Nieuw

Asielpedo in de val gelokt – ‘wist niet’ dat het illegaal is om seks met kinderen te bedrijven 

Screenshot video Sunderland Echo

In de veronderstelling dat hij het 14-jarige meisje Laura zou ontmoeten, waarvan hij overtuigd was mee had gechat op een sociaal media-site, kwam Adil Sultan opdagen en werd in plaats daarvan ontvangen door de Guardians of the North.

De rechtbank van Newcastle luisterde hoe de pedofiliejagers een nep-profiel op de site hadden opgezet om volwassenen te onthullen die op zoek zijn naar seks met minderjarigen.

De 39-jarige Sultan, die zich als 25-jarige had geposeerd en een nep-online naam had gebruikt, werd door de Guardians’s gewaarschuwde politie gearresteerd toen hij in Augustus vanuit zijn huis in Middlesbrough naar Sunderland reisde om Laura voor seks te ontmoeten.

De rechtbank hoorde de uit Pakistaan afkomstige Sultan aan die verklaarde dat hij overtuigd was dat het “in orde was” om seks te bedrijven met een 14-jarig meisje. Hij beweert nu dat hij niet naar zijn geboorteland kan terugkeren vanwege de onrust die veroorzaakt is door de verkrachting en moord op een acht jaar oud meisje, die wijdverspreide, furieuze protesten en rellen heeft veroorzaakt.

De rechtbank moest ook aanhoren dat Sultan nu van plan is om in het Verenigd Koninkrijk asiel aan te vragen. Sultan heeft schuld bekend aan poging een kind te ontmoeten voor seksuele uitbuiting. Rechter Penny Moreland veroordeelde hem tot 17 maanden gevangenisstraf  en tien jaar zedendelinquenten registratie.

– U gebruikte een valse naam, u zei dat u 25 was, terwijl u in werkelijkheid 39 bent. Al heel snel vertelde Laura u dat ze veertien was. Toch ging u verder met het bespreken van penetrerende seksuele activiteiten met haar. Het gesprek werd al heel snel seksueel en u vroeg om onfatsoenlijke beelden van haarzelf. Uw advocaat zegt me dat u dacht dat het in orde was om seks te bedrijven met 14-jarigen. Dat is geen excuus en biedt u geen verzachtende omstandigheden , zei de rechter tegen hem.

De verdediger Mohammed Rafiq zei dat Sultan op de site was gegaan om naar volwassenen te zoeken en dat hij niet van plan was om opzettelijk een minderjarige te zoeken.

– Hij verontschuldigt zich bij de rechtbank voor zijn acties. Hij heeft zichzelf en zijn familie ten schande gemaakt, die zijn omstandigheden te weten zijn gekomen omdat hij in hechtenis was. Hij komt uit een conservatief land, Pakistan. De stemming in dat specifieke land is op dit moment behoorlijk verhit omdat een jong meisje van acht jaar oud werd ontvoerd en vermoord. Hij heeft me gezegd dat het onveilig zou zijn om terug te gaan naar zijn land en heeft iemand anders geïnstrueerd om een ​​asielverzoek in te dienen.

Rafiq zei dat Sultan nog nooit eerder in moeilijkheden is geweest. Rafiq voegde eraan toe:

– Hij begreep het niet. Uiteraard is elk land anders.

Rechter Moreland vroeg de heer Rafiq om hem te verduidelijken dat het niet in orde is om seks te hebben met 14-jarigen.

– Hij begreep dat niet, antwoordde Raviq.

Bron en filmpje:

https://www.sunderlandecho.com/our-region/sunderland/asylum-seeker-who-didn-t-understand-it-was-illegal-to-have-sex-with-a-child-gets-snared-in-sunderland-1-8967917

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

4 Comments on Asielpedo in de val gelokt – ‘wist niet’ dat het illegaal is om seks met kinderen te bedrijven 

 1. Opsturen naar Pakistan met een briefje dat ie alhier een heilige koe seksueel heeft geintimideerd. Kleine meisjes doen schijnt daar afgekocht te kunnen worden met een pakje sigaretten, maar een koe is andere koek.

  Liked by 1 persoon

 2. PedoPaak moet van zijn testikels worden verlost.

  Like

 3. jackvanderveen // januari 22, 2018 om 20:12 //

  Ook kan vermeld worden dat deze smeerdel een imam schijnt te zijn. Wel een heel vieze, maar ja, dat deert zijn kerkbezoekers niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s