Nieuw

Fenixx doet het verkeerd !

Wij gaan helegaar de verkeerde kant op met sites als de onze ! De redactie beraad zich nog of zij de schuilkelders op gaan zoeken of dat ze de ontwikkelingen nog even afwachten.

Wellicht dat wij binnenkort moeten onderduiken bij rommel, misschien dat hij nog een plekje heeft achter een boekenkast alwaar wij dan dagboekjes bij kunnen gaan houden. Anne Frank all over again zal ik maar zeggen.

Wat wil het geval, er is een samenwerkingsverband tussen een aantal organisaties binnen de EU dat stelt;

“als we terrorisme als “een oorlogshandeling of iets kwaadaardigs” beschrijven, als we aandacht besteden aan de ideologische motivatie achter de oorlogshandeling, “teveel” nadruk leggen op de slachtoffers en als we de gruwelijke details verslaan, we “radicalisering in de hand werken“.

589abe81cb_Screen_Shot_2018-01-19_at_15.13.22

Tja daar valt niet meer tegen te verdedigen door ons, wij doen bijna niks anders ! Dus maak die zolder maar vast vrij rommel en sla alvast flink wat alcoholische versnaperingen in, we zullen het binnenkort hard genoeg nodig hebben.

smiley-295353_640Tijl Uylenspiegel

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

12 Comments on Fenixx doet het verkeerd !

 1. Als je toegeeft aan de NSB cultuur, de fake news, de dictatuur van de media en alle door de overheid opgelegde regels……..heb je de strijd bij voorbaat al verloren.

  Like

 2. trebor2110 // januari 19, 2018 om 18:21 //

  was het nog maar vroeger
  gewoon een peukie tijden de tour

  Like

 3. trebor2110 // januari 19, 2018 om 18:28 //

  Like

 4. trebor2110 // januari 19, 2018 om 18:35 //

  Deze is ook wel leuk .
  We kwamen uit Italie en bij de grenswacht hing er op het raam deze poster , en kleine ik ( 8 jaar oud) vraag aan me moeder , mama waarom zoeken ze die toeristen .

  Like

 5. trebor2110 // januari 19, 2018 om 18:38 //

  Laten we er dan ook maar een foute foto bij doen

  Like

 6. trebor2110 // januari 19, 2018 om 18:47 //

  Bekeuring voor een bikini

  https://nos.nl/artikel/2124987-boerkini-verboden-op-strand-van-cannes.html

  Like

 7. samanema@ziggo.nl // januari 19, 2018 om 19:52 //

  Ook opgevallen hoeveel vrouwen met deze censuur bezig zijn? Behalve de DDR-directrice heb je de Zweedse (het zal ook niet) Malmstrom, Ollengren, en Sagentini enz. enz. en natuurlijk onze D66-sters. Het lijkt wel een kleuterschool als in de DDR. Dar kon je een juf zin lopen et een grote groep kinderen, muisstil en in een volmaakte rechthoek gerangschikt lopende als aan een onzichtbaar touwtje. Kappen met die handel

  Like

 8. Esperanza // januari 19, 2018 om 23:33 //

  Landverraad is mainstream.

  Like

 9. En als Adolf Hitler; Achmet Hitler had geheten, een baard had en zich in jurken had gestoken. Dan was hij hedendaags overal verwelkomd. Had o.a. De Erdo Nederige Knapen DENK, Mein Kampf op tafel gelegd en had Rutte naast zijn grijns steeds met een erectie in zijn arm gelopen.

  M.a.w. er kunnen velen zich vinden in de ideeen van Hilter, zolang zijn voornaam maar Achmet, Amet, Abdoul of Arabier is!

  Like

 10. Daarom zijn sites als fenixx nodig. Mensen die nadenken en niet domweg achter denkwijze / sprookjesboek aan hobbelen.

  Like

 11. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s