Nieuw

Buitenlandse accentjes mishandelen homo in Amsterdams park

Google Maps

AMSTERDAM – Een 48-jarige homoseksuele man is op 13 januari zwaar mishandeld in het Amsterdamse Westerpark, waarschijnlijk om zijn geaardheid. Dat maakt de politie, die op zoek is naar getuigen, vrijdag bekend.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 januari 2018 liep de man tussen 02.00 en 03.00 uur in het Westerpark, ter hoogte van het speeltuintje. Twee in het zwart geklede mannen, die een motorhelm droegen, kwamen op hem af.

De mannen spraken hem aan en scholden de man uit. Hij is meerdere keren hard in zijn gezicht geslagen en heeft daarbij verwondingen opgelopen, aldus de politie.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1564047/homo-ernstig-mishandeld-in-amsterdams-park

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

2 Comments on Buitenlandse accentjes mishandelen homo in Amsterdams park

  1. Tijl Uylenspiegel // januari 19, 2018 om 16:32 //

    Het voorbeeld van gezichtsbedekking dat Antifa heeft gegeven vind kennelijk navolging, “onze” licht getinte medelanders hebben het inmiddels ook door, nog een mazzel dat ik nog een integraalhelm heb, ik overweeg het om hem zondag op te zetten in Rotterdam…

    Like

  2. U bedoeld denk ik a.s zaterdag in Rotterdam?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s