Nieuw

Islam-criticus uitgesloten van vrijwilligerswerk!

Foto ter illustratie. Pixabay

Door: Martien Pennings

Het cordon sanitaire, in België formeel en in Nederland informeel, heeft niets aan kracht ingeboet. Daarvan zal ik u nu een sterk voorbeeld geven.

Maar ter inleiding neem ik u eerst even mee naar mijn goedmenselijke kant. Verleden week vrijdag rond negenen deed ik mijn gordijnen open en zag vanaf mijn één-hoog hoe een oude man zich voortworstelde in een rolstoel die veel te klein leek voor zijn lange lijf. Met één hand gaf hij af en toe een ruk aan één van de wielen en de rest van de voortbeweging verzorgde hij via stepbewegingen met één van zijn voeten. Het ging langzaam en het was een crime om aan te zien. Waarschijnlijk kwam hij, zo bedacht ik, uit het verpleeghuis even verderop.

Enfin, om ‘n veel langer verhaal kort te maken: ik ben naar buiten gegaan, heb de man achterhaald, boodschappen met ‘m gedaan, geconstateerd dat-ie een halfzijdige verlamming had en ‘m weer het verpleeghuis binnen gereden. Alwaar ik mij aan de staf bereid verklaarde de man vaker te willen voortrollen als dat nodig mocht zijn. Maar dat ging zomaar niet en er moest een soort sollicitatiegesprek komen waarin ik mij officieel moest aanmelden als vrijwilliger.

Lees verder:

https://martienpennings.wordpress.com/2018/01/19/islam-criticus-uitgesloten-van-vrijwilligerswerk/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Islam-criticus uitgesloten van vrijwilligerswerk!

 1. bp633livenl // januari 19, 2018 om 15:55 //

  Als je iemand wil helpen,zoals in dit geval, moet je dat onder mekaar regelen en de linkse
  ambtenaren er buiten houden.
  Want geheid komen er moeilijkheden aan.

  Liked by 2 people

 2. Een moslim die anti christen is mag daar wel vrijwilligerswerk doen?

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // januari 19, 2018 om 16:40 //

  Martien Pennings is ’n goed schrijver.
  Je ziet het verhaal voor je.

  Ach ja, er zijn in NL zovéél “goedmensen”, “mensen die “er niks mee te maken willen hebben”,
  “gefrustreerde linkse mensen die NL willen vernietigen”, “mensen die er financieel beter van worden” en “mensen die denken dat er niks aan de hand is en dat het wel zo’n vaart niet zal lopen”.
  Als je al die mensen bij elkaar optelt kom je aan pakweg 80% van de blanke bevolking van NL.

  De overige 20% wacht in bange spanning op moment dat DENK 150 zetels heeft gehaald.

  Liked by 2 people

 4. Henk der Niederlànder // januari 19, 2018 om 16:45 //

  Het zat eraan te komen dat Martien ergens zo iets tegen het lijf zou lopen.
  Zou Martien zijn eigen overtuiging verlochend hebben en een lulverhaaltje verkocht hebben over Ik noem maar wat veganisme had hij waarschijnlijk deze persoon dagelijke door de straat mogen duwen.
  Martien maar al te goed kennende zal hij dat zeker nooit doen, met het gevolg dat de persoon nu meermaals in de week gewoon weer de ellende van zijn invaliditeit mag genieten.
  Het wachten is nu dus op een of andete sneuneus die voor zichzelf een goed gevoel wil creeeren en de plaats van Martien in gaat nemen.
  De regeltjes schrijven namelijk voor dat je de juiste gedachtengang moet hebben om een persoon in een invalidewagen naar de supermarkt te begelijden.
  Waarschijnlijk gaat men ervan uit dat Martien doordat hij islamcryticus is de persoon in kwestie voor de eerste de beste tram mietert.

  Liked by 2 people

 5. Republikein // januari 19, 2018 om 20:14 //

  Verhaal van dagelijkse beslommeringen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s