Nieuw

Zweden op voet van burgeroorlog

© Pixabay

De Zweedse premier Stefan Löfven sluit militair ingrijpen niet uit tegen de escalerende misdaad die door de vele islamitische bendes in het land wordt gepleegd, wat in feite betekent dat Zweden in een staat van burgeroorlog terecht zou komen.

– Het is niet mijn eerste keuze om het leger in te zetten, maar ik ben bereid om te doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de zware georganiseerde misdaad verdwijnt, zei hij eergisteren na het openingsdebat in het parlement, tegen TT.

Toen Zweden in 2015 zijn grenzen opende voor honderdduizenden ‘vluchtelingen’ uit het Midden-Oosten, was er geen gebrek aan waarschuwingen voor wat er over een paar jaar zou gebeuren. Maar de waarschuwingen werden door de overheid genegeerd en ze kwamen allemaal uit.

In de afgelopen paar jaar heeft Zweden een explosieve misdaadgolf gezien, met een paar honderd schietpartijen vorig jaar, handgranaten die gegooid werden, onder meer op de politie, en regelmatig bommen die explodeerden.

De scholen zijn een puinhoop en ziekenhuizen verkeren in chaos.

Bovendien zijn er nu zoveel verkrachtingen dat de politie niet de capaciteiten heeft om ze te onderzoeken. Politieagenten hebben meerdere keren gewaarschuwd dat ze de controle verloren hebben.

Nu begint de regering in te zien wat een ernstige fout het heeft gemaakt, die minister van Financiën Magdalena Andersson heeft het recentelijk verwoord:

– Zweden heeft te veel immigranten ontvangen.

Onlangs werden de Zweden ook door de Autoriteit voor Sociale Bescherming en paraatheid, MSB, gewaarschuwd om zich voor te bereiden op oorlog, waarbij een potentiële Russische invasie als dekmantel werd gebruikt.

– Elk individu moet in geval van oorlog in staat zijn om een ​​week lang zonder hulp te overleven, was de boodschap.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments on Zweden op voet van burgeroorlog

 1. Het is in andere europese landen niet veel anders. Als het zo doorgaat zal Europa opnieuw America om hulp moeten vragen. SHITHOLE vol zombies dankzij de links politiek met islamitishe invloed.

  Liked by 2 people

 2. Spoedig ook in NL.

  Komen er nog mensen morgen naar Rotterdam van deze site om te demonstreren ?

  Like

 3. polderboy // januari 19, 2018 om 09:45 //

  “Ïslam zal Maleisië vernietigen” zegt een islam kenner in Maleisië, de dochter van de oud premier Mahatir, die een boek schreef onder de titel “Illusions of democracy”. Ze zegt over de islamisering in haar land met diversiteit van chinezen, Indiërs en vanouds gematigde islamieten:
  “it is another form of colonisation, a concept that has never been known to being non-violent”
  Ze neemt waar dat inmiddels soms al de “toxic tones of the most violent Islamic groups in the world” worden gebezigd in haar land.
  Ze stelt dat het “has… proven not only to be divisive in our society but has led to inevitable violence”, m.a.w. islamisering zorgt voor segregatie en gewelddadigheid in de samenleving.
  Het valt haar op dat de giftige islam “groups are labelled liberal and pluralist, yet at the same time, they are mentioned in the same breath as Isis”, dus de benamingen dekken de lading van hun gedachten goed helemaal niet.
  https://www.themalaysianinsight.com/s/33046/

  Bij islamisering hoort dus geweld en een kloof in de samenleving, en burger oorlogen zijn dan ook te verwachten, die in veel islam landen overigens al plaatsvinden, naast dat het vanaf de stichting van de islam al zo was.

  Helder is dus dat islam landen en samenlevingen vernietigd.
  Dus de ontwikkelingen in Zweden gaan wat dat betreft voorspoedig en naar verwachting.

  Like

 4. antiislamnu // januari 19, 2018 om 10:02 //

  Ben benieuwd hoe dit afloopt als dat leger moet optreden onder al die softe regeltjes daar dan helpt dat ook niets.
  Shithol country

  Liked by 1 persoon

 5. Horatius // januari 19, 2018 om 10:21 //

  Een kind had dit kunnen zien aankomen, maar men wilde nu eenmaal de Linkse Goedmens uithangen en nu zit men met de gebakken peren, ofwel honderdduizenden militante moslims en bronstige Afrikanen.

  En inderdaad, in de rest van West-Europa is het niet veel anders gesteld met deze structurele problematiek die zich vroeg of laat zal ontwikkelen tot een burgeroorlog.

  De criminaliteit is onrustbarend toegenomen en op de arbeidsmarkt is men niet inzetbaar vanwege vele obstakels waaronder taal- en cultuurproblemen en analfabetisme.

  Wat kan de autochtone bevolking nog meer verwachten, behalve de komst van vele Cubanen die ook via de sociale media hebben vernomen dat het in Nederland goed leven is op kosten van de verzorgingsstaat?
  Dat het alleen maar erger zal worden, want de gezinshereniging is niet echt tegen te houden, daar zorgt de asieladvocatuur wel voor via jarenlange procedures en de onvermijdelijke Mensenrechtenverdragen.

  Dus we moeten maar zien te wennen aan de dagelijkse schietpartijen, autobranden, plofkraken, aanrandingen, groepsverkrachtingen, bomexplosies en het werpen van handgranaten naar machteloze politieagenten.
  En als men protesteert tegen deze praktijken van deze bezettingstroepen krijgt men de gehele Linkse kerk tegen zich: men wordt weggezet als dom-rechts, een racist, fascist en het ventileren van onderbuikgevoelens.

  Niet de radicale Islam en haar talloze volgelingen die al deze extremiteiten al of niet stilzwijgend goedkeuren, maar Donald Trump en andere populisten zoals Geert Wilders en Thierry Baudet zijn het grote gevaar, die eigenlijk geëlimineerd zouden moeten worden zodat de omvolking van Europa stap voor stap zal kunnen geschieden.

  Brussel is een voorstander van een strenge censuurwetgeving in Duitsland en Frankrijk om alle kritiek op de Islam in de kiem te kunnen smoren. Want we zijn nu eenmaal gebonden aan Verdragen gesloten in 1975 om de Islam een prominente plaats te laten innemen in Europa, overigens zonder de bevolking te raadplegen via b.v. een referendum.

  De hoofdverantwoordelijken van deze rampzalige politiek, die zich dus schuldig hebben gemaakt aan wanbeleid, landverraad en collaboratie zijn of inmiddels overleden, genieten van een riant pensioen of zijn nog in functie zoals Merkel en consorten.

  Of de volkswoede ooit de kans zal krijgen zich daadwerkelijk te keren tegen deze landverraders zal nog moeten blijken: vaak zien deze creaturen de bui al bijtijds hangen en nemen ze naar goed traditioneel gebruik de wijk naar Zuid-Amerika, waar ze in goed gezelschap kunnen verkeren van menig Koningshuis om ‘vandaar de strijd voort te zetten.’

  Als de gang naar de stembus ook al geen zoden meer aan de dijk zet (alleen nog maar nuttig voor de politieke elite om het aantal aanhangers van het populisme in kaart te kunnen brengen) blijven er nog maar weinig opties over voor de autochtone bevolking om zijn ongenoegen te uiten over het gevoerde beleid.
  Blijven over demonstraties, petities of zichzelf bewapenen om zich in ieder geval te kunnen verdedigen als de zaak volledig uit de hand zal lopen.

  Waar de moslims hun wapens kunnen halen uit de vele opslagplaatsen die al aanwezig zijn in moskeeën en andere locaties zijn wij dus sterk in het nadeel. Met een luchtbuks is het slecht oorlog voeren tegen de volautomatische vuurwapens waarover Achmed en Fatima kunnen beschikken.

  Maar als de nood echt aan de man komt is het uiteindelijk weer de VS die ons uit de brand moeten komen helpen zoals in het verleden tijdens de Tweede Wereldoorlog en de crisis op de Balkan in de jaren 90.

  En dan na de goede afloop de Volkstribunalen die eindelijk de verantwoordelijken zullen confronteren met de desastreuze gevolgen van hun omvolkingspolitiek.

  De goedige glimlachjes en de uitbundige grijnzen zullen dan verdwenen zijn en plaats maken voor het deemoedige: ‘Wij hebben dit niet van te voren zien aankomen en wij geloven in het goede in iedere mens.’

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // januari 19, 2018 om 10:50 //

  Vanacht maar weer eens naar Thrive gekeken, “mooie” weergave van de stand der zaken.

  Like

 7. Republikein // januari 19, 2018 om 13:26 //

  danny // januari 19, 2018 om 08:43 //

  Ik zie het somber in.

  Liked by 1 persoon

 8. In NL roepen de soldaten Pang Pang. Wat roepen ze in Zweden?.
  Misschien wil meneer Poetin wat munitie doneren aan de Zweedse vrijheidsstrijders.

  Like

 9. Ik moet hier wel om lachen. Want, dat hadden ze dan toch kunnen weten. Zweden is een groot dun bevolkt land. Importeer je daar een stelletje fanatieke radicale figuren met een middeleeuwse geloofsvorm ! Waar is de sociale controle ? Nergens daar. De zweden zelf zijn aardige mensen. Maar deze stomme actie, gaat op den duur daar heel erg fout. En als ik dit bericht mag geloven, dan ziet het er naar uit, dat de problemen in Zweden zelfs als trend kunnen beschouwd worden voor de lage landen en Frankrijk,Duitsland; dan wat de Zweden nu denken waar ze in terecht zijn gekomen. Wordt vervolgt…

  Like

 10. Hansbaets // januari 19, 2018 om 17:11 //

  Welke idioot schrijft dat stuk van , nadat enkele personen geexecuteerd zouden zijn, zou Europa voor de voet om bevolkt kunnen worden!!! Volgens mij heeft die persoon nog minder verstand dan een insect !!!

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // januari 19, 2018 om 17:31 //

  De fout erkennen is 1, een werkbare oplossing is 2.
  Met de regelmatige berichtgeving van rommel in het achterhoofd lijkt het gegrond om te zeggen dat het veel te ver is gegaan, bendes uitschakelen (gesteld dat het zou lukken) is pure symptoombestrijding, de échte oplossing zou zijn grootschalige remigratie en wel zo snel mogelijk.

  Liked by 1 persoon

 12. bp633livenl // januari 19, 2018 om 17:53 //

  Remigratie en als dat niet mogelijk is het tuig in grote werkkampen in de bossen plaatsen.

  Like

 13. het land uit trappen en/of afschieten, al het andere zijn pleisters.

  Like

 14. ik zie het allemaal katastrofaal aflopen in europa wat er nu allemaal gebeurt en wat maar weinig menen weten , heel veel wordt er verzwegen in de media !!!

  Like

 15. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 16. Republikein // januari 20, 2018 om 11:27 //

  En een kilo lood weegt net zoveel als een kilo veren en is een weegt een kilo hetzelfde als een liter en dat de inhoud van de schedel bij elk mens va hetzelfde gewicht is en dat het er niets toe doet of er wel zodan niet veel of weinig ontwikkeling heeft plaatsgevonden bij de tewaterlating dus toen je werd verlost uit de gevangenis van die vrouw, maakt niks uit ook al speelde ze de fiddler in an Irish band en felt in love with an Englishman en ga er nog een paar koud zetten.

  Like

 17. och een goede bosbrand levert vruchtbare grond op voor een nieuw bos.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s