen hebben!

  Daarnaast ben ik van mening dat direct doodschieten een veel grotere impact zal hebben. Hierdoor krabt de volgende, heel misschien toch eerst eens achter de oortjes; “zou ik dat wel doen?”

  De tijd van praten en pamperen, moet maar eens verstreken zijn en plaats maken voor waarschuwingen, die ook uitgevoerd worden! Want, alle goede bedoelingen ten spijt, het loopt de spuigaten uit en het wordt alleen maar erger!

  Tijd om keuzes te maken voor we tot een failed state verworden! En let op, oh omnipotente bestuurders [kuch], het komt altijd sneller dan je denkt!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s