Nieuw

Angry Foreigner: Election year in Sweden

Screenshot YouTube Angry Foreigner: Election year in Sweden

Sharing my thoughts on the situation in Sweden and what can be done now that it’s election year. I urge you to watch until the end because the most important points to be made are located halfway into the video and onward.

People write me, insecure, saying they’ve thought of voting for the Sweden Democrats. But they’re afraid of what might happen. Well let me ask you this: You’ve seen what the Left and Right have done to this country the past 20 years. How could it get any worse?

Unlike the other parties SD warned us of what would happen. The other parties simply enforced it. I know the SD have problems with morons in the party sometimes, but there’s bigger things at stake here than a few bad apples.

I think it’s important to recognize reality for what it is, and not what you’d wish it to be. A vote for SD is not a vote for the optimal society. It’s a vote for survival. It’s a short-term solution to huge problems. And once we’ve normalized common sense, first then can we start focusing on what’s ideal.

But right now, I think what’s most important is to protest. Right now the most important thing is to remove power from those responsible for putting us in this shit. And the Sweden Democrats is your best chance of doing this. So think ideal, but act practical.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s