Nieuw

De Zweedse politie is gegijzeld door de media

Zweedse brandweerman blust autobranden in 'kwetsbaar' gebied. Bron/Auteur: Fria Tyder

Om de wetteloosheid in de buitenwijken te bestrijden sluit premier Löfven de inzet van militairen niet uit. Maar wat moeten de militairen doen wat de politie niet kan? De politie heeft wapens, maar gebruikt ze niet. Ze zijn gegijzeld door de linkse media die de criminelen altijd als slachtoffers zien, de “ras gediscrimineerde” schurk dus, en de politie als de misdadiger.

Door: Mohamed Omar

Project Rechtszekerheid en effectief bewerkstelligen (REVA), die erop gericht was om mensen uit Zweden te deporteren die illegaal in het land verbleven, werd door de media gesaboteerd. Door journalisten aangemoedigd stormden de linkse hooligans de straat op en schreeuwden “niemand is illegaal”. Het project, dat in 2009 begon, moest in 2014 worden neergelegd.

Zolang de gevestigde media blijven doen waar ze nu mee bezig zijn, zullen we niks bereiken. Wat er gaat gebeuren, is dat Löfven zijn dialoogpolitieagenten inwisselt voor dialoogsoldaten. Misschien dat de koffie die ze aanbieden een beetje heter is.

Als je het leger absoluut wil gebruiken, dan was het beter geweest om ze al in een eerder stadium in te zetten om de grenzen te controleren. Omdat de bendes die mensen neerschieten bestaan uit mannen met een achtergrond in Afrika en het Midden-Oosten. Het is niet Björn maar Ahmed die met pistolen schiet en granaten gooit.

Het is Löfven en het ‘humane’ immigratiebeleid van anderen wat deze situatie heeft gecreëerd, een situatie die elke dag verergert. Ze importeerden het Midden-Oosten – en kregen het Midden-Oosten. Waarom zijn ze nu verrast?

In plaats van het inzetten van dialoogmilitairen met extra hete koffie, die geen schot kunnen lossen zonder dat de linkse media zich op hen stort en hun leven vernietigen, moet Löfven de kraan dichtdoen. Geen immigratie meer vanuit Afrika en het Midden-Oosten. Geen asiel meer. Wanneer het overstroomd is, sluit je eerst de kraan, en daarna ruim je op.

De volgende stap moet zijn om ervoor te zorgen dat degenen die hier illegaal zijn meteen naar huis worden gestuurd. En elke immigrant die geen staatsburger is en veroordeeld is voor misdaden moet meteen worden uitgewezen. Zonder uitzondering. Daarna gaan we beginnen de terugkeer te stimuleren door bijdragen te verhogen voor degenen die naar huis gaan. Met de garantie dat ze hier nooit zullen terugkomen, natuurlijk.

De linkse media zal in zijn ouwe gewoonte vallen en proberen ook deze acties te saboteren. Ja, zolang de journalisten en mediabeheerders veilig zijn in hun idyllische villa’s ver weg van de multiculturele gebieden waar de schietpartijen plaatsvinden, zullen ze gewoon doorgaan met hun goedmenspuntjes verzamelen.

SVT en SR lijken alleen het telefoonnummer van één criminoloog te hebben. Het is tenminste altijd Jerzy Sarnecki die ze bellen. Waarom bellen ze hem als ze al weten wat hij gaat zeggen? Ja, misschien alleen maar daarom!

Sarnecki denkt niet dat militairen in de buitenwijk een goed idee is. Het kan leiden tot een burgeroorlog. Aha, dus een oorlog begint wanneer je jezelf verdedigt? Zolang de bende’s aanvallen en wij alleen maar toekijken blijft het vrede. Ik hoop dat ik hem verkeerd heb begrepen.

Bron:

Polisen är bakbunden av media

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on De Zweedse politie is gegijzeld door de media

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 19, 2018 om 23:29 //

  Vooral die laatste alinea is er eentje om in te lijsten;
  “Sarnecki denkt niet dat militairen in de buitenwijk een goed idee is. Het kan leiden tot een burgeroorlog. Aha, dus een oorlog begint wanneer je jezelf verdedigt? Zolang de bende’s aanvallen en wij alleen maar toekijken blijft het vrede. Ik hoop dat ik hem verkeerd heb begrepen.”

  Like

 2. Henk der Niederlànder // januari 20, 2018 om 13:00 //

  En de kop van het artikel vergeet te vermelden dat zowat de hele Europesche politie gegijzeld word door de door en door corrupte media.

  Like

 3. jennefer // januari 21, 2018 om 20:28 //

  A black man is always the suspect! en dit is meestal nog die waarheid ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s